karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 07:58:02

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 401 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 4 521 Seuraava
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Lintzin karpimpi kesä
ViestiLähetetty: 2012-02-13 10:03:41 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Täällä sitä taas ollaan lumen ja pakkasen keskellä aloittamassa uutta päikkyä, tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin karppikaverit :smt039

Espanjan reissu meni oikein hyvin. Se oli aivan ihanan rentouttava loma kyllä joka tuli tarpeeseen. Puolessa välissä lomaa jo tuntui että olisi ollut reissussa pidempään kuin muutaman päivän. Aurinko siellä paistoi joka päivä, tosin yhtenä päivänä oli tosi kova tuuli joten ei kovin lämpöiseltä tuntunut. Pienesti aurinko silti tarttui ihoon, ei tosin silti voi sanoa että olis kunnolla ruskettunut :D Parina päivänä oli kyllä tosi lämmin. Olinkin iloinen etten kuunnellut mummin tai vanhempien puheita siitä ettei mitään kesävaatteita kannata mukaan ottaa, kyllä niillekin nimittäin oli käyttöä. Uimassa ei kuitenkaan tullut käytyä, merivesi oli aikas kylmää ja uima-altaankaan vesi ei mitään lämmintä ollut. Shoppailtua tuli myös, sieltä tarttui mukaan koruja, laukku ja aivan ihanat uudet talvikengät :smt049 Niiden lisäksi ostin kaverille ja miekkoselle tuliaisia. Kaikki rahat meni :( Nyt on taas niin persaukinen kyllä, tilillä ehkä muutama hassu euro vaan. Tilipäivää odotellessa...

Syömisten osalta viime viikko meni hiilarimaailmassa ihan täysin, mikä toisaalta oli odotettavissa. Vanhempien syömiset on kuitenkin vähän enemmän hiilaripitoista mitä omat tässä on olleet. Vaaka tosin näytti vain +500g tänä aamuna eli ei paha. Ja sekin luultavasti vain turvotusta. Vatsa tottui ihmeen hyvin leipään ja muihin hiilarimössöihin. Vettä tuli juotua tosi vähän viime viikolla, siihen tehtävä nyt myös parannus samoin kuin syömisiin muutenkin. Iskän mielipide kilojen karistamisessa on hieman toisenlainen mitä itsellä. Jos miettii viime viikkoa ja sitä määrää mitä käveltiin tuolla Espanjassa niin olis voinu hyvin syödä enemmänkin. Mulla oli melkein jatkuvasti nälkä :( Ja silti tää yks sanoo että vois vielä vähentää syömisiä :shock: En mä tiedä mistä niitä syömisiä olis enää voinu vähentää kun tuntui että nälkä oli vähän väliä ja käveltiin tosiaan useita tunteja päivässä. Pääasiassa tehtiin ruoka itse asunnolla, parina iltana käytiin ulkona syömässä. Silloin ekana iltana käytiin kiinalaisessa ja nyt viimeisenä iltana yhdessä kivassa englantilaisessa ravintolassa missä tulikin sitten syötyä itsensä ihan ähkyyn asti :sick: Alkoholiakin kului ihan mukavasti, tuli vedettyä pari kertaa sangriaa ja sitten ihastuin sellaiseen irlantilaiseen Magners siideriin, se oli tosi hyvää =P~ :mrgreen:

Nyt on tarkoitus kuitenkin ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa tämä kilojen karistus ihan kunnolla. Viime viikkoisten hiilarimössöjen jälkeen tekee jo taas mieli ihan kunnon ruokaa ja haluan päästä nälän tunteestakin eroon. Kunnon aloitus tapahtuu heti huomenna, tai ehkäpä jo tänä iltana heti kun olen käynyt kaupassa ja täyttänyt jääkaapin karppiherkuilla :D Eilen en kerennyt kauppaan enää illalla kun pääsin kotiin joten tilasin pizzan. Lentokentällä sai nimittäin odotella laukkuja pari tuntia kun koneen luukku oli jäätynyt ja se kontti jossa laukut oli, oli tungettu Espanjassa jotenkin väärin koneeseen joten ne ei saaneet sitä ihan heti ulos.

