karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 06:45:04

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2019-11-02 18:33:10 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 4153
Paikkakunta: Raw by nature
Ted Naiman viimein julkaisi meeminsä yhdessä teoksessa. Tekstiäkin on mukavasti, jotta asiat selkiytyvät. Sinänsä taitto on vähän amatöörimäinen, mutta eipä pahemmin haitannut. Tekstin luku on vielä vähän kesken... Ted Naimanin ajatukset olivat vahvasti taustalla, kun aikoinani aloin "reivata rasvakurssiani". Kokeilin ja omalla kohdalla toimi lähes täydellisesti. Tosin en vielä (koskaan) tule näyttämään näiltä kahdelta adonikselta :shock: , eikä se ole tarkoituskaan, mutta ylimääräiset kilot kyllä lähti =D> .

Dietin tai loppuelämän elämäntavan keskeinen viesti on nauttia runsaasti (eläin)proteiinia ravinteiden varmistamiseksi ja energiaksi joko rasvaa tai hiilihydraatteja. Tavoitteena se, että proteiinin [g] suhde energiaan (rasva [g] + hiilihydraatit [g] - kuitu [g]) olisi aina lähtökohtaisesti suurempi kuin yksi.

Teos löytyy ladattavana pdf-tiedostona täältä: https://thepediet.com/
Reilun parikymppiä siitä VISAilin.

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-11-03 18:28:44 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 4153
Paikkakunta: Raw by nature
Oma käytänön tulkintani karnivorina tästä on se, että valitsen lihan siten, että rasvaprosentti on pienempi kuin proteiiniprosentti. Kananmunissa, kaloissa ja broilerissa tämä käytännössä toteutuu aina, juustot kannattaa sitten syödä "kuivemman" proteiinin kera, niissä kun rasvaprosentti käytännössä aina on korkeampi kuin proteiini-%. Vähärasvaisia juustoja en suostu syömään.

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-11-08 14:12:37 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93462
Pitipä yks "kuiva" juusto tsekata, parmesaani. Siinä on rasvaa 30% ja proteiinia 32%.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)