Hei ja kiitos... ja kiva kun kerrot omiakin kokemuksiasi!
Omat aktiiviset ruoankirjauskauteni ovat taas tauolla, mutta samaan tyyliin jatkan. Pikkumuutoksia ja kokeiluja toki tulee tehtyä, mutta jos tässä johonkin päin olen matkalla niin mitä en ainakaan takaisinpäin
*************************''
Ja näytteeksi tämän päivän päivällinen:
Päääruoaksi possun kylkirimpsuja (eli ribs). Otin aamulla reilun kilon jääkaapista, maustoin ne pinnaltaan morttelissa hienonnetulla mausteseoksella jossa oli
- merisuolaa (noin rkl/kilo)
- lipstikkaa (pari lehteä/satsi)
- suppilovahverojauhetta (noin 1 tl)
- kuiva tsili
... ja laitoin ne vierekkäin voilla voideltuun isoon lasagnavuokaan, hurautin päälle (uskon vahvistukseksi?) vähän rasvaa ja habanero-kastiketta, peittelin foliolla ja jätin 150 asteiseen uuniin noin kuudeksi tunniksi.
... söin itse noista neljänneksen mutta annos oli tosiasiassa kolmelle
Niiden seurana oli salaattia: pala jäävuorta, pala kesäkaalia, kaksi tomaattia ja kruununa ihan pieneksi silputtu neljännessipuli joka ensin sekoitettiin oliiviöljyn kanssa ja vasta sitten muiden salaattiainesten joukkoon - joita oli siinä vaiheessa jo alustettu lorauksella viinietikkaa ja hurauksella merisuolaa ja mustapippuria (myllyistä) ja hiukan viimevuotista tilliä pakkasesta. Syötiin veden ja punkun kanssa, jälkkäriksi vähän brietä ja kahvia sopivan lisukkeen kanssa.
Aika harvoin on alle 6 euron kilohintainen halpisliha on maistunut näin hyvältä