Syömisiä alan päivittelemään tänne kunnolla vasta huomenna. Sen verran taustatietoa uusille lukijoille että ikää löytyy 25 vuotta. Painoa tällä hetkellä 99,6 kg :oops: ja pituutta 176 cm. Karppauksen aloitin syksyllä, hieman ehkä huonolla menestyksellä tosin. Kiloja kyllä lähti mutta sitten välillä sortunut herkkuihin ja nyt tosiaan muutama kilo tullut takaisin. Nyt kuitenkin pitäs aloittaa tämä homma uudestaan ihan tosissaan tällä kertaa. Jospa mä saisin jostain paremman itsekurin herkuttelujen suhteenkin. Kommentteja saa jättää ja tarpeen vaatiessa myös potkia persiille jos alkaa näyttää tilanne vähänkin huonolta :D Ja jotta nyt tulis kunnon aloitus niin laitanpa nuo mittanauhan mitatkin tänne tällä kertaa ja niitä kanssa yritän päivitellä myöhemminkin eli:

Vatsa 99 cm
Lantio 121 cm
Reisi 70 cm (en nyt tiedä tuliko mitattua oikeasta kohdasta...)
Rinnanympärys 105 cm
Käsivarsi 33 cm (hauiksen kohdalta mitattu)

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 10:28:41 
Poissa
remppakarppi
remppakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-04-19 10:58:17
Viestit: 7689
Eka! :smt109

_________________
Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 10:32:09 
Poissa
rysäkeppi
rysäkeppi
Avatar

Liittynyt: 2010-10-12 07:59:53
Viestit: 1299
Hyvänä kakkosena ! :mrgreen:


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 11:50:44 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-04-01 11:05:04
Viestit: 492
Kolmonen on ykkönen! Onnea uuteen päikkyyn ja tsemppiä jatkoon! :hug:

_________________
Alkupaino karppauksen alussa 74,6 kg (1.4.2011)

Liikuntapäikky: viewtopic.php?f=42&t=60559
Ruokapäikky: viewtopic.php?f=11&t=53546


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 12:08:19 
Poissa
Hupsukarppi
Hupsukarppi

Liittynyt: 2011-07-21 21:47:43
Viestit: 5916
Hyppään mukaan neljäntenä ja Tsemppiä uuteen nousuun Sinulle roppakaupalla :hug:

_________________
Redheads Do It Better :smt049


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 16:32:36 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2010-08-06 07:30:21
Viestit: 233
Paikkakunta: helsinki
saattaappi olla pikkaiseen ressaaavaa tollainen läheisten ihmisten mielipiteiden sietäminen.. :) tsemppiä!

nimim. asuu yhdessä miehen kanssa jonka vastaus laihtumiseen on "syö vähemmän - liiku enemmän" ja simple as that.. nii.

_________________
murrsukan tarinointia - sinne ja takaisin ja sinne taas. murrsukka pienenee. joo-o.

Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 16:58:50 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-02-17 15:17:29
Viestit: 697
Mäkin mukana! :D

Lintzi kirjoitti:
...ja sitten ihastuin sellaiseen irlantilaiseen Magners siideriin, se oli tosi hyvää =P~ :mrgreen:

Tiedäthän, että sitä täällä pohjolassakin on saatavilla. En mitenkään aja paheen teille, mutta piti mainita. :lol:

_________________
Love. Peace. Serendipity.

Ruokapäikky: munkkis jahtaa ihannetta
Minimainos: iHerb-koodi -5$: ZAS599


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 19:58:18 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Jaahas, täällähän on käynyt porukkaa jo merkkailemassa. Kiitos kaikille tsempeistä :smt049

murrsu: Kyllähän se toisinaan on vähän ressaavaa kun läheiset on niin sen virallisterveellisen perään. Onneksi sentään on muutama jotka ymmärtää tämän mun vhh-ruokavalion noudattamisen. Mun isällä taitaa olla sama vastaus laihtumiseen :D

munkkis: Juu kävin jo kurkkimassa Alkon sivuilta ja sieltä sitä tuntuis ainakin löytyvän :lol:

