karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Jättäkään simpukat ja sukkulamadot rauhaan
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=4&t=77500
Sivu 1/1

Julkaisija:  Yhden miehen komitea [ 2017-10-19 18:14:09 ]
Viestin otsikko:  Jättäkään simpukat ja sukkulamadot rauhaan

HS: Yllättävä löydös: Itämeren simpukat ja madot pierevät ilmakehään yhtä paljon metaania kuin 20 000 lypsylehmää
Itämeren pohjan simpukat ja monisukasmadot tuottavat elimistössään metaania siinä missä nisäkkäätkin. Niiden ei ole aiemmin ajateltu juurikaan vaikuttavan ilmaston lämpenemiseen.


WEG:n kommentti:


Lainaa:
Kannattaa muistaa, vaikka ilmakehän kokonaishiilen määrä on noin 750 miljardia tonnia, se on vain murto-osa KOKONAISHIILENKIERROSTA. Ihmisen tuottama hiili on noin 35-40 miljardia tonnia vuositasolla. Ilman uutta hiiltä tai lisähiiltä, ilmakehän voi tyhjentyä varsin nopeasti, mm. sateiden puhdistamana. Hiilidioksidi on voimakkaasti veteen liukenevaa kaasua. Ihmisen ravintoon kuluu jo lähes ihmisen itsensä tuottama määrä hiilidioksidia. Jos vihreät suunnittelevat Itämeren simpukoiden ja sukkulamatojen tuhoamista (myrkyttämistä), tuo tulee estää kaikin laillisin keinoin. Tuo siitäkin huolimatta, että tuo metaani kiusaa vihreitä.

Julkaisija:  Vieras [ 2017-10-20 19:47:46 ]
Viestin otsikko:  Re: Jättäkään simpukat ja sukkulamadot rauhaan

No joo, kannattaa tappaa 90%:a Suomen lypsylehmistä ja muista myös Itämeren ympäroimistä tapetaan ne. Ai niin ja ne lihaakin tuottavat... kiitos WEG kommentista. Ai niin ehkä Itämeressä on eliöitä, jotka yhteyttävät varmaan niin ilman kuin veden hiiltä.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/