karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-05-13 22:12:26

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 898 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 113 14 15 16 1745 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2020-07-17 19:59:34 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-02-19 09:38:52
Viestit: 3371
Iskipä avokadonhimo kun näin ton avokadon, onneksi niitä löytyi kotoa joten söin avokado-juusto-jauhelihaa. Tajusin, etten ole reiluun kahteen vuoteen syönyt avokadoa, kun olen ollut karnivoorilla.

_________________
C-pitoisuudet: keitetty ruusukaali 70,2; mandariini 41; kukkaakaali 51,8 keitetty 33,7; mansikka 45,6; keitetty kesäkurpitsa 16,2; paistettu kaali 24,8; haudutettu lanttu 31; kyssäkaali 52,1; maksa 31; pensasmustikka 15,6


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-17 20:26:58 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Avokado-juusto ja jauheliha on kyllä lyömätön yhdistelmä ja toimii loistavasti.
Nyt on kaupoissa ollut yllättävän hyviä avokadoja ja niitä onkin tullut melkein päivittäin popsittua.

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-18 06:20:36 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Sarjassamme epäonistuneet annokset ja rumaa ruokaa. Poistin kuvan jo tiedostoista mutta päätin laittaa takaisin ja tänne.

Piti eilen tehdä paistetulla possun kylkisiivulla ja jauhelihalla täytetty munakas. Täytteitä oli sen verran paljon ja pannu liian pieni, että munakkaaseen ei mahtunut juurikaan täytteitä ja täytteet onkin nyt munakkaan ympärillä.
Munakkaassa vähän täytteenä vuohenjuustoa, goudajuustoa, naudan jauhelihaa, kylkisiivua, oliivia. Pinnalle sinappia, oliivi- ja avocadoöljyä.
Munakkaan ympärille possun kylkisiivua ja naudan jauhelihaa, pinnalle samat kuin munakkaaseenkin.
Niin ja avokado.

Rumaa mutta ihan hyvää.


Liitteet:
4CFB29B9-FFF7-4688-B008-0E3E21BD5D35.jpeg
4CFB29B9-FFF7-4688-B008-0E3E21BD5D35.jpeg [ 253.14 KiB | Katsottu 2680 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-18 06:39:13 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93888
Onks toi muka nynniin ruma? Oot ihan nätisti sen asetellut ja vielä koristellut! Onks sulla joku sinappikausi menossa? Srirachasta kuulin kummia mutten enää muista mitä. Voi tätä vanhaa päätä, keväällä oli uutisissa. No googlasin https://yle.fi/uutiset/3-11251204 Tommonen tapaus. :(

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-18 06:43:36 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Joo, ihan hulluna noihin väkeviin, etikkaisiin ja sokerittomiin sinapeihin. terveysvaikutuksiakin sinapilla on mutta maku ratkaisee.
Dijon- ja kokojyväsinappia tulee käytettyä tällä hetkellä vähän kaikkeen, samoin kuvissa olevaa French’s yellow classic sinappia.
Lisä-aineita ei juurikaan, eikä sokeria. Ehtaa tavaraa ja hakkaa (mun mielestä) mennen tullen suomalaiset sokeroidut sinapit.
Jahka pääsen kotiin reissusta, laitan kokojyvä ja muuta sinappia lactofermentoitumaan.

Edit: Kiitti linkistä, oli ihan mielenkiintoinen tieto Schrirachasta
Edit 2: korjattu johnny sinappi -> frenc’h classic yellow

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-18 06:48:21 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93888
Lainaa:
terveysvaikutuksiakin sinapilla on

Kerro ihmeessä! :smt118

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-18 16:18:37 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-02-19 09:38:52
Viestit: 3371
Siis miten maitohapatat sinappia? Samaa mieltä sinapeista muuten, Frenchin kirkkaankeltainen lisäaineeton sinappi parasta. Tescon sinappi ihan okkis, siinä oleva kaneli vähän häiritsee.