Päätin nyt kuitenkin vähän päivitellä tänne näitä tämän päivän syömisiä. Aamupalaa en syöny ollenkaan. En edes töissä mitään. Ja koska jääkaappi oli tyhjillään niin päädyin työpaikan ruokalaan josta lautaselle löysi tiensä pieni annos spagettia ja jotain vaaleeta jauhelihakastiketta (tämä jopa yllätti ja oli ihan hyvää, mutta tosiaan hyvin pieni annos tätä silti), vähän porkkanaraastetta, muutama kurkun palanen ja lisäksi muutama lankkuperuna. Kovin karppia ruokaa oikein tuolta löytänyt ja pakko jotain oli syödä kun hirmuinen nälkä. Jotain lihaa olis ollu kyllä tarjolla jota työkaveri otti mutta sitä ei saanut veitsellä millään pilkottua :shock: Onneksi en itse ottanut. Että näin meidän ruokalassa...

Töiden jälkeen hirmuisessa nälässä kauppaan ja sieltä tuli kori täyteen tavaraa ihan reippaasti. Silti kun katselin äsken jääkaappiin niin edelleenkin se näytti aika tyhjältä. Päivälliseksi upposi 3 viipaletta pekonia, yhdestä porkkanasta tehty raaste, retiisejä, pari kirsikkatomaattia, ministi paprikaa ja iso kasa majoneesia sekä nokare vuohenjuustoa. Ja tämän kanssa iso lasillinen vettä. Tuossa äsken alkoi kuitenkin vielä vähän hiukomaan joten vedin jogurttia, mustikoita ja pähkinöitä sekä lasi vettä.

Just tuossa tein huomiselle jauhelihakastiketta, saa nähdä mitä siitä tuli. Nyt on kattilassa kiehumassa punajuuria niin saa niistä tehtyä salaatin. Eli kunnon eväillä tarkoitus aloittaa huomenna :)

Sen verran mainittava tuosta reissusta vielä, että siellä kyllä se ruoka oli jotenkin ihan erilaista kuin täällä. Jotenkin alkaa tuntua siltä että vaikka meillä kuinka hehkutetaan suomalaisen tuoreen ruuan perään niin välillä se tuntuu aika liioittelulta. Onhan sitä paljon tullut luettua miten Euroopassa eläimille syötetään luonnollisempaa ruokaa jne (toisin kuin meillä) mutta nyt sen oikein huomasi tuolla Espanjassa itsekin sitä ruokaa syödessä että miten erilaiselta se maistuu. Kananmunien keltuaisetkin on keltaisempia kuin meillä ja ne kananmunat maistuu muutenkin paremmilta. Sama koskee lihaa. Ja kun yhtenä päivänä ostettiin kaupasta makkaraa pyttipannua varten niin en mä edes nähny siellä kaupassa mitään jauhomakkaroita kuten meillä on hyllyt täynnä. Ne oli ihan kunnon lihaa ne makkarat mitä ostettiin. Mehuja löytyy kaupasta sellaisia ihan luonnollisia mehuja missä ole tajuttomia määriä sokeria tms. Esim. ananasmehu maistui ihan kunnon oikealta ananasmehulta eikä miltään sokeri-lisäainelitkulta. Jauhelihakin oli aivan toisenlaista mitä meillä, se jo näytti erilaiselta ja maistui paremmalta. Muistaakseni tästä aiheesta luin Heikkilän jostain kirjastakin. Ja nyt sen eron todella huomasi myös itse.

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-13 20:21:59 
Poissa
rysäkeppi
rysäkeppi
Avatar

Liittynyt: 2010-10-12 07:59:53
Viestit: 1299
Ruoka-asiat ovat yksi sellainen puheenaihe, josta sen suostu enää VT-uskovaisten vanhempieni kanssa enää keskustelemaan lainkaan. Ei vaan kertakaikkiaan jaksa sitä jänkkäämistä. Just sitä, että aikojen alussa valittu se VT-mielipide, ja siitä ei sitten anneta periksi ei sitten millään. Kaikki pääsee paljon vähemmällä, kun ko. puheenaihe sivuutetaan kokonaan.

