^^ Jälkimmäiseen viestiin: aika moni täällä on laihtynut kun rasvaa tulee riittävästi eli oikeasti paljon.
Vaikka miten kaloriteoria sanookin toisin
En nyt ole ihan satavarma kannattaako ottaa mallia sellaisenaan (kun makukin on yksilöllinen) mutta jos edes ideoita? Tämä meidän talon ruokahuolto on vähän niinkuin huomaamatta muotoutunutta mutta jo reilun vuoden verran testattua kotimaankamaran ekoilua hankalilla ihon geeneillä... ja ehkä mukavinta on, että vuodet sujuu nykyisin jopa ilman flunssia, ja että iho-oireet on aina selitettävissä ruoan kanssa (tai siis niistä pääsee eroon ruoalla, saen sijaan että pitäisi arvailla syntyjä syviä)
Tänään oli aika lailla warrioorin meininkiä:
- Aamiainen: 3 desin muki kaakaokermakahvia, pari lasia vettä, pari basilikanlehteä
- Lounas: vajaa litra laimeaa teetä ja voin ynnä suolapähkinöiden sekoitusta (maistuu paremmalta kuin mitä kuullostaa
)
... eli 5g voita ja 10g suolapähkinöitä
- ja sitten päivällinen alustuksineen:
* alkualkupalaksi vähän luulientä (että oli hyvää!) ja yksi punakaneli ja lasi vettä
* maisteluita hapankaalilisukkeesta (laitan resepteihin, mutta vihjeenä: suhde on luokkaa 300g hapankaalia ja 100g voita),
ohje täällä:
viewtopic.php?f=2&t=36366* Ja sitten sikanautajauhelihapihvi (paistettu voissa, maustettu vain suolalla ja pippurilla, jämärasvoissa kuullotettu sipulia)
... ynnä tuota hapankaalilisuketta iso keko
... ynnä syyssalattia (tänään rehuina jäävuori, puolukka, omena eikä sitten kai muuta) ja puolitoista viinilasia (1,5 dl) ja vettä
... ja jälkkäriksi seuraava muki kaakaokermakahvia ja rivi fazerin sinistä (25g)
Nyt voi olla, ettei mahaa tarvitse täyttää enää millään?
Summana: valkuaista 45g, hiilareita 42g, rasvaa 155g ja vähän vielä alkomahooliakin. Kokopotti vain 1800 kcal (toistaiseksi)