Pienetär kirjoitti:
Karppauksesta ei ole siis jäljellä enää kuin hyvät ruoka-aineet, vai ovatko nekään hyviä.
No mutta eihän karppaus ole mikään pakko, jos ei halua!
Se että itse jatkan, johtunee vain siitä, että millään muulla ruokavaliolla en ole pysynyt terveenä.
Tällä olen. Enkä terveenä pysy vain minä, vaan muukin perhe.
Meillä ei olisi ollut toivoakaan lääkkeettömästä viisikymppisyydestä ilman tätä.
Se, että satun/satumme pitämään ruoastakin, on tuohon verrattuna ehkä sittenkin vain lisäbonus. Tai ehkä se sittenkin on myös ainoa syy, miksi tämä on ylipäätään mahdollista. Toisin kuin ehkä sinulla (muistelen?), meistä kenelläkään ei olisi itsekuria syödä huonon makuista ruokaa vain sen terveellisyyden takia.
Vaivaton ja ilmainen lounas homma on vain niille, jotka on synnytetty kyseiseen systeemiin ja jotka pääsevät alkuun terveinä ja valmiiksi opetettuina - ihan kuten on laita luonnonkansoissa tai ranskalaisessa keittiössä. Kwasniewskin tyyi on nyky-Suomessa vielä pikkuisen enemmän vastavirtaan kulkemista kuin muu karppaus. Oman itsensä herruus, karppinakin, tarkoittaa sitä, että joutuu ihan itse testaamaan ja päättämään sitä mikä omalle kropalle sopii. Ja vanhanaikaisen, reilusti eläinrasvaisen oikean ruoan tekeminen vaatii ihka aitoa opetteluakin jokseenkin kaikilta nykyruokaan opetetuilta. Se kun on muutakin kuin vain kermaa...
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)