Ja tsempit uuden alulle ! Kyllä se siitä suttaantuu, kun et anna sille hiilarihirviölle periksi. Syöt ruoka-aikana niin maar kunnolla, ettei kertakaikkiaan tee mieli syödä mitään faking naposteluvälipaloja. Ja muistat juoda sitä vettä. Nih. Setä on puhunut. :mrgreen:


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-14 12:24:10 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Janne_P: Ei tätä vhh-ruokavaliota tule itsekään paljoa mainittua kellekään. Varsinkin kun lähipiirissä on niitä jotka sitä ei ymmärrä ja ovat niin vt-kannalla niin päättänyt että parempi kun itse puhu mitään asiasta. Ja ei, tällä kertaa ei anneta hiilarihirviölle periksi yhtä helposti kuin aiemmin :)

Hyvää Ystävänpäivää kaikille karppikamuille!! :smt049

Hirmuinen väsymys vaivaa eikä ihme kun kolme viimeisintä yötä nukkunu jotenkin huonosti. Parina ekana nukkunu vissiin juuri ollenkaan ja viime yönäkään nyt ei tullu kunnollisesti nukuttua vaikka illalla väsytti ihan tajuttomasti. Meillä oli tuossa aamulla töissä pieni koulutuksen tapainen juttu missä mulla meinas väkisinkin mennä silmät kiinni. Ei sillä etteikö itse aihe olis sinänsä ollu mielenkiintoinen mutta siitä huolimatta teki tosi tiukkaa yrittää pysyä hereillä :D

Aamupala:

Hernesosekeittoa (n. 100 g herneitä, suolaa, pippuria ja 50g kermaa)
Iso lasi vettä

Tajusin tuossa myöhemmin että mä unohdin täysin heittää tuohon soseen sekaan pienen nokareen voita. No eipä se onneksi haitannu, ainakaan maun puolesta pahemmin huomannu että olis jotain puuttunut. Tarkoituksena oli paistaa tähän kaveriksi pekonia mut en mä aamulla jaksanu... laiskuus iski. Huomenna jos yrittäs syödä kunnollisemman aamupalan.

Välipala:

Kahvikaakaota 1 kuppi (aamupalan vähyys kostautui tässä vaiheessa kun alkoi olemaan nälkä)

Lounas:

Jauhelihakastiketta (sis. jauhelihaa pekonin rasvassa paistettuna, tomaattipyrettä, vuohenjuustoa, valkohomejuustoa, kermaa ja herkkusieniä pieneksi pilkottuna)
Punajuurisalaattia (sis. punajuuria, omenaa, sitruunamehua, vuohenjuustoa, creme fraichea ja majoneesia)

Jauhelihakastikkeesta tuli ihan mielettömän hyvää =P~ Ihan paras tähän asti tehdyistä versioista. Punajuurisalaatista joutui taas tekemään muokatun version kun ei Lidlistä löytynyt smetanaa niin piti soveltaa ranskankermaa ja majoneesia mukaan. Lisäksi sinihomejuuston sijaan käytin vuohenjuustoa mikä tuntui toimivan yhtä hyvin. Tuossa lounaalla sitten tosin tajusin että tästä mä unohdin sitten ne pähkinät. Mutta hyvää oli silti. Tätä salaattia jäi vielä pieni annos kotiin jääkaappiin, saa nähdä syönkö sen illalla vai jätänkö huomiselle.

Miettinyt myös että en varmaan ala noita makroja tarkemmin nyt laskemaan. Syön sen mukaan miltä itsestä tuntuu enkä ala niistä määristä niin stressaamaan kuten aiemmin. Ja jos näyttää että paino vaan jumittaa eikä mitään tapahdu niin sitten vois tarkemmin ehkä katsella mitä sitä tulee syötyä ja miten paljon.

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-14 18:58:10 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Päivällinen:

3 siivua pekonia
Punajuurisalaatin loput
Muutama cashewpähkinä ja saksanpähkinä
2 isoa lasillista vettä

On se ihanaa kun ei ole sellaista hirmuista nälän tunnetta enää, tai no aamulla ehkä vähän kun aamupala jäi aika köyhäksi mutta silti. Tein tuossa töiden jälkeen sellaisen katkarapumössön maustumaan jääkaappiin, sitä vois aamupalaksi huomenna maistella. Jotenkin on kyllä sellainen olo että tavallaan vois vielä syödä jotain, toisaalta taas melko sopiva olo. Tuntuu et tänään on kyllä toisaalta tullu syötyy jo tosi paljon mut saa nyt nähdä vieläkö tuossa myöhemmin tulee jotain mussutettua.

