karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-28 10:16:14

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 30 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2014-08-11 11:47:01 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-04-19 15:05:30
Viestit: 11921
Paikkakunta: Päijät-Häme
Tässä on yksi ratkaisu myös Kwasniewskin voihillon liivateosaan. Tein mustaherukka-
karhunvattuvattuvoihilloa ja chia teki siitä mukavan kiinteää.

BUTTERY FRUIT JELLY
P 2.8g, F 8.3g, C 32g, 1: 3 :11, 205 kcal

Take 1 litre of fruit pulp, i.e. fruit boiled until soft and preserved, and mash through a sieve. Take what drained through the sieve and put it on low heat for 20-30 minutes, stirring so that water evaporates and it becomes thicker. Then add 3 teaspoons (30g) of fruit Jelly powder (of a matching favour) and 100g of butter. Mix well, put into a jar and keep refrigerated.
Note: The information given in the box will change depending on the type of fruit used, especially on its sweetness. The content and proportions given are based on purple plums. A typical portion of 50 grams contains 16 grams of carbohydrates.

( Onneksi tänä vuonna on huono luumuvuosi, viimevuotisia on vielä pakastimessa muutamakin laatikko. Taidan tehdä marjaviiniä kaikista lopuista marjoista)

_________________
viewtopic.php?f=11&t=25856

viewtopic.php?f=11&t=62947&start=1485


Fac ut vivas.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-08-11 20:52:56 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2014-03-24 23:52:25
Viestit: 4126
Pitääkö voihilloon käytettävän voin olla suolatonta?


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-08-11 21:30:40 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-04-19 15:05:30
Viestit: 11921
Paikkakunta: Päijät-Häme
En minä ainakaan ole suolatonta laittanut, mutta kai sekin käy.

_________________
viewtopic.php?f=11&t=25856

viewtopic.php?f=11&t=62947&start=1485


Fac ut vivas.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-08-23 18:39:51 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-04-19 15:05:30
Viestit: 11921
Paikkakunta: Päijät-Häme
Useimmiten meillä tehdään Kwasniewskihillo lihan lisukkeeksi, niin ettei suolavoi siinä ainakaan haittaa, mutta nythän suuri itäinen naapuri melkein lahjoittaa meille omaa, suolatonta voitamme, joten hillon teko ilman suolaa onnistuu ihan kivasti.

_________________
viewtopic.php?f=11&t=25856

viewtopic.php?f=11&t=62947&start=1485


Fac ut vivas.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-08-25 00:32:41 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-04-19 15:05:30
Viestit: 11921
Paikkakunta: Päijät-Häme
Nonni, nyt on tehty karhunvattuvoihilloa kipollinen, kiitos Putinin. Siis ilman suolaa. On muuten aika vinkeätä koostumukseltaan, chian siemeniä, voita ja karhunvattuja, siivilän läpi meni mehu ja vatun aika kokoliaat siemenet ja siivilään jäi kaikki kiinteämpi ainesosa. Huomenna teen ukolle vispipuuron siitä mehuosuudesta, tarttee vaan laskea se vielä jonkun hurstin läpi, ettei juutu se kivikko suolenmutkiin.

_________________
viewtopic.php?f=11&t=25856

viewtopic.php?f=11&t=62947&start=1485


Fac ut vivas.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-08-26 11:13:36 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-07-26 15:21:14
Viestit: 1634
^
Nam, kuullostaa taivaalliselta. =P~

_________________
<3 Kookosöljy
Iherbin alekoodi uusille tilaajille IRI825 ;)
Pilkettä-blogi


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-08-27 06:05:28 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2012-10-17 14:27:47
Viestit: 785
Paikkakunta: Kirkkonummi
Kävin eilen ostamassa chiasiemeniä pelkästään tämän topicin ansiosta ja iltapalaksi perheelle oli mustikkamansikkapirtelöä ja voin kertoa että maku ja menekki oli taattua! Tänään kokeilen sit tuota hillon tekemistä! :D

_________________
Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-02-21 23:04:30 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2015-02-10 12:12:19
Viestit: 16
Kiitos jo etukäteen! Olen varma, että tästä tulee hyvää.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-02-22 20:18:32 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2015-02-10 12:12:19
Viestit: 16
Voiskos joku ystävällisesti valistaa mua tämän Kwasniewskin hillon suhteen? Käyttötarkoitus? Valmistusohje?

Kiitos.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-07-16 13:54:50 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-04-19 15:05:30
Viestit: 11921
Paikkakunta: Päijät-Häme
Voihillon ohje oli muistaakseni Kwasniewski-osuudessa eri ruokavalioita käsittelevässä ketjussa. Hetko... jahans, eipä ollutkaan, mutta kaivan sen Calculus Victuksestani kohta. Hillon tarkoitus on sama kuin hillon yleensäkin, mutta tämä tehdään ilman lisättyä sokeria. Marjojen ja hedelmien oman sokerin se tietysti sisältää. Mutta asiasta toiseen, nyt on Amatzonin Kindle ja Cloud Readeriin on saatavilla ilmainen kirja chian siemenien käytöstä. Eli
Chia Seeds: The Ultimate Collection - Over 50 Healthy & Delicious...
Jonathan Doue, Encore Books

JK Se hillo-ohjehan on muutama viesti ylöspäin, tosin lontooksi.


Price: $0.00

_________________
viewtopic.php?f=11&t=25856

viewtopic.php?f=11&t=62947&start=1485


Fac ut vivas.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 30 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)