karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2018-10-22 20:01:08

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 394 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 116 17 18 19 20
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2018-09-21 17:43:13 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 7245
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
artoheikki kirjoitti:
Hyvä ranskalaiset juusto, joiden rasvaprosentti on yleensä korkeampi kuin meillä ovat sydänystävällisiä. (tosin ei sydänmerkillä varustettuja). Mielestäni aikuinen ihminen ei tarvitse maito ruokajuomaksi, vesi on neutraalia, ei käy aina. Ranskalaiset ottavat viiniä, mutta kun en ole erikoisemmin viinin ystävä ja VHH vie muutenkin viina halut

Kappas...ei mulla.

Valkkeri/vissy kera ison jääköntin on poikaa kuumassa kävelylenkin jälkeen täällä espannalaissa maisemissa...
Maito on puuttunut meidän huushollista parikymmentä vuotta...
Kermaa sen sijaan saatan vetästä parindesin tötsän...

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Nykymenoinen eläinrasvakarnivoori eli erkki


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-09-21 23:01:54 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 15624
Mozaffarianin porukka ei löytänyt mitään yhteyttä maitorasvojen kulutuksen ja kuolemanriskin välillä yli 65-vuotiailla.

Rethinking Dairy Fat

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-09-22 06:44:33 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 39008
Paikkakunta: AlwaysComingHome
Ei kai sitä ole löydetty koskaan ennenkään, joten ehkä Mozzafarianin porukka vain sanoi sen tässä ääneen?

Ne aiemmat yhteydet johtuivat kovarasvan kanssamatkustajista eli voin korvaajista joissa teknotransseja - ja niitä käytettiin aikanaan sujuvasti sekä ruoan että varsinkin teollisten leivonnaisten valmistuksessa, joiden jälkimmäisen riskit sitten moninkertaistivat ongelmat kivasti. Ja silloin 60-luvulla margariineissa oli teknotranssia jopa puolet rasvan painosta, kun kukaan ei silloin vielä huomannut miten tarkasti valmistusprosessia joudutaan kontrolloimaan, jotta näin ei kävisi... eikä niillä valmistusmenetelmillä transseja osata vieläkään pitää pois edes tarkimmin valvotuissa tehtaissa, joten nykyisin paremmissa paikoissa joutuvat sen sijaan tekemään margariininsa paljon kalliimman prosessin eli vaihtoesteröinnin kautta... mahtaa sattua sieluun moinen tuhlaus?

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-09-25 15:51:05 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 15624
Tässä tutkimuksessa juusto ja voi olivat terveysriskien suhteen neutraaleja. Maito ja jogurtti pienensivät riskejä.

Association of dairy intake with cardiovascular disease and mortality in 21 countries from five continents (PURE): a prospective cohort study (Lancet)

Lainaa:
Higher intake (>1 serving vs no intake) of milk (HR 0·90, 95% CI 0·82–0·99; ptrend=0·0529) and yogurt (0·86, 0·75–0·99; ptrend=0·0051) was associated with lower risk of the composite outcome, whereas cheese intake was not significantly associated with the composite outcome (0·88, 0·76–1·02; ptrend=0·1399). Butter intake was low and was not significantly associated with clinical outcomes

Uutispalvelu Duodecim:
Maito ja jogurtti saattavat vähentää sydänriskejä

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 00:22:24 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 15624
Tutkimus: maitorasvan kulutuksen biomarkkerit liitetty pienempään riskiin sairastua tyypin 2 diabetekseen.


EurekAlert: Markers of dairy fat consumption linked to lower risk of type 2 diabetes
Lainaa:
Our findings, measuring biomarkers of fatty acids consumed in dairy fat, suggest a need to re-examine the potential metabolic benefits of dairy fat or foods rich in dairy fat, such as cheese."


Daily Mail: Eating fatty cheese, yogurt and butter could LOWER your risk of developing type 2 diabetes

Lainaa:
-People who ate fat-rich dairy had a lower risk of developing type 2 diabetes
-Those who ate the most servings had a 30 percent lowered risk compared to those who ate the fewest servings
-Currently, the US Dietary Guidelines for Americans recommends choosing fat-free and low-fat dairy options


Darius Mozzafarian:

Lainaa:
Our new research on dairy fat: among 64,000 men and women from 16 multi-national studies, higher circulating biomarkers of dairy fat intake linked to ~30% lower risk of diabetes. Findings indicate need to examine potential metabolic benefits of dairy fat. https://now.tufts.edu/news-releases/mar ... 2-diabetes

