Itse olen ihmetellyt tuota hössötystä
Karppauksessa putoaa pois hiilareita joten vähä hiilarinen on ok
Karppauksessa lisätään rasvaa korvaamaan hiilareita joten runsa rasvainen ok
Karppauksessa helposti putoaa myös proteinit kun jää vehnät, soijat ja muut kasvis proteinit vähälle, tämä ei ole ok,
jos näin käy pitää korvata kasvisten proteinit eläinkunnan tuotteilla ja tämä voi lisätä mm lihan syöntiä joka sitten saa
aikaiseksi vege-puolella, VT-puolella ja ihan LCHF puolella tunteita, aika voimakkaitakin, tehdas maatilat, liha vaarallista,
kasviksista hymyilevää energiaa, ovatko vegaanit sittenkin oikeassa ja kaikenlaista muuta propagandan ailitajuntaan työntämää roskaa.
Tuossa oli mun ateria 1 noin tunti sitten, sitä samaa sitä samaa mutta aika nättiä kotimaiseksi.
Ateria niinkään tärkeä mutta se rasvan määrä siinä.
Sitä ajan takaa tuolla kuvalla että vaikka tuo ei ole mitenkään rasvainen pala, on siinä sen verran rasvaa että saa jo katsoa ettei tule proteini vajetta!
Tuosta viellä proteini vajetta synny mutta jos ottaa laskutikun kouraan niin lähellä mennään ja ihan vaan hyvää lihaa syömmällä ei voi saada liikaa proteinia, yleensä mun pihveissä, jos saan valita, on paljon enemmän rasvaa jopa tuplat.
Eli tarkkana saa olla karpatessakin ettei tule vajeita.