karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Pätkäpaasto ja raskaus
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=37&t=70836
Sivu 1/1

Julkaisija:  Kirjaudu sisään [ 2016-11-14 13:04:13 ]
Viestin otsikko:  Pätkäpaasto ja raskaus

Hei! Olen karpannut pari vuotta ja löytänyt siitä loppuelämän ruokavalion. Muutama viikko sitten aloitin jonkinlaisen pätkäpaaston tavoitteena laihtua vielä ehkä pari kiloa. (Normaalipainossa olen.) Syön päivän ruuat klo 13-20 välillä ja muuna aikana juon vettä ja teetä.

Nyt huomasin olevani raskaana. Viikkoja vasta n. 4-5. Voinkohan jatkaa tällaista syömistä? Viis laihtumisesta enää (enkä ehtinytkään tässä välissä laihtua vielä yhtään), mutta muuten tämä pätkäily on tuntunut niin sopivalta. Aina olen ollut ruokahaluton aamuisin. Olen syönyt aamupalaa suunnilleen vain siksi "koska pitää". Enkä aina ole syönytkään, tai syönyt vasta joskus 11 aikaan.

Iltapuolella taas on ollut helposti ongelmana liika syöminen. ...Syön iltapalaa ja syönpäs vähän vielä tuota ja tuota, ja huvin vuoksi vielä vähän syön lukiessani... Nyt se on jäänyt yllättävän helposti pois, kun vain pätkäisen syömisen klo 20.

En kärsi nälästä ja olen vain entistä virkeämpi ja tehokkaampi aamupäivisin.

Voikohan tämmöinen 17 tunnin paasto olla jollakin tavalla haitallista raskaudelle? Vai voiko luottaa, että niin kauan kuin paino vain ei laske, saa tarpeeksi ravintoa? Tai kun olo ei ole millään tavoin huono tai heikko, niin elimistö jaksaa?

Raskauspahoinvointi on jo hieman alkanut, mutta tyhjällä vatsalla olo ei tunnu tekevän huonoa. Tähän mennessä pahoinvointia on ollut vain iltapäivän puolella, sen jälkeen kun olen syönyt.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/