karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-19 22:12:19

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2009-11-07 11:29:12 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Friday, November 06, 2009
Food: Lardo; the real thing

I don't do a lot of food picture or recipe posting, others do this well and our eating is quite simple really. But just occasionally some thing very special comes along, this time as part of a beautiful food gift from a friend in Italy to a beleaguered lipophile living in sucrose encrusted Glasgow... Many thanks!

This is Lardo. It's a bit like bacon, but not bacon as we know it... Possession is a criminal offence in both the USA and Finland but this appears to have been decriminalised in Sweden, which suggests that possession of small quantities, without intent to supply.....

http://high-fat-nutrition.blogspot.com/

Voi että herahtaa vesi kielelle...
Mistäs saisin :?:
Tarttee vissiin ryhtyy tekeen...
...........
Ja jatkossa Uffe Ranskowin hastattelua...josta pätkä
The subject has gained general attention due to a number of radio and television shows, where critical experts including myself have discussed the issue with representatives of the official view. Most important, thousands of patients have experienced themselves that by doing the opposite as recommended by the current guidelines they have regained their health. The effect has been that the sales of butter, cream and fat milk are increasing in Sweden after many years of decline, and a recent poll showed that a majority of Swedish people today think that the best way of losing weight is by a low-carbohydrate, fat-rich diet.

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-11-09 12:54:38 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Italian läskin innottamana laitan luomuoskarin paksuläskisimmän kylkipalan paksulla yrtti/pippurisekotuskuorrutuksella uuniin hitaasti muhimaan =D>

Kunhan ensin hitaasti pakkasesta sulaa...
Sitten kerron, miltä maistuu.

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-11-09 14:33:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2009-03-04 08:09:56
Viestit: 939
Paikkakunta: saksa
Tuosta tulikin mieleen, että olen tehnyt saman tapasta possunkylkeä, kuin mitä sinä Tuulimumma olet nyt tekemässä, ikään kuin pekonin korvikkeeksi, koska kaupan pekonissa on niin hurjasti lisäaineita.
Hyvä kun muistui taas mieleen, olikin päässyt jäämään unoholaan. Kiitos Tuulimummalle!

Eli possunkylkeen mukavasti maustetta (suolaa, pippuria, etikkaa tai sitruunaa, valkosipulia tökittynä lihan sisäälle... ) ja sitten kypsytetty uunissa. Valkosipulin tökin mielellään lihan sisälle, koska jos sitä pusertaa lihan pintaan, niin se mielestäni palaa. Tökin veitsellä pistoja lihaan johon tungen valkosipulinkynnen siivuja.
Ja sitten sitä on säilytetty jääkaapissa ja syöty ohuiksi siivuiksi leikattuna ja pannulla lämmitettynä milloin minkäkin kanssa.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2009-11-13 11:32:31 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
=D> =D> =D>

Koljan ystävä Italiasta tulee joulusuomeen ja lupas tuoda mulle "il lardo di colonnato";

Olenpas onnekas!
...............
Kyselin wotkinilta...
Ne sano, että se tehdään latomalla silavaa kerroksittain, pippuroimalla ja uunissa (vuokassa?) hiljalleen kypsentämällä!
Kokeilen

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)