Ja sitten jatketaan...
RUOKAVALIOSSA ON MUKANARunsasrasvaiset (> 30%) kypsytetyt juustot
Liha ja siipikarjan liha
``````broileri, jauheliha, pekoni. Meillä myös kana, strutsi, ankka, hanhi, siankylkiviipaleet, riista...
Kala ja äyriäiset
`````lohi, kirjolohi, siika, kuha. ahven, tonnikala, sei, rapu, katkarapu, hummeri, osteri
, mustekala
Kananmuna
Laktoositon margariini(joo, kiitos ei), voi, öljy (Meillä hyvä oliiviöljy ja luomu kookosöljy)
Makeuttamaton soijajuoma, punainen Alpro (sille ei ole ainakaan vielä löytynyt yhtä vähähh-luomu korvaavaa)
RUOKAVALIOSSA ON NIUKASTIKasvikset
Maitotuotteet
````´vähälaktoosisissa ja laktoosittomissa tuotteissa on hiilihydraatteja tavanomaisia vähemmän
`````kuohukerma, laktoositon vispikerma 2,7-3 g hh /100 ml
`````smetana 42% 2 g hh/100 g
`````raejuusto 2,5 g hh/100 g , tuorejuustot 0,5 - 4 g hh/100 g, Fetajuustot 0,5 - 4 g hh/100 g
Majoneesi
`````Felix Kruunumajoneesi 1 g hh/ 100 g
Lihatuotteet, joiden valmistuksessa on käytetty viljaa (murekkeet, lihapyörykät, leikkeleet) Leikkeleet ehkä.
Nakit ja makkarat 2-5 g hh/ 100 g
`````Vatajan tuotteet 0 - 0,5 g hh/100 g
Simpukat, etanat, 1,9 -2,0 hh/100 g
RUOKAVALIOSSA ON HYVIN NIUKASTI TAI EI OLLENKAANViljatuotteet
`````leipä, puuro, murot, makaroni, riisi
Hedelmät, marjat, mehut
Maitotuotteet
`````maito, piimä, viili, jogurtti, jäätelö, kerma, kermaviili
Sokeri kaikissa muodoissaan
`````sokeri, siirappi, hunaja
Makeiset, suklaa, limsa
Sokerialkoholi
`````ksylitoli, sorbitoli, mannitoli, osa hiilihydraateista imeytyy, joten näillä makeutettuja tuotteita on käytettävä hillitysti