_________________
C-pitoisuudet: keitetty ruusukaali 70,2; mandariini 41; kukkaakaali 51,8 keitetty 33,7; mansikka 45,6; keitetty kesäkurpitsa 16,2; paistettu kaali 24,8; haudutettu lanttu 31; kyssäkaali 52,1; maksa 31; pensasmustikka 15,6


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 05:10:14 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Greda Carpo kirjoitti:
Lainaa:
terveysvaikutuksiakin sinapilla on

Kerro ihmeessä! :smt118


Sinapissa on paljon eri vitamiineja ja ravinteita, pitäisi vaikuttaa ruoansulatukseen (ainakin fermentoitu) ja mihinköhän kaikkeen muuhunkin. Pitäisi googlata, kun ei kaikkea muista.
Varmasti sinapin prosessoinnilla on suuri vaikutus ja varmastikkin aika paljon hyödyllisyydestä häviää olemattomiin prosessoinnin yhteydessä.
Jos mennään Suomalaisiin sokerisinappeihin, niin varmaan haitat peittoavat hyödyt. En tiedä.

Edit: Drbergiltä ja monelta muilta löytyy sinapista ja sen terveysvaikutuksista tietoa. Täytyy jossain vaiheessa kun jaksaa, viitsii ja tulee sopiva hetki vähän muistella ja selvitellä, sekä postata tänne.

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 05:26:00 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Erfis kirjoitti:
Siis miten maitohapatat sinappia? Samaa mieltä sinapeista muuten, Frenchin kirkkaankeltainen lisäaineeton sinappi parasta. Tescon sinappi ihan okkis, siinä oleva kaneli vähän häiritsee.


Tescon kokojyvä- ja dijon sinappi on ollut yllättävän hyviä ja älyttömän halpoja. Niitä löytyykin jääkaapista nykyisin aina.
Ja frenchin on tosi hyvä ja suuressa osassa ruokiani sitä löytyykin, paitsi nyt reissuun otettu pullo on tyhjä ja täältä ei mistään sitä tunnu löytyvän.

Ohessa linkki yhteen hyvään youtube ohjeeseen.
Alla videosta tehty ja Suomennettu ohje millä tein viimeksi fermentoitua kokovyjäsinappia. Koska ohjeen olen tehnyt omaan käyttööni siitä puuttuu työvaiheet, joten kannattaa katsoa video.

Suolaa oli liikaa ja tämä liika määrä on yhä ala olevassa ohjeessa. Muuten tämä oli oikein hyvää.
Tämä on sitten reilu satsi ja tein kolmea erilaista sinappia, chili- mustapippuri- ja kurkumasinappia.
Viimeksi fermentoin muistaakseni 4-5vrk.

Homemade fermented Mustard, Joshua Weissman

300g sinapinsiemeniä
50g viinietikkaa
0,425 dl suodatettua / keitettyä (jäähdytettyä)vettä
50g suolaa
50g heraa tai aikaisempaa maitohappobakteeri tuotosta
Fermentointi min 2-3pvä, jonka jälkeen maustaminen. Sekoitetaan aamuin ja illoin.
Annetaan tekeytyä jääkaapissa 2 Säilyy 6kk.

Halutut mausteet.

Keltainen sinappi
- 1/2tl kurkuma
- ¼ tl paprika
- ¼ tl valkosipulijauhe

Edit: Vinkkinä Molkosan on heratiiviste. Sen ja suolan avulla saa hapatuksia käynnistymään helposti.

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 05:45:36 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Eilen testasin munuaisten grillausta. Muuten hyviä mutta leikkaustapa oli väärä. Leikkasin munuiset halki ja grillatessa nämä pullistuivat ja käpertyivät. Eli seuraavalla kerralla viipaleiksi ja grilliin.

Kassleria maustevoilla. Maksaa, munuaisia, munia, herkkusieniä, oliiveja ja toki dijon- ja kokojyväsinappia.


Liitteet:
DD456D0D-7BF1-4980-9B35-1E5D309247AA.jpeg
DD456D0D-7BF1-4980-9B35-1E5D309247AA.jpeg [ 272.13 KiB | Katsottu 2558 kertaa ]
995CD5EA-1B7A-4179-8614-AC46651F95CC.jpeg
995CD5EA-1B7A-4179-8614-AC46651F95CC.jpeg [ 269.06 KiB | Katsottu 2558 kertaa ]
C2C3F53D-D487-4DC9-A193-9FA23F48F7DA.jpeg
C2C3F53D-D487-4DC9-A193-9FA23F48F7DA.jpeg [ 311.54 KiB | Katsottu 2558 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 06:53:44 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93888
tarttee tutkia tuota sinapin fermentointia paremmalla ajalla. Mulla ei ole kuin sinappijauhetta, mutta aikojen saatossa olen huomannut niissäkin makueroja, jopa huomattavia.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 07:27:33 
Poissa
rakastajakarppi
rakastajakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-08-08 13:31:14
Viestit: 7401
Paikkakunta: Venäjältä vähäsen vasempaan.
Varsin mahetsut munuaiskuukkelit. Miulla on noita kohtaan jokin ahistus, kun edellisen kerran laitellessani talossa leijui pissihaisut monta päivää. Ruuan maussa ei ollut vikaa - vastoinpäin. Mikä meni pieleen?

