vanha karppu kirjoitti:
... Postauksesta ei selvinnyt yksiselitteisesti, mikä on kroissanttidieetin makrojen suhde, mutta ilmeisesti jotain tällaista: 42 energia-% hiilaria, 40 % rasvaa, 18 % proteiinia.
Rasvoista suositaan pitkäketjuista tyydyttynyttä rasvaa.
Ihmettelin hiukan noita makrojasi, ja luin alustuksen.
IMO Nuo ovat kroissantin makrot, eivät kaverin kroissanttidieetin makrot.
Jutun loppupuolella hän selittää että hänen omat kroissanttinsakin ovat jo huomattavasti rasvapitoisempia, ja että hiilarien osuus vähenee edelleen, kun hän täyttää kroissanttinsa normikarppisapuskalla (munia, juustoa, kinkkua ja leikkeleitä), ja silloin ollaan jo aikalailla kwasniewskin tapaisessa syömisessä, paitsi että tyydytettyä rasvaa on edelleen enemmän...
Brad kirjoitti:
By my calculations the macros [of my croissants] are around 66% fat, 30% carbohydrate and 4% protein. Of course I made up for the lack of protein by filling the sandwiches with things like eggs and cheese and ham and sausage.
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)