karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Kesäkilojen karkotus
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=8&t=47632
Sivu 1/15

Julkaisija:  marika_ [ 2010-07-29 11:39:39 ]
Viestin otsikko:  Kesäkilojen karkotus

Kesän alussa painoin vielä n. 73/74kg, mihin olin kohtuu tyytyväinen, mutta nyt on paino noussu 77kg:n (jätski ja sidukat... :oops: ) ja muutaman kilon haluisin kyllä tiristää. Pituutta on 178cm ja otetaan tavoitteeksi nyt vaikka 70kg (tai 69,9kg, näyttää kivemmalle :D), sen painoinen olin pari vuotta sitten ja silloin hyvin tyytyväinen itseeni.

Karppailua takana kohta vuosi ja alkuun tosiaan lähti pari kiloa, mutta koska olen oikein kuningas repsahduksissa, niin takaisinhan ne ovat tulleet. Eli tiedän kyllä mitä teen, mutten aina osaa ihan laittaa käytäntöön, tai siis näitä "ei tää yks nyt haittaa" -hetkiä tulee koettua turhan usein. Kun yhdestä tulee kymmenen, niin se alkaakin jo haitata.

Aikaa tavoitteen saavuttamiseen miehen synttäreihin (joulukuun puolenvälin tienoilla), eli ihan rauhallisella tempolla koitetaan. Ei nyt haittaa jos nopeemminkin lähtee, mutta viimeistään tollon toivottavasti olis saavutettu.

Tänään 29.7 aamupaino 76,9kg.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-07-30 07:35:05 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Eilen näin pitkästä aikaa kaveria joka sattu olemaan täällä suunnilla pikavisiitillä, joten pitihän sitä juhlistaa. Mentiin syömään Memphisiin, jossa vetäsin hamppariaterian salaatilla ja burgerista otin kannet pois, eli hiilareita aika vähän. Noh, tän jälkeen sit piti mennä jätskille. Tietystihän sitä ois voinu ottaa yhen jäätelöpallon mut ehei, piti ottaa sellanen mega-annos jossa oli 2 palloa kuningatar-jäätelöä, kinuskikastiketta, keksipaloja ja pullokermavaahtoa #-o

Noh, tänään kuitenkin aamupaino sama 76,9, ettei ainakaan mitään akuuttia turvotusta aiheuttanu.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-07-31 20:32:07 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Eilen tuli sit otettua vähän alkomahoolia (light-sidua ja aika vhh viinadrinksuja), joten tänä aamuna en kehannu edes vaa'alla käydä. Söin kyllä varsin karpisti, jotain 3 sipsiä taisin sortua ottamaan. Ja tänään krapulassa mehujään.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-02 12:35:58 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Siis jee, aamupaino 76,2kg! Ihan kun tän painon seuraaminen tälleen julkisesti jo itessään laskis sitä :lol: En meinaan mitenkään 100% ruodussa ollu viikonloppuna.

Jos ensviikolla lukema alkais taas 75:llä :D

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-02 20:03:18 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Tein vielä lisämotivaattoriks tikkerin :D

Harmi kun painon sai vaan kilojen tarkkuudella, mut laitoin nyt sit lähtöpainoks 77 ja tän hetkikseks 76.

Vitsi kun tää kyllä motivoi, kokoajan oikein odottaa et saispa tänne kirjottaa uuden alentuneen tuloksen ja nyt vielä että saispa tikkeriä päivittää. Tulee helpommin ajateltua kaupassa, et en mä tätä jätskiä voi, koska sit jos lihon, ni se on pakko paljastaa kaikille :lol:

Julkaisija:  Iip [ 2010-08-02 20:16:41 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

marika_ kirjoitti:
Harmi kun painon sai vaan kilojen tarkkuudella, mut laitoin nyt sit lähtöpainoks 77 ja tän hetkikseks 76.

Saa sinne desimaalitkin - pitää vaan muistaa laittaa väliin amerikkalaisittain piste, eikä pilkkua.

Tsemppiä! ;)

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-02 22:10:13 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

^Oho niinpäs näköjään saakin, kiitos tiedosta :D

Kesti kyllä vähän aikaa löytää sinne sivulle mistä tota tickeriä päivitetään, koska olin laittanu sen allekirjotukseen pelkkänä kuvana (otin siitä sen url-osuuden pois kokonaan vaan). #-o Sit kesti vielä vähän aikaa tajuta et miten nyt ton tickerin saa silleen linkiks, mut keksinpä sit ottaa siinä koodissa olevan välilyönnin veke.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-03 10:21:44 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Tänään aamupaino 75,9! Mulla olikin näköjään nesteturvotusta enemmän kun uskoin, koska eihän läski lähtis näin nopeesti jos se sitä olis.
Enpäs valita kuitenkaan :D

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-03 17:21:09 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Tänään kävin katsomassa yksiä hevosia ja siinä tuli sitten sivussa pyöräiltyä 10km, eli tulipas jotain liikuttuu :) Pitäs enemmänkin tällästä hyötyliikuntaa harrastaa kaiken saleilun ja muun ohella.

