Homma jatkuu edelleen. Ja tietty kun aiemmin kirjoitin, että flunssasta en ole kärsinyt niin hetihän se iski. Tosin ohi menikin sitten ennätysvauhtia. Minulla kun kurkku yleensä tulee niin kipeäksi ettei nieltyä saa, niin tällä kertaa oli vain pientä karheutta. Nuha ja yskä on nyt oikeastaan ohi. Eli vajaan viikon kesti tämä, normaalisti saattoi mennä kuukausi yskiessä.
Töissä ollu rankka viikko, pitkää vuoroa on tullut tehtyä ja yöunet vähässä, onneksi ensi viikolla helpompaa. Aamuisin (kl 5-6) olen syönyt aika ison määrän rasvaa (about 50g) ja jonkun verran proteiinia ja joku kasvis, niillä onkin jaksanut pitkälle iltapäivään, neljään viiteen asti. Lounasaikaan vettä tai teetä, joskus juustoa jos sattuu olemaan töissä mukana. Kahvi ei ole maistunut enää viime kesäisten närästysten jälkeen.
Jännä huomata, että edes väsyneenä ei ruokahalu lisäänny normaalista. Ei ole tullut mitään mielitekoja. Yleensä väsyneenä syön ja napostelen, kun tuntuu että tarvitsisi lisää energiaa, mutta nyt siis ei sellaista ongelmaa. Stressiäkin on ollut, liekö se aiheuttanut turvotusta? Tai siis ainakin se aiheutti menkkojen tulon viikkoa liian aikaisin (mikä selittäisi tuvotuksenkin)!! Minulla tuppaa menemään keho enemmän tai vähemmän sekaisin stressistä, sillä varmaan oli yksi osuus viime keväisessä/kesäisessä painonnousussa.
Onkohan kukaan muu kawailija huomannut mitään muutoksia, että miten keho ja mieli kestää stressiä aiempaan ruokavalioon verrattuna? Lihooko kwasniewskin noudattajat myös stressistä yhtä helposti jos siihen on taipumus? Vai stressaako kawailijat vähemmän?
Proteiinien pitäminen 45-60g kohdilla menee jo aika automaattisesti, hiilarit sen sijaan heittelee enempi nyt kun jälkikäteen lasken, 32-70g..yritys on kova pitää ne noin 40g. Rasvat menee siinä 200g hujakoilla. Olo hyvä ja suht kevyt:) turvotuksesta, stressistä ja väsymyksestä huolimatta! Puntarilla en ole käynyt enkä käy ennen kuin punaiset päivät on ohi.
Ostinpa tänään broilerin sydämiä, mitähän niistä uskaltaa tehdä.. Olen kuullut, että maistuu vähän enempi punaiselta lihalta kuin broilerilta. No testataan.. kellään hyvää ohjetta valmistukseen?
Kevättä odotellessa ..