Koodarin grillipizza kananmunapohjalla
Kesän ylivoimainen ykkös-sapuska, joka on helppo valmistaa grillissä.
Ainekset:
HK Amerikan pekoni lastu 300 g
Kananmuna 5 kpl
Snellman kotimainen meetvurstisuikale 50 g
Valio Aura murennettu 50 g
Valio Eila valkosipuli salaattijuusto kuutioina 50 g
Valio kevyempi pizzajuustoraaste 17 % 50 g
Valio TexMex juustoraaste 150 g
Kuvallinen ohje:
https://mega.nz/#!tHpxVJbb!GDTUk-Syk6ga ... ULpSVbyhCoPizza siis valmistetaan folio-leivinpaperi yhdistelmän päällä grillissä. 1. vaiheessa valmistetaan pekonilastut, 2. vaiheessa itse pizza.
Valmiin pizzan ravintoarvot (arvio, koska sisältää pekonia, josta ylimäärinen rasva grillattu pois):
paino n. 800 g:
protsku 148,25 g
hiilari 2,55 g
rasva 158,25 g
annos = 1/4 = paino n. 200 g
protsku 37,1 g
hiilari 0,6 g
rasva 39,6 g
Pizzan hinta Foodie.fi palvelusta laskien n. 9,68 € (2,42 €/annos).