karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Aloitukseen apuja
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=62&t=76808
Sivu 1/1

Julkaisija:  NiilinKaimaani [ 2017-09-26 16:00:31 ]
Viestin otsikko:  Re: Aloitukseen apuja

Moikka! Pikavastaus kännykällä ja osaan vastata vain suolistoon liittyviin asioihin.

- OD: lla saa ärtyneen/vuotavan suolen paremmaksi, jolloin ravinteet imeytyvät paremmin. Kannatta tosin pysyä erossa viljoista, vaikka Optimal sallisikin pienen määrän vehnäjauhoja.
- ensin antibioottien ja muiden lääkkeiden tuhojen korjausta eli yksinkertaisimmillaan hapankaalta, ja venäläistä hapatettua suolakurkkua joka päivä, pieni annoskin auttaa.
- Muuten Optimalin ohjeiden mukaan.

Julkaisija:  ~Weera~ [ 2017-09-26 16:28:59 ]
Viestin otsikko:  Re: Aloitukseen apuja

Oletko lukenut täältä vanhoja viestiketjuja kwasniewski-asioista, niissä paljon tietoa.
Sieltä löytyy myös makrojakautumasta asiaa, sitä on vähän vaikea laskea, ajan myötä oppii säätämään itselle sopivaksi.
Lääkkeet tietysti sotkee aineenvaihduntaa.

Zemppiä! :smt023

Julkaisija:  els [ 2017-09-27 20:52:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Aloitukseen apuja

Suolisto: JOs sieltä puuttuu8 joku tarvittava bakteerityyppi (yleensä bifido tai lactobacillus, jotka herkimmin katoavat antibioottikuureihin; ja niiden kadottua immunipuolustuskin on heikoilla, mikä selittää uudet flunssat aika helposti)... siis jos niin ei sellaisia tehdä tyhjästä millään ruokavaliolla, vaan juuri sellaiset bakterit on jollain tavalla saatava tuotua sinne takaisin. Sontasiirre auttaa varmasti (mutta sitä ei saa millään lääkärin kautta järjestettyä nyky-Suomessa, ja harva uskaltaa hommaan kotikonstein, vaikka senkin voisi), ja jos/kun sellaista ei saa, niin kakkosvaihtoehto on yrittää syödä lähibakuja käyttämällä jotain pihalta tai puistoista tai koti-idätyksistä tai kotiversotuksista. Ja liikkua ulkona eli hengittää ja koskea puhtaaseen maahan, edes vähän. Ja niiden jälkeen ehkä sitten vielä jatkaa omahapatteilla tai hapankaalilla, edes hiukan, usein. Tämä ei ole ODtä vaan Ayerssiä, mutta toimii kyllä.

Ruoasta on syytä valita ne mitkä sopivat itselle. Jos gluteeni ei sovi, se kannattaa pitää pois ODlläkin. jos vain hapanmaitotuotteet sopivat, niin miksi käyttäisi muita? Ja koska kawan idea ei ole että päivässä kerättäisiin tietty määrä kaloreita, vaan että joka ikinen ateria on suunnilleen oikeilla suhteilla, niin on jotenkin helpompaa alkaa kasata annoksia, joissa jokaisessa on se 80% rasvaa ja loppu sitten muuta... ja sitten syödä niitä se pari, kolme kertaa päivässä sen verran kuin silloin mieli tekee, IMO.

Aika paljon joutuu kyllä kokeilemaan ja miettimään ihan itse, millä omat ongelmansa selättää, mutta bipolaareilla on yleensä hurjalla vauhdilla prosessoivat aivot, niin että kapasiteettia saattaa hyvinkin olla vaikka sitten omien kokeumstensa ymmärtämiseen. Vähän niinkuin tällä (jolle OD'n tyyppiset makrot näyttävät sopivan)
Linkki: http://itsthewooo.blogspot.fi/

Onnea matkaan, toivottavasti löydät sen mikä sinulle sopii o/

Julkaisija:  Shemhamforash [ 2017-10-01 19:25:52 ]
Viestin otsikko:  Re: Aloitukseen apuja

Kwasniewskiläisyys on ainakin erittäin hyvä kulma lähteä katsomaan uudestaan mielipillereiden tarpeellisuutta pitkällä tähtäimellä, ja varsinkin vehnästä ja viljoista on olemassa suomeksikin käännettynä hyvää kirjallisuutta, missä valotetaan nykyaikaisten viljojen hasardia mielelle suoliston tasapainon tuhoamisen kautta. Vaaralliset viljat ja Eroon vehnästä kannattaa lainata kirjastosta.

Cool aloitus ja erottuu erinomaisesti edukseen, kun aattelee, millaisin telkkarista revityin kituprotausmielikuvin tänne useimmiten tullaan. Tosin voiko heitäkään syyttää, kun toiset ovat perehtyjiä ja syvässä päässä uivia, ja toiset tahtovat vain laihtua ehkä 5 kiloa normaalipainon sisällä max. helposti näkemättä vaivaa edes perusteiden kunnolliseen selvittämiseen.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/