Tämä.
Thomy sinappimajoneesi"Zutaten : Sonnenblumenöl 70%, Wasser, Tafelessig, Eigelb 5.4% (Eier aus Bodenhaltung), Hefeextrakt, Kochsalz iodiert, Zucker, Senfsamen, Gewürze und Gewürzextrakte."
Eli ainekset: auringonkukkaöljy, vesi, etikka, keltuainen (lattiakanalasta), hiivauute, suola (jodioitu), sokeri, sinapinsiemen, mausteet ja mausteuutteet.
Valitettavasti ei taida löytyä Suomesta; täältä keski-Euroopasta tulee aina roudattua tuubikaupalla Suomen-kotiin tullessa. Tätä menee jokseenkin päivittäin, on niin törkeän hyvää; nakkien/makkaroiden kanssa, salaatissa, vihannesten dippaamiseen, ruokien kastikkeena (mikä tahansa liha tähän dipattuna on namnam), ja herkutteluhetkinä tulitikkuranskisten kanssa (näitäkään en ole löytänyt Suomesta, huoh).
Aikaisemmin söimme Lidlin majoneesia (Suomessa ollessa), mutta se maistuu nykyään jotenkin... muoviselta. Suomessa menee siis kruunumajoneesia sinappilisällä (ja smetana- tai ranskankermalisällä, muuten ei oikein maistu) korvikkeena, jos tuliaismajoneesit täältä toisesta kodista on jo loppu.
Omatekoista majoneesia olemme testanneet pari kertaa, mutta maku on jotenkin ällö, ei uppoa (testattu eri öljyjä, mutta mikään ei nappaa). Kumpikaan meistä ei tykkää "majoneesin mausta", siksi aikaisemmin maistui tuo Lidlin, mutta nykyään näköjään makuaisti muuttunut ja sekin on plääh.
Täytyy vielä testata tehdä itse sinappimajoneesia, olisi varmasti terveellisempää.