karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Mitä kuuluu sotureille + treeneistä kysyttävää
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=37&t=66981
Sivu 1/1

Julkaisija:  marge [ 2014-01-18 08:44:48 ]
Viestin otsikko:  Mitä kuuluu sotureille + treeneistä kysyttävää

Kuinkas moni soturoi, edelleen tai on hiljattain ryhtynyt, ja kuinka on mennyt?

Itse ajattelin kokeilla tätäkin. Painonpudotustarvetta ei oikeastaa ole mutta ei haittaa vaikka pari rasvakiloa saisi tiristeltyä. Viikko vasta menty systeemillä paastoa n. 20h ja syömistä illalla n. 16-22 välillä, hiilarit aika matalalla. Vielä ei osaa oikein muuta todeta, kuin että ihana syödä illalla niin paljon kuin mahtuu 8)

Ja salitreenien yhdistämisestä olisin kysynyt myös. Pari kertaa kävin salilla tässä mutta veto ihan pois. Miten treeni kannattaisi ajoittaa syömisiin ja otatteko ennen salia jotain heraa tai ruokaa?

Julkaisija:  haili [ 2014-01-18 09:00:23 ]
Viestin otsikko:  Re: Mitä kuuluu sotureille + treeneistä kysyttävää

Soturointi on edelleen johdettu yleisnimike Orin tutuksi tulleesta kirjasta Warrior Diet. Jos ei sulla ole sitä, niin se ollee edelleen saatavilla PDF:nä. Se vähä mitä muistan Orin sanoneen asiasta on se, että adaptiivisen jakson jälkeen treenin pitäisi kulkea ihan samaan tapaan. Kyse on kroppaan varastoituneesta energiasta ja sen saamisesta käyttöön. Otithan huomioon, että jos treenaat ennen syömistä, niin menet rasvapoltolla. Acetyl-Coa reitti on tällöin hieman mutkikkaampi, mutta ei mahdoton. Hiilareilla homma on tietty suoraviivaisempaa, eli hyvä etkojuoma kitusiin ja salille. Mun mielestä mitään suuntausta ei kannata edes kokeilla, jos ei se sovi elämäntilanteeseen ja harrastuksiin. Soturointi on yks kurjake, jos kroppa haluaa polttaa sokeria. Toki sitä voi käyttää rasvanpolttoon, mutta se on tottumattomalla pois tehosta. Eli sun kokemus istuu oikein hyvin tieteelliseen taustaan tässä asiassa.

Julkaisija:  marge [ 2014-01-19 11:12:08 ]
Viestin otsikko:  Re: Mitä kuuluu sotureille + treeneistä kysyttävää

Kiitos haili vastauksesta. Enpä tajunnutkaan että kirja on netissä, aloittelen tässä samalla sen lukemista. Hieman jo ärsyttää kirjan alun hehkutukset warrior insticteistä ja muista, mutta katsellaan kun päästään paremmin asiaan. Onhan tämä tietty vain yksi paastoamistapa muiden joukossa, mutta toistaiseksi tätä on ollut helppo noudattaa ja illalla syödyn sapuskan määrä ja laatu on asettunut aika hyviin uomiin. Sitä treenijuttua vaan pohdiskelen, mutta menen vielä näillä ja jos ei ala muutaman viikon sisään kulkea paremmin niin aloitan sitten varmaan voimatreenipäivinä syömisen aiemmin Leangains-tyyppisesti.

Yksi juttu mitä en todellakaan aio noudattaa Orin ohjeilla suoraan, on hänen neuvonsa nauttia päivällä esim. vain hedelmiä nälkään :shock: Onko varmempaa keinoa löytää itsensä ahmimasta kaappeja tyhjäksi? Itse olen ottanut hieman pähkinöitä iltapäivällä.

Ja aamukahviin on mennyt kermaa, kun se on se aamun nautinnollinen hetki. Mutta yritän vierottautua siitä, koska uskon että nälänhallinta päivemmällä on helpomaa täyspaastolla.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/