Taas kivulias aamu, niska vieläkin jumissa ja kunnolla. Ei ollut kivaa huomata että panadolit oli loppu, sen kerran kun niitä tarvitsisi. Mutta, löysin sitten kaapin perältä ylijääneitä reseptikipupillereitä. Nyt on taas kivaa.
Ti 7.6.2011Aamiainen:Iso kermakahvi. (Liian kipeä niska vei ruokahalut.)
Lounas:Bää au vin:in jämät erkillä. Varhaiskaalia ja tomaattia, oliiviöljystä ja punaviinietikasta kyhätyllä kastikeella. Minijuustokakku jälkkäriksi.
Välipala:Itsetehtyä jääteetä (sekoitus mustaa teetä ja rooibosta, jossa hieman ruokosokeria), banaanipikajäätelö, muutama sekalainen pähkinä.
Illallinen:Broilerin reisikoipi, chilillä maustettu ja uunissa paistettu varhaiskaali-paprikasilpun päällä kerman kera. Lasillinen piimää.
Välipalan pikajäätelö on helppo tehdä: viipaloitua ja pakastettua banaania, partajugua ja loraus kermaa, kaikki yhdessä nopeasti sössöksi tarkoitukseen sopivalla koneella. Lopputulos on muistuttaa hieman sulanutta jäätelöä.
Ainoat ongelmat on että tuo banaani on nykyään mun suuhun liian makeaa, ja että nyt on jo nälkä vaikka illallinen on vasta parin tunnin päästä. Pitää ensi kerralla kokeilla jäisiä marjoja banaanin sijaan. Tai vaan vähemmän banaania.
Jääteestä tuli muuten hyvää, mutta liian makeaa vaikka laitettiin sokeria puolet edelliskesällä käytetystä määrästä. Makuaisti on selvästi muuttunut. Ensi kerralla laitetaan vielä vähemmän, jos ollenkaan.