Muoks.

Ja niinhän siinä kävi että nälkä kasvoi :shock: Musta oikeesti tuntuu et oon syöny tänään jo tosi paljo, ihme et on vieläkin nälkä. Ajattelin et ei se oikeeta nälkää ole edes mut tais olla sittenkin.

Iltapala:

Katkarapumössö (katkarapuja, herneitä, kurkkua, paprikaa, valkosipulin kynsiä raastettuna, creme fraichea, majoneesia, chilikastiketta ja avokadoa)
4 kirsikkatomaattia
3 herkkusientä
iso lasi vettä

Katkarapumössön idea lähti oikeastaan tuolta reissulta jo. Lauantaina kun käytiin ulkona syömässä niin iskä otta itselleen alkupalaksi katkarapucocktailin jota itsekin maistoin ja se oli aivan törkeen hyvää =P~ Tuo mun mössö ei nyt mitään samanlaista cocktailia vastaa mutta päätin kuitenkin tehdä omanlaisen katkarapumössön :D Ja hyväähän tuosta tuli. Tätä tosiaan upposi tänään vielä n. 3 rkl.

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-15 08:52:09 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Eipä niistä eilisistä syömisistä olis tarvinnu murehtia sen kummemmin, vaaka näytti tänään 2 kg vähemmän mitä maanantaina eli 97,5 kg \:D/ Tästä se lähtee. Pelkkää turvotusta yms. tuo varmaan on mutta silti siitä tuli hyvä mieli :)

Aamupala:

Eilistä katkarapumössöä n. 4 rkl
puolikas keitetty kananmuna voinokareella
2 herkkusientä
4 kirsikkatomaattia
iso lasi vettä

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-15 11:44:24 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-05-28 09:28:04
Viestit: 1313
Moikka, mäkin olen tätä seuraamassa! Kiva kuulla että edes yhdellä ihmisellä on ollut kiva aamu tänään. ;)

_________________
Ruokakuvia ja reseptikokeiluja Miffun tyyliin
Kas, Miffu tosiaan liikkuu!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-15 12:07:49 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Tervetuloa mukaan Miffu :)

Lounaaksi tuli vedettyä seuraavanlaista:

Jauhelihakastiketta (samaa kuin eilenkin)
Kukkakaaliriisiä jonka maustoin pienesti currylla ja paistoin vielä pannulla pekonin rasvassa

Tänään pitää töiden jälkeen käydä pikaiseen kaupassa. Mun tekee hirmuisesti mieli lisää tuota eilistä punajuurisalaattia joten vois samalla ostaa ainekset siihenkin =P~

Mulla olis kyllä pakkasessa pieni kimpale (n. 400g) peuran lihaa. Mitähän siitä vois tehdä :-k Lihapata ei oikein nappaa. Ehkä sen vois heittää vaan uuniin kypsymään... hmmm, tätä pitänee mietiskellä.

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-15 12:21:19 
Poissa
rysäkeppi
rysäkeppi
Avatar

Liittynyt: 2010-10-12 07:59:53
Viestit: 1299
Hienostihan sulla on lähteny käyntiin :smt023
Nyt vaan lietsot itsesi sellaiseen taistelutahtoon, että karppiruokavaliosta tulee omaksuttu tapa ja mieliteot aka repsut jää unholaan.
Sen jälkeen painon pudotus on helppoa ku heinänteko.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-15 13:51:45 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2011-01-20 09:34:29
Viestit: 140
Lukemassa. :)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-15 21:50:33 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Tervetuloa mukaan Kibeth :)

Päivällinen:

4 siivua pekonia
1 porkkanan raaste, 1 iso herkkusieni, 4 retiisiä ja majoneesikastike
iso lasi vettä

Olin suunnitellu päivälliseen lisäksi raejuustoakin mutta enhän mä sitä muistanu enää ollenkaan. Ei voi mitään. Kattilassa tällä hetkellä kiehumassa punajuuria huomiseksi ja lisäksi tein vähän lisää tuota katkarapumössöä. Tuossa jo mietin et mitähän sitä keksis pe-su ruuaksi mutta tänään tulleessa Lidlin lehdessä olikin tarjouksessa savulohta joten ehkäpä ostankin sitä.