Äsken söin aivan sairaan hyviä jauhelihapihvejä, tein tavallaan hampparin niistä (panin väliin ja päälle juustoa + majoa ja vähän ketsuppiakin) ja popsin salaatin kanssa. Tuli parempia kun jotkut aiemmat päästä keksityt jauhelihapihvikokeilut, pitäs painaa resepti muistiin. Eli laitoin 200g jauhelihaa, 1 kananmunan, 2rkl partajugua, sit paaljon paprikajauhetta, valkosipulijauhetta ja pippurisekotusta. Ihanan simppeliä!

Julkaisija:  Tomba [ 2010-08-03 19:48:22 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Paistoitko vai uunissa???

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-03 20:16:03 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Paistoin voissa :) Koko valmistusprosessi vei varmaan alle vartin ja säästin ekotehokkaasti tiskiäkin kun sekotin ainekset siinä muovikipposessa jossa se jauheliha myydään (toisen puolikkaan siitä lihasti olin käyttänyt aiemmin muuhun, joten oli tilaa).

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-04 10:38:42 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Taas oli pudonnu 400g yhessä yössä, eli aamupaino 75,5 :D Vähän kyllä hirvittää, et kohtahan sen on pakko taas tulla vastaan ensimmäisen päivän kun ei putoa (tai menee plussalle), tai ei tää nyt kovin pitkään voi kestää koska ei oo varsinaista ylipainoa. Nesteitähän nää kuitenkin vielä on mitkä nyt lähtee..
Ehkä sit kun rupee tyssäileen, niin pitää ruveta tyytyyn viikkotasolla punnitsemiseen.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-09 13:49:35 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Pidin pidemmän punnitustauon koska viikonloppuna tuli taas vähän syötyä "sopimattomuuksia" (eli jäätelöä) + juotua siideriä ja arvasin että ne voi näkyä painossa. Tänään ja eilen aamulla paino on nyt sit ollu tasan 76kg, eli 0,5kg tullu takkiin... En kuitenkaan aio päivittää sitä tikkeriin, koska sehän nyt masentais entisestään :lol:

Noh, jospa se tästä taas

Tänään ajattelin illaksi pitkästä aikaa leipoa juustoleipäsiä. Meen kohta hakeen kaupasta aineksia. Päälle laitettavaks ostan ainakin maksamakkaraa ja varmaan kananmuniakin. Naminami!

Ainiin ja jos nyt saan itteni talveen mennessä tarpeeks timmiin kuntoon, niin käyn ottamassa napakorun :D Teiniaikojen haave, joka on nyt pakko saada. (Tulevan) ammatin takia mitään näkyviä lävistyksiä ei sovi hankkia, mutta jonkun korun silti haluaisin. Myös toinen tatuointi houkuttaisi, mut ehkä sen lupaan palkinnoks sit jostain muusta.

Julkaisija:  datc [ 2010-08-09 14:47:11 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Tsemppiä sinulle :)

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-10 17:24:47 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

^Kiitos :)

Tänään vaaka näytti 75,9, eli -100g eilisestä. 2 viikon päästä lähetään Budapestiin ja toivottavasti siihen mennessä ois 74,9. Pitäisin ihan mahdollisena, koska nyt kun oon vähän tunnustellu, niin helposti siihen asti on vielä tätä kesän neste/siideripöhöä. Sit siitä alaspäin alkaa varmaan vaikeutuun ja tosi hankalaks mennee jossain 72:n kieppeillä, sitä alemmas en oo kertaakaan lukion jälkeen saanu.

Kunhan nyt ennen reissua saisin ees päivittää tikkeriä kerran alaspäin :lol:

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-11 12:02:38 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Unohdin aamulla käydä vaa'alla, joten äsken sitten käväsin ja vaikka olin syöny jo aamupalan ja juonu ihan reilusti ja heräämisestä oli useempi tunti, niin 75,7 näytti :D Alaspäin, alaspäin...

