Otsani oli muuttua punaiseksi upotettuani kasvoni kämmeniini niin monesti. Siis.... ei LOL!
Mistä näitä 'asiantuntijoita' sikiää?
Lainaa:
jos rasvaisten maitotuotteiden suosion kasvu jatkuu, tulokset näkyvät jo 3-5 vuoden kuluttua.
Kyse ei ole SUOSIOSTA vaan maalaisjärjen käytöstä. Mun faija on käyttänyt rasvaisia (maito)tuotteita koko ikänsä ja edelleen on hengissä. Sitäpaitsi rasvattomat/vähärasvaiset on ihan he***tin pahaa ja täynnä lisäaineita yms korvaavaa. Kumpi on sitä terveellisempää ja luonnollisempaa?
Lainaa:
- Sairastavuus ja kuolleisuus kasvaa, se on varmaa. Varsinkin jos merkittävä osa korkean riskin yksilöistä hylkää terveellisen ruokavalion.
Karppaan, mutta syön edelleen terveellisesti. Lakkaisivat yleistämästä.
Lainaa:
Itse hän uskoo, että suomalaiset tulevat järkiinsä hyvinkin nopeasti.
Juu, kaikkien ihme hömppäliittojen hömppätutkijoiden virat lakkautetaan. Se olisi edistysaskel.
Lainaa:
- Karppaaminen tuli Yhdysvalloista ja on siellä jo pois muodista. Suomalaiset ovat vain niin hitaita etteivät tajua.
Vain koska se ei ole enää muotia jenkeissä, ei tarkoiat, että se on suosiossa suomessa vain muodin vuoksi. Siellähän ne edelleen lihoo ja kuolee ennenaikaisesti vaikka 'karppaus ei ole enää muodissa'.
Lainaa:
Uusituvan mukaan karppaaminen yksipuolistaa ruokavaliota pitkällä aikavälillä.
Toivoisin perusteluja tälle.
Lainaa:
- Kaikkein hulluinta on, että täysjyväviljatuotteet jätetään pois. Ne on todistettu kaikissa tutkimuksissa terveyttä edistäviksi.
Höpö höpö!!! Jos syön leipää, syön ruisleipää. Siitä saa mitä tarvitsen. Piste.
Lainaa:
Meijerimiesten puheet paluusta luonnonmukaiseen ja yksinkertaiseen naurattavat tutkijaa. Kyse on mielikuvan luomisesta.
- Lehmä syö ruohoa laitumella ja monimutkaisen prosessin kautta se muuttuu maidoksi, jossa on paljon kovaa rasvaa. Rypsiöljy puristetaan suoraan siemenistä. Kumpi on luonnollisempaa ja tuotannollisesti halvempaa?
Häh? Mitä tää hemmo selittää?