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 06:59:17 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-12-14 20:09:53
Viestit: 1447
Paikkakunta: Helsinki
Rasvaiset maitotuotteet ovat hyväksi - sisältävät vähemmän laktoosia, jotka ovat ehkä suolistolle pahaksi. Sinisestä maidosta en mene takuuseen

_________________
Apteekissa on jonoja ilman minuakin.
Luontaistuotekaupoissa ei ole jonoja.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 08:33:11 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-05-12 11:15:38
Viestit: 4700
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
artoheikki kirjoitti:
Rasvaiset maitotuotteet ovat hyväksi - sisältävät vähemmän laktoosia, jotka ovat ehkä suolistolle pahaksi. Sinisestä maidosta en mene takuuseen


Minulla menee vatsa sekaisin, jos maitotuote on EILA tai HYLA, eli jos sen laktooseihin on millään lailla koskettu, vähennetty tai poistettu niitä.
Laktoosi ei ole ongelma, aidon maidon pilaaminen teknisellä käsittelyllä käyttökelvottomaksi sen sijaan ON ongelma.

_________________
Paleo-paimentolainen hyväkarppi joka vahtii myös happo-emäs tasapainoa ja lektiinejä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 09:19:08 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-12-14 20:09:53
Viestit: 1447
Paikkakunta: Helsinki
Toisinsyöjä kirjoitti:
artoheikki kirjoitti:
Rasvaiset maitotuotteet ovat hyväksi - sisältävät vähemmän laktoosia, jotka ovat ehkä suolistolle pahaksi. Sinisestä maidosta en mene takuuseen


Minulla menee vatsa sekaisin, jos maitotuote on EILA tai HYLA, eli jos sen laktooseihin on millään lailla koskettu, vähennetty tai poistettu niitä.
Laktoosi ei ole ongelma, aidon maidon pilaaminen teknisellä käsittelyllä käyttökelvottomaksi sen sijaan ON ongelma.

Näin on tilanne monilla muillakin. Tiedän ihmisiä, jotka voi juoda tilamaitoa, mutta ei kaupan pastöroitua..

_________________
Apteekissa on jonoja ilman minuakin.
Luontaistuotekaupoissa ei ole jonoja.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 11:02:23 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 54876
Musta homogenointi ja nää laktoosin poistot ja tai vähennykset ovat se pahin ongelma. Pastörointi taitaa olla pakko hyväksyä nykytyylisessä elintarvikkeiden jakelusysteemissä. Itse ostan punaista homogenoimatonta maitoa normilaktoosein, vaikka rasvatontahan tuokin on sieltä lehmästä tulleeseen maitoon verrattuna.

Silloin kun olin lapsi ja nuori, maidosta maksettiin rasva-% mukaan.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 14:08:42 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-12-14 20:09:53
Viestit: 1447
Paikkakunta: Helsinki
Jäi mainitsatta homogenointi. Tämä on totta mitä sanoit

_________________
Apteekissa on jonoja ilman minuakin.
Luontaistuotekaupoissa ei ole jonoja.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 17:58:23 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 3157
Yhden miehen komitea kirjoitti:
Tutkimus: maitorasvan kulutuksen biomarkkerit liitetty pienempään riskiin sairastua tyypin 2 diabetekseen.

Lainaa:
Reijo Laatikainen
‏ @pronutritionist
12 t12 tuntia sitten

Would also like to remind that if dairy fat is replaced by unsaturated fat or fiber rich carbohydrates cardiovascular benefits are likely. If replaced by refined carbs, neutral effect

Lainaa:
Biomarkers of dairy fat intake associated with lower risk of type 2 diabetes by @Dmozaffarian et al. Wondering if the results are driven mainly by cheese consumption.

Klonkku

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 18:08:30 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2015-10-14 21:57:51
Viestit: 527
Paikkakunta: Uki
Laatikainen vääntää totuutta mutkalle totuttuun tapaansa. Ei vain voi antaa periksi.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-11 19:09:41 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-12-14 20:09:53
Viestit: 1447
Paikkakunta: Helsinki
Mehiläinen tarvitsee asiakkaita.

_________________
Apteekissa on jonoja ilman minuakin.
Luontaistuotekaupoissa ei ole jonoja.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-10-19 13:16:01 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 15624
Voissa ei ole lisäaineita - toisin kuin …

https://twitter.com/drjamesdinic/status ... 8718477313

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 394 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 116 17 18 19 20

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)