Oxfordin, ei siis tällä kertaa sen Harvardin tiedekuntien häpeäpilkun Harvard T.H. Chan School of Public Healthin, epidemiologineropatit ovat taas löytäneet uuden korrelaation! Hurraa! Niitähän löytyy kun pannaan koneet kiduttamaan dataa, sen verran kyselylomakeaineistossa aina on epäluotettavia tietoja ja sekoittavia tekijöitä. Tällä kertaa se on siipikarjanliha, joka korreloi non hodginin lymfooman ja eturauhassyövän esiintyvyyden kanssa. Varmuuden vuoksi juttu ei kerro kuinka vahvoista korrelaatioista on kyse.
Daily Mail:Chicken 'causes cancer': Oxford University scientists say people who eat poultry are at increased risk of developing deadly disease
Voisivat lopettaa tällaisten pelotteluotsikoiden sarjatuotannon siihen saakka kunnes olisi jotain näyttöä kausaliteetista. Vaan kun on se agenda. Big Food haluaa, että eläinperäinen ruoka lavastetaan epäterveelliseksi, jotta sen prosessoidut ja ultraprosessoidut runsaasti sokeria, jauhoa ja siemenöljyä sisältävät (nämä ovat kaikki ei-eläinperäisiä) prosessoidut ja ultraprosessoidut ruuankaltaiset teollisuustuotteet kävisivät paremmin kaupaksi. Eläinperäisen ruuan demonisoinnin takana voi olla myös uskonnollisia ja ideologisia motiiveja eläinten oikeuksista ympäristöuskomuksiin. Epäpyhä liittouma käy herkemätöntä propagandasotaa eläinperäistä ruokaa vastaan.
Siipikarjan lihan kohdalla kausaliteettia voisi yrittää etsiä omega-6-rasvahapoista.
Davig Gillespie:
Lainaa:
Churchill once said of the Americans, that they always do the right thing - after they have tried everything else. We must almost be at the point where dietitians will finally identify the real source of cancer (seed oils) having eliminated all else.
Antti Heikkilä:Lainaa:
because chicken has tremendous amount on Omega 6 fats