kaapok kirjoitti:
Sanovat että kalaa pitäisi syödä useasti viikossa ja varsinkin kotimainen järvikala on hyvää ja terveellistä, mutta onko sille vaihtoehtoja ja onko se muukala enää oikeasti terveellistä
Kirjolohi Hyvää ja helppoa mutta hintavaa ja kaipaa vaihtelua
pakastekala / Sei Hyvää ja helppoa mutta onko oikesti terveellistä ja voiko siitä tehdä muuta kuin kermassauivaa uunikala
Tonnikala: Hyvää ja helppoa mutta entä terveellisyys
Purkkikala helppoa ja joskus hyvää, mihin soveltuu ja miten onkaan sen terveellisyyden kanssa
Sillit. sokerisia ja soveltuuko muuhun kuin krapula-aamuihin voileivälle?
Eli kertokaapas hyviä ideoita miten käyttää erilaisia kaloja helposti ja niin että lapsetkin niitä söisi.
Haukea en perkaa!
Kirjolohen kuorrutat sitruunalla, tillillä ja smetanalla -> uuniin.. tai sitten savustat, graavaat, jne.
Pakastekalasta ja mantelijauhoista vaikka kalapuikkoja.
Tonnikalasta ja rahkasta teet tonnikala-rahkakääretortun
https://jaba-kokkaa.blogspot.fi/2013/02 ... tu_23.htmlPurkkikala -> jos tarkoitat makrilliä ja sardiinia niin ovat oivallisia tölkkikaloja ja menee hyvin nopeaan nälkään..
Silakka! Aivan loistava ja edullinen..
Edit: Hauki blenderiin ruotoineen ja teet kalapullia tai pihvejä..