_________________
- pikkuiii... "Hui hai"


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 07:34:12 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Munuaiset suodattavat virtsaa, tästäpä se upea urean tuoksu kämppään leviää paistettaessa.
Mutta munuaisten maku on hyvä kusen hajusta huolimatta.

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 08:44:32 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-02-19 09:38:52
Viestit: 3371
Kiitos sinappiohjeesta! Kävisiköhän maitohappoliemeksi kaupan venäläisen suolakurkun eli maitohapatetun kurkun liemijämät....

_________________
C-pitoisuudet: keitetty ruusukaali 70,2; mandariini 41; kukkaakaali 51,8 keitetty 33,7; mansikka 45,6; keitetty kesäkurpitsa 16,2; paistettu kaali 24,8; haudutettu lanttu 31; kyssäkaali 52,1; maksa 31; pensasmustikka 15,6


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 08:56:49 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47679
Paikkakunta: HomeSweetHome
Pikku-iikka kirjoitti:
Varsin mahetsut munuaiskuukkelit. Miulla on noita kohtaan jokin ahistus, kun edellisen kerran laitellessani talossa leijui pissihaisut monta päivää. Ruuan maussa ei ollut vikaa - vastoinpäin. Mikä meni pieleen?

No OHO.
Sinä, diisseli ja morkkis pääsitte minun guruikseni ja taivassarjaan munuaisosastolla, ikimuistoisen reseptin kunniaksi :)
Sen jälkeen tullut kerta jos toinenkin liekitettyä karitsanmunuaisia noin - ja sen jälkeen uskalsin laittaa niitä karjalanpaistiinkin, jossa hyviä.
Nuo kaksi ovat tosin ne ainoat tavat, joilla osaan (vain tuoreita ja hyvälaatuisia) muniaisia käytää
... mutta se on jo kaksi enemmän kuin eimitään, jokamikä oli se aiempi normi.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 09:31:07 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Erfis kirjoitti:
Kiitos sinappiohjeesta! Kävisiköhän maitohappoliemeksi kaupan venäläisen suolakurkun eli maitohapatetun kurkun liemijämät....


Pitäisi käydä vallan mainiosti, olen käyttänyt chilien- ja kurkkujen hapatukseen noita vanhoja liemiä. Niitä ei kovinkaan paljoa tarvitse laittaa, pikku loraus ja auttaa käymisen lähtemisessä.

Mustat sinapinsiemenet tuovat erilaista makua. Niitä on vaan hankala saada ja menee tilaustuotteena, ellei hae kampin ruohonjuuresta

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 09:38:32 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
els kirjoitti:
Pikku-iikka kirjoitti:
Varsin mahetsut munuaiskuukkelit. Miulla on noita kohtaan jokin ahistus, kun edellisen kerran laitellessani talossa leijui pissihaisut monta päivää. Ruuan maussa ei ollut vikaa - vastoinpäin. Mikä meni pieleen?

No OHO.
Sinä, diisseli ja morkkis pääsitte minun guruikseni ja taivassarjaan munuaisosastolla, ikimuistoisen reseptin kunniaksi :)
Sen jälkeen tullut kerta jos toinenkin liekitettyä karitsanmunuaisia noin - ja sen jälkeen uskalsin laittaa niitä karjalanpaistiinkin, jossa hyviä.
Nuo kaksi ovat tosin ne ainoat tavat, joilla osaan (vain tuoreita ja hyvälaatuisia) muniaisia käytää
... mutta se on jo kaksi enemmän kuin eimitään, jokamikä oli se aiempi normi.


Olen ihan hulluna munuaisiin (ja muihin sisäelimiin) ja kotosalla teen niitä kerrallaan muutaman kilon ja pakastan, jolloin niitä on helppo ottaa haluamansa määrä sulamaan.
Tuoreet munuaiset ovat kyllä ihan ykkösjuttu ja maistuvat keitossakin hyvin.
Isommat määrät kannataa paistaