Kiitos, Yhden miehen komitea. Puhuttelevaa tekstiä.
Lainaa:
”Rasvojen hapetustuotteiden (4-HHE, MDA ja 4-HNE, vastaavasti) lisääntyminen oli 8-, 3- ja 3.5-kertaista hiirillä, joille syötettiin kalaöljyä ja etanolia, verrattuna pelkästään kalaöljyä saaneisiin hiiriin.” ja ”4-HHE, MDA ja 4-HNE ovat pääasialliset aldehydit, joita syntyy solun sisäisissä rakenteissa n-3 ja n-6 PUFA:sta, vastaavasti, ja joita löytyy osana kalaöljyä."
Pistivät silmään nämä lauseet tuosta 3. osan linkistä. Törmäsin kalaöljyn mahdolliseen haitallisuuteen muutama vuosi sitten Hyperlipidin Peterin kirjoituksissa. Toivottavasti tieto voisi levitä laajemminkin kansan syvien rivien keskuuteen. Vaan tiedämmehän me ravitsemuseliitin näkemykset rasva-asioista ylipäätään.
_________________
Poi sydämen asialla.
Lchf-karpiksi 2007. Pätkäpaastoilu alkoi 2012. Lähes karnivoria vuodesta 2018.
"Of the digestive organs, the liver is the key. Look after the liver and life will take care of itself." – Hercule Poirot