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-16 10:05:48 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-08-15 12:40:35
Viestit: 10065
Paikkakunta: Lappeenranta
Heippa vaan...mää jo ihmettelinkin et ootko jääny sinne etelän lämpöön :wink: ja sit löysinkin sun uuden päikyn. Seuraks jään taas... :lol:

_________________
"niin makaa kuin petaa"


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-16 12:07:37 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Lainaa:
Heippa vaan...mää jo ihmettelinkin et ootko jääny sinne etelän lämpöön ja sit löysinkin sun uuden päikyn. Seuraks jään taas...


Juu ajattelin aloittaa ihan uudella päikyllä nyt. Ja olishan tuolla etelän lämmössä voinut pidempäänkin olla :)

Aamiainen:

Katkarapumössöä 3-4 rkl (muuten samaa kuin eilen mutta ranskankerman tilalla smetana)
puolikas keitetty kananmuna
2 Oltermanni-meetwursti rullaa
4 kirsikkatomaattia
1 herkkusieni

Lounas:

Jauhelihakastiketta (samaa kuin eilen ja toissapäivänä)
Punajuurisalaattia

Punajuurisalaatti oli muuten samanlainen kuin edellinenkin satsi mutta ranskankerman sijaan heitin smetanaa. Mulla oli varattuna aurajuustoakin siihen mitä laittaa vähän vuohenjuuston kaveriks mut tietysti unohdin sen. Hyvää oli tuollaisenaankin. Ja niitä pähkinöitäkään en tähän satsiin saanu tällä kertaa laitettua myöskään. Aamulla tuli niin kiire etten jaksanu alkaa pähkinöitä pieneks silppuumaan :D

Lounaalle sain kaveriksi yhden työkaverin joka on sitä mieltä että karppaus sopii kuurina käytettynä, muistaakseni on joskus sanonut että 1-2 kk on ihan sopiva mutta sitten sitä ei enää pitäs jatkaa. Työkaveri oli kaupassa käynyt hakemassa eväät ja samalla ostanut lehden jossa oli karppauksesta juttua, unohti sen autoon kuulemma. Siinä oli ollut juttua miten karppaus aiheuttaa suolistosyöpää... Onneks tuo aihe ei jatkunut kovin kauaa kun siirryttiin puhumaan muista asioista.

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-02-16 19:04:46 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-26 14:57:08
Viestit: 1772
Paikkakunta: Malta
Päivällinen:

Subwayn Italian BMT salaatti tuplajuustolla sekä southwest ja bbq kastikkeilla
2 isoa lasillista vettä

Jälkkäri:

Turkkilaista jogua n. 2-3 rkl, 1 banaani ja muutama pähkinä

Muoks.

Tulipahan taas kokkailtua illalla vielä lisää. Huomiselle lohen kaveriks tein aivan ihanan kastikkeen. Sen lisäks päätin testata karppiresepteistä löytyneitä aamiaismöttösiä. Nämä oli tarkoitus jättää aamupalaksi mutta oli pakko vetää yks vielä illalla. Sen kaverina uppos 2 kirsikkatomaattia, 2 rkl katkarapumössöä ja 1 Oltermanni-metukka rulla :mrgreen: Tänään on todellakin tullu syötyy ja paljon. Tämä viimeinen annos oli jo liikaa mut ei voinu vastustaa noita just uunista tulleita möttösiä millään :D Tosin se minkä mä just tajusin noista möttösistä, mä unohdin TAAS jotain... soijajauhon... voi luoja #-o Oikeesti koko viikon oon unohdellu mun ruuista aina jotain. No ei noi silti hassumpia olleet :D

_________________
Kuva

Vanha ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=60930
http://lintzinmietteet.blogspot.com/


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 401 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 4 521 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 24 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)