karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Nyt se ketoilu vie hiuksetkin päästä
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=36&t=96835
Sivu 1/1

Julkaisija:  Yhden miehen komitea [ 2020-04-08 20:30:18 ]
Viestin otsikko:  Nyt se ketoilu vie hiuksetkin päästä

Iltalehti: Jennin, 35, terveys mureni verkkovalmennuksessa – dieetti vei yli puolet hiuksista: ”Kun käänsin päätäni, hiuksia vain huljahti pois”

Mitenkäs foorumilaiset, oletteko kaikki jo kaljuja?

Julkaisija:  vanha karppu [ 2020-04-09 01:39:16 ]
Viestin otsikko:  Re: Nyt se ketoilu vie hiuksetkin päästä

Artikkelin otsikko oli harhaanjohtava. Kyse oli todellisuudessa ketogeenisen dieetin ja rankan treenaamisen aloittamisesta yhtä aikaa.
"– Tutkin tätä asiaa netistä ja sen perusteella päättelen, että kyse on ollut kropalle tosi isosta stressireaktiosta, jonka ruokavalio ja kova treeni yhdessä ovat aiheuttaneet."

Mutta tuon on sinänsä ihan hyvä muistutus siitä, että elimistöä ei pidä rääkätä liikaa vaiheessa, jossa se harjoittelee ketoaineiden avulla elämistä.

Lasse Nordlundkin sairasteli todella pitkään totuttautuessaan omavaraisruokavalionosa. Lopulta elimistö kuitenkin sopeutui ja hän on noudattanut terveenä omaa lanttu-marja-papuruokavaliotaan jo vuosikymmeniä. Mutta vaimon (Maria Dorff) elimistö ei sopeutunut siihen koskaan. Taitaa olla niin, että naisen elimistö ei vain toimi kunnolla ilman rasvaa. (Rasvaton on epäterveellistä myös lapsille.) https://www.karjalainen.fi/uutiset/uuti ... tem/237670

Ketogeeniseen sopeutuminen ei kestä onneksi yhtä kauaa. :D

Julkaisija:  els [ 2020-04-09 06:52:31 ]
Viestin otsikko:  Re: Nyt se ketoilu vie hiuksetkin päästä

Isot muutokset ruokavaliossa ja elmässä (jopa hyvään suuntaan) voivat aiheuttaa melkoista sulkasatoa. Näitä on ollut täälläkin.
Se on kuitenkin ollut ohimenevä vähän kuten tuo kuuluisa ketoflunssakin, ja lopputulos aka tukka on käytännössä aina muuttunut vahvemmaksi kuin mitä se on ollut ennen asiallista karppausta (ja jooei, ei kaikki ole asiallista, mm prodekituilu kimkinsin tapaan on heikentänyt hiuksia(kin))

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/