karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-25 20:50:04

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Ydinluuvinkkejä
ViestiLähetetty: 2011-10-13 18:21:41 
Poissa
juniorikarppi
juniorikarppi

Liittynyt: 2010-09-09 12:43:04
Viestit: 58
Putosin penkiltä kun totesin ydinluiden maksavan 5.30€/kg! :shock: Mummoissa 35 markkaa. Ja nyt ei asioitu stokkalla.

Missä kannattais asioida? Siis Helsingissä.

_________________
Secret to happiness is low expectations.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Ydinluuvinkkejä
ViestiLähetetty: 2011-10-15 15:45:24 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93722
Koirat syö meiän ruuat? :shock: :shock: :shock:

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Ydinluuvinkkejä
ViestiLähetetty: 2011-10-15 15:48:39 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-04-03 15:26:52
Viestit: 5440
No ostakaa sieltä koiranruokaosastolta. :lol: En muista paljonko maksaa, mutta Oscaria pakasteesta vaan. (Tämä siksi etten ole koskaan nähnyt muualla ydinluita)

_________________
huh'


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Ydinluuvinkkejä
ViestiLähetetty: 2011-10-15 16:04:02 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93722
Oletkos perillä mitä eläinten ruoka nykyään maksaa. Meidän koiralle määrättiin muinoin antibioottia, ni apteekissa kysyttiin, notta voisko he laittaa ihmislääkettä, samaa. Tulis silleen halvemmaksi. Toki suostuttiin.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Ydinluuvinkkejä
ViestiLähetetty: 2011-10-15 22:22:43 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-01-18 14:10:01
Viestit: 2579
Paikkakunta: Utsjoki
keitättekö niitä vaan mauksi vai syöttekö ytimen myös?

Mietin kun täällä pohjoisessa keitellään keittoja/patoja esim. poron potkakiekoista, ytimet napsitaan suuhun. Ja etenkin norjalaiset keittävät lihalientä, buljonkia, luupaloista, lihapaloista ja usein siellä kiehuu myös kieliä mukana. Ja erityisesti margebein eli ydinluut. Poron reisiluu joka sahataan noin 10cm pätkäksi jolloin molemmat päät jää tavallaan auki. Keitetystä luusta sitten imetään ytimet suuhun.

Hinta noin 4e/kg.

_________________
-Logis-

Kuva


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)