suopursu kirjoitti:
Siis millä konstilla olet oikeasti laihtunut?
Minä vai?
43 kg omien viritelmien avulla, joka oli jotain GI-dieetin tapaista pääosin. Lisäksi oli kahdet futistreenit, tunnin kävely, ja kolmet lihastreenit kotona per viikko. Alla esimerkkipäivä, jota seurasin aika tiukasti. Sitten vaihdoin nyt alkuvuodesta karppaukseen kera kunnon lihaskuntotreenin salilla, jolloin paino nousi sen 8 kg (tod.näk. kuitenkin lihasta iso osa). Nykytilanne on tuossa alla olevassa mittarissa.
Esimerkkipäivä (suluissa kuluneet tunnit edellisestä syönnistä):
Aamupala (0 h) - lautasellinen All Brania kevytmaidon (tummansininen) kera
Välipala (3 h)- omena, tai mandariini, tai 100% ruisjyväleipä 15% juuston ja kinkun kera
Lounas (2 h) - sitä mitä oli tarjolla, tai itsetehtynä esim. tummaa pastaa/tummaa- tai villiriisiä ja lihaa (yleensä paljaaltaan, joskus kastikkeessa/marinadissa)
Välipala (3 h) - omena, tai mandariini, tai 100% ruisjyväleipä 15% juuston ja kinkun kera
Välipala (2 h) - omena, tai mandariini, tai 100% ruisjyväleipä 15% juuston ja kinkun kera
Iltapala (3 h) - tonnikalaa ja rasvatonta raejuustoa
Juomaksi sitä kevytversiota marjakeitoista.
Sitten aina silloin tällöin herkkuja, mutta sanotaanko keskiarvoksi kerran kahdessa viikossa. Jouluna ja uutenavuonna jätin aina kuurit sikseen, ja söin mitä tuntui. Aina se kuitenkin lähti parissa viikossa pois
Tätä kuuria seurasin 5,5 vuotta, joskin parina kesänä homma oli telakalla - paino kuitenkin pysyi suht samassa. Mitä nyt arvoja muistelen, niin jotain tällaista: 1500-1800 kcal, 90 g prot, 190 g hh, 40 g rasva. Ja hiilarit tosiaan pääasiassa hitaita.
Ei siinä sinänsä nälkä tai huono olo ollut koskaan
Ajattelin vain kokeilla karppausta vaihtelun vuoksi (ja hyläten E621:n, aspartaamin, ja margariinin). Suvussa ei sinänsä mitään sydän-, verisuoni- tai ylipaino-ongelmia ole. Onhan tämä helpompi matkustaessakin, kun ei tarvi koko ajan käydä syömässä
Ja olen aina ollut suuri liharuokien ystävä