Toisinsyöjä kirjoitti:
Lakkasin kokonaan käymästä työpaikan Fazer Amica ravintolassa, koska ryydyin siihen että jokaikisessä ruuassa oli lisättyä sokeria - myös pääruuissa - ja E-koodeja, eikä eläinrasvoja ollut tarjolla lainkaan. Suolanpuutteen sentään pystyi korjaamaan itse lisäämällä suolaa, mutta nuo muut tekijät tekevät ruuasta minulle syömäkelvotonta.
Kuvaavaa on, että useita vuosia kävin ko. ruokalassa syömässä lähinnä vain silloin kun oli paistettuja muikkuja tai silakoita ja kiltti henkilökunta oppi antamaan minulle kermaviiliä sellaisenaan varastostaan, koska se ko. kalojen kanssa tarjolle asetettu tillisilpulla maustettu kermaviili oli aina niin sokeroitua, että maistui minun suuhuni jälkiruualta...
Mutta lopetin sitten lopulta kokonaan ruokalassa käymisen kun alkoi v**uttaa raskaasti joka kerta käydessä, kun katsoin linjaston alusta ainesosaluettelot päivän ruuista.
Minä en niinkään välitä lisäaineista, vaan siitä, että ruokaan lisätään lisäaineita vain silloin, kun se tehdään huonoista aineista. Lisäaineilla epäterveellisestä ja pahanmakuisesta ruoasta ei kuitenkaan tule terveellistä ja maukasta.
Kun meillä oli toimistolla käytännössä Amica ja vähän matkan päässä toinen paikka, niin söin aika usein eväitä ja Amicassa tuli käytyä juuri lähinnä silakkapäivinä.
On tietysti ymmärrettävää, ettei professori ymmärrä, miksi kukaan haluaisi syödä terveellistä ja hyvänmakuista ruokaa sen sijaan, että syötäisiin pahaa ja epäterveellistä ruokaa, joka kuitenkin on halvempaa valmistaa ja pysyy kauemmin pilaantumatta teknisesti.