karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2020-06-05 18:40:07

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 240 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 13 4 5 6 712 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2013-08-04 14:31:09 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Lihamuhennos.



Potka.
Naudan paistia.
Varhaiskaalia.
Herneitä.
Porkkanaa.
Sipulia.
Valkosipulia.
Nokkosta (kuivattua)
Fenkolia.





Potkaa keitellään miedosti poreilevassa vedessä n. 2-2.5 h, kunnes liha irtoaa luusta jo melkein itsekseen, eli alkaa hajoamaan. Nostetaan potka pois vedestä ja revitään paloiksi.
Naudanpaisti pilkotaan reilun kokoisiksi paloiksi, ja otetaan väri kuumalla pannulla pienissä erissä ettei pannu jäähdy ja lisätään kattilaan, keitellään suolalla mautetussa vedessä n. 1h, lisätään revitty potka ja pilkotut rehut, maustetaan ja annetaan pikkuhiljaa porista kunnes naudan liha on mureata, eli n. 1h, lisätään kuivattua nokkosta joukkoon..



Lisää blogissa.. eli täällä.
Kuva
Liha muhennos. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Liha muhennos. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Liha muhennos. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Liha muhennos. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Liha muhennos. by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-08-04 16:02:34 
Haaveita vain :oops: Hirvee helle,ei tee mieli lihamuhennosta :lol: Siirrä,jäbä,toi helmikuulle :D


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-08-04 17:24:57 
Poissa
Ilveilijäbarbi
Ilveilijäbarbi

Liittynyt: 2006-05-04 13:31:51
Viestit: 4150
Mulla on tuommonen ihan samanlainen hiiliteräspannu. Oon ollu tosi tyytyväinen.

Ja uuuh, mitä ruokakuvia taas. Koska saan tulla kylään? :smt110

_________________
Koodilla WEP390 iHerb-tilauksesta 5$ alennusta


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-08-04 17:40:06 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Teea kirjoitti:
Mulla on tuommonen ihan samanlainen hiiliteräspannu. Oon ollu tosi tyytyväinen.

Ja uuuh, mitä ruokakuvia taas. Koska saan tulla kylään? :smt110



Tuossa sama hiiliteräspannu joka on ollut käytössä 2 viikkoa.. Blogiin kuvaan viikottain miltä pannu näyttää ja miten luonnollinen nonstik pinnoite syntyy.. Täytyy ottaa huomioon että viikolla en pannua kauheasti käytä, enkä kesällä varsinkaan koska teen paljon ruokaa muurikalla...

Terve tuloa vaan.. :)

Kuva
2.8-13 by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-08-25 21:00:03 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-04-21 21:55:04
Viestit: 846
Paikkakunta: turku
Ootkos sä jäbä rakastunut? Meinaan; kun et ehdi enää murkinaa vääntään täällä. Kyllä olen sen sata kertaa tullut hakeen ideaa sun sivuiltas ja aina jotain löytänyt.
Huomasin nyt ettet ole uusia reseptejä tänne laittanut,mut kiitos vanhojen reseptien,olen niitä penkonut ja hyödyntänyt keittiössäni!
Taitaa olla täytettyjen paprikoiden aika ja sienikaalikäärylöiden, huomenna.
Hauskaa syksyä sulle toivotan! :smt023


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-09-15 09:08:00 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Ruokia on tehty kuten ennenkin, osan olen kuvannut osaa en.. Päivittäminen jäänyt vähän vähemmälle mutta laitetaanpa kuva eilis illan ruoasta, blogista löytyy tarkemmin, sinne tuli kirjoitettua sen verran pitkästi ja monin kuvin, etten tänne nyt jaksa kopsata koko tekstiä..
Nyt sitten sulattelemaan pajuniemen luomu kanaa ja katsotaan mitä siitä tekisi tänään...


Lisää kuvia Täällä..

Flank steak ja lattupaistos.

Kuva
Naudan kuvetta ja lanttu paistos. by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-09-29 13:24:46 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Ei ole taas hetkeen ehtinyt päivittelemään kokkauksia, tällä hetkellä keittelen kasaan kanalientä, joka tuli oheistuotteena pajuniemen luomukanasta, josta olisi kohta tarkoitus tehdä wokkia..
Pari uutta veistä on tullut hankittua, joten laitetaan vaikkapa niistä kuvat..
Huuurrrrjan teräviä ovat, keskisormesta leikkasin osan kynttä ja sormea samalla kun pilkoin valkosipulia, oikeastaan joka kerta kun olen ottanut uuden japski veitsen käyttöön, niin jokaisella veitsellä on jonkin sortin vekki tms.. tullut.. :)

Kuva
Ran Damacus 16,5cm Santoku by ja_ba, on Flickr


Kuva
Ran Damacus 12cm vihannesveitsi by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-09-29 13:27:28 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Laitetaan nyt tästä 25cm kokkiveisestäkin kuva..
Kaikki veitset ovat taottuja ja niissä on 69kerrosta metallia.. kovuus on rockwellin asteikolla C61, eli kovaa kamaa, ei tylsy helposti mutta lohkeaa helposti, eli ei leikata / hakata jäistä kamaa, tai luita..


Kuva
Ran Damascus 25 cm by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-11-10 09:20:45 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Hiiliteräspannu on ollut nyt n. 4kk käytössä, välillä vähän enemmän, välillä vähemmän.. Nonstik-pintakin on alkanut muodostumaan ihan kivasti..