Onneks nyt ois tiedossa viikonloppu toivottavasti ilman repsuja, kun ei oo mitään ihmeempiä menoja. Sitäseuraavana viikonloppuna kuitenkin olis vuorossa vuosijuhlat ja ruokaahan siellä tarjoillaan. Ei voi oikein olla ottamattakaan tai valita karppia, kun kuuluu hintaan ja tarjoillaan pöytiin suoraan (annos sama kaikille, ellei ole etukäteen ilmoittanut allergioita). Noh, pitää napata kaveri viereen istumaan ja delegoida hiilarilisäkkeet sille :lol:

Julkaisija:  datc [ 2010-08-13 10:54:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Hienoa pudotusta! :) Tsemppiä kovasti ja kivaa viikonloppua! Mulla on ollut nyt tosi väsynyt olo pari päivää, mutta syyt tiedetään: osittain vatsaongelmat (kai voivat vaikuttaa?), lyhyet unet (6-6,5 h/yö - liian vähän minulle), työ, stressi kaupunkiin takaisin paluusta (takaisin hirmuduuniin vaikkakin vain 2 viikoksi), mieshuolet, kova treeni ja kuumuus osittain. Vesi auttaa ja ruoka, enkä haluakaan liikaa turvautua kofeiiniin tms. keinotekoiseen pirteyteen.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-14 21:24:08 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Mullakin ainakin kuumuus, stressi ja huonosti nukutut yöt tekee myös ihan pudotukselle hallaa, sen väsymyksen lisäksi. Musta tuntuu vaan että mä tartteisin unta joka yö 9-10h että olisin pirtee, mutta eihän arkena millään ehdi noin paljon nukkua :(
Mut kuumuus onneks nyt alkaa väistyä, joten yhdestä haittatekijästä päästään pois.
Niin ja kiitos tsempeistä :) Oot ite tosi upeesti onnistunu kyl pudottaan, vau!

Ihan kohtuullisen ok viikonloppu, anoppilassa vältyin suuremmilta repsuilta. Oli kaikkia aivan ihania ruokia siellä tarjolla - savulohta, possun ja broiskun pihvejä, grillattuja herkkusieniä, salaattia ja oliiviöljyä... Mut sit koska juhlittiin samalla tavallaan mun synttäreitä (jotka oikeesti siis on kyl vasta parin viikon päästä), niin anoppi oli ostanu 3 litran pönikän punaviiniä ja tais maistua liiankin hyvin :oops: Minä, anoppi ja mies juotiin se melkein kokonaan kolmistaan, miehen isä otti lasillisen ja veli ei yhtään. Sit lisäks join saunasiiderin ja skumppaakin oli. Vaikka juotiin kaikki suunnilleen samanverran, niin mä olin kyllä selkeesti eniten humalassa kun oon meistä kolmesta pienin...
Oikeesti "saan" seuraavan kerran olla viikonlopun selvinpäin joskus syyskuun lopulla. Ohhoh. Tai saishan sitä kun olis vaan, mut nyt on joka viikonloppu jotain erikoisempaa menoa ja ei nyt halua ihan nollalinjalla olla.

Vaa'alla en käyny tänään, mut huomenna taas.

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-15 15:28:21 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Tänään aamupaino 76,3. Voi perkele sanonko.

Joo, arvasin et kun pudotettavaa on vähän ja normipainossa mennään, niin tää on vaikeeta. Mutta en kokemuksenkaan perusteella arvannu, et näin hifistelyks pitää mennä vielä, yleensä alle 75:n on päässy helposti. Noh, jos sitä sit viimeistään syyskuun puolenvälin tienoilla kun loma loppuu ja arki astuu kuvioihin saisi tota alkoholinkittaustakin vähän vähennettyä, se se varmaan suurin tekijä tässä on...

Sitäpaitsi alotin taas uudelleen säännöllisen ratsastuksen, eli toivotaan että siitä seuraavalla liikunnan monipuolistumisellakin olis vaikutusta...

Mut tikkeriähän en todellakaan päivitä ennenkun saan päivittää alaspäin :twisted:

Julkaisija:  marika_ [ 2010-08-18 09:38:39 ]
Viestin otsikko:  Re: Kesäkilojen karkotus

Näköjään oli taas alkoholista johtuvaa nesteturvotusta, eilen oli nimittäin aamupaino 75,3 ja tänään 75,4 :) Eilenkin piti sit käydä kyllä yhillä, joten taas varmaan pientä turvotusta... ajattelin kokoajan tiskille kävellessäni et "ota laittikokis, ota laittikokis", mut kummasti tulin sieltä siiderin kanssa. No, onneks otettiin oikeesti vaan yhet kuitenkin).

Sivu 1/15 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/