Wokkipannua lukuunottamatta, muita pannuja en ole tullutkaan käytettyä, sitten tämän pannun hankinnan jälkeen..


Kuva
10.11-13 by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-11-10 13:45:17 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Käsittämätöntä että mihin on aika kadonnut, jatkuvasti jotain pöperöitä kokkaa mutta mukamas ei ehdi niitä kuvaamaan / laittamaan tänne.. No mutta mikäs sen kivempaa kuin pitsa, pitsassa kokeilin uutta pohjaa joka tehdään, tuorejuustosta, mantelijauheesta, juustoraasteesta ja munasta.. Oli ihan ok ja käytän jatkossakin, ainoa mutta on että pitsan täytyy jäähtyä tovi, ennen leikkaamista muuten pohja on liian löysää..

Tarkemmin Blogissa.

Kuva
VHH-Jauhelihapitsa by ja_ba, on Flickr

Kuva
VHH-Jauhelihapitsa by ja_ba, on Flickr

Kuva
VHH-Jauhelihapitsa by ja_ba, on Flickr

Kuva
VHH-Jauhelihapitsa by ja_ba, on Flickr

Kuva
VHH-Jauhelihapitsa by ja_ba, on Flickr

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-11-10 21:42:40 
Poissa
apina
apina

Liittynyt: 2009-12-21 22:22:11
Viestit: 10820
Miksi vaivautua tekemään pohjaa pitsaan? Pohjaton on parempi. Hymiö. Mielipide.

Mun pannu on hyvä myös, patinoitunut.

_________________
äh


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-11-11 17:25:04 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Hmm.. Eli meni lusikka ruoaksi, eikä voi syödä käsin jos pohja puuttuu.. Mutta makuja (tapoja) monia. :)

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 13:09:16 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Huh, joulu oli ja meni.. Kinkkuakin olisi vielä jäljellä, josko sitä vääntäisi tänään kinkkupiirakan ja loput sitten vaikka pakkaseen..

joulun jälkeen jotenkin kummasti maistuu raikas salaatti, hampun- ja auringonkukansiemenillä..


Liitteet:
IMG_3508 kopio.jpg
IMG_3508 kopio.jpg [ 227.98 KiB | Katsottu 2261 kertaa ]

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 20:21:01 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-02-17 17:39:01
Viestit: 8015
Paikkakunta: Kallavesj'
Jostain syystä tuo sun salaatti ei näytä kovinkaan raikkaalta...! 8) Hyvä että olet vielä hengissä.

_________________
Tuli tuoksuu hyvältä... ja makuasioista voi kiistellä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 20:23:00 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Ukko kirjoitti:
Jostain syystä tuo sun salaatti ei näytä kovinkaan raikkaalta...! 8) Hyvä että olet vielä hengissä.


Joo, ei näytä.. Paska kuva, otin puhelimella mutta maku oli raikas.. :)
Koitin vedättää sua mutta huomasit että oli pari päivää vanha salaatti.. ;)

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 20:29:13 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-02-17 17:39:01
Viestit: 8015
Paikkakunta: Kallavesj'
Auts. :lol:

_________________
Tuli tuoksuu hyvältä... ja makuasioista voi kiistellä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 21:03:48 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Ukko kirjoitti:
Auts. :lol:


Sanoppas Ukko että onko salaatin säilyttämis astialla väliä, sillä olen huomannut että salaatti säilyy teräskipossa paremmin kuin muovi kipossa.. olisko niin että muovi ei vaan kuulu tähän maailmaan ja ei siten sovi salaatteihin..

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 21:09:59 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-02-17 17:39:01
Viestit: 8015
Paikkakunta: Kallavesj'
No on sillä kipolla väliä. Ei ikinä säilytellä kattiloissa etc. Eikä muoviastioissa - ainakaan ammattikeittöissä, joissa puuhaillaan. Ja jos minulta kysyt, niin aina rosteri- eli teräskippo - jos se vaan on mahdollista. :)

_________________
Tuli tuoksuu hyvältä... ja makuasioista voi kiistellä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 21:13:55 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 5763
Paikkakunta: pk-seutu
Ukko kirjoitti:
No on sillä kipolla väliä. Ei ikinä säilytellä kattiloissa etc. Eikä muoviastioissa - ainakaan ammattikeittöissä, joissa puuhaillaan. Ja jos minulta kysyt, niin aina rosteri- eli teräskippo - jos se vaan on mahdollista. :)

Tämähän selittääkin monta asiaa.. No eipä jäbän keittiöstä muutenkaan enään löydy mitään muuta muovista kuin pakastekipot jne..
Salaatin säilyvyys ainakin on aivan toista kun säilyttää teräskipossa, eikä muovikipossa ..

_________________
Ketogeenisellä ruokavaliolla ja pätkäpaastolla 17.6.2019 ->


Jäbän kokkailut, osa I..

Jäbän kokkailut, osa II..


Instagram


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-28 21:20:22 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-02-17 17:39:01
Viestit: 8015
Paikkakunta: Kallavesj'
^ jäbä-kulta. Eiköhän sun salaatit katoa ihan tarpeeksi nopeasti parempiin suihin... - eli eipähän niitä missään säilytellä kovinkaan pitkään.
Muovikipot ovat hienoja silloin, kun pitää pakastaa jotain.

:smt006

_________________
Tuli tuoksuu hyvältä... ja makuasioista voi kiistellä.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 240 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 13 4 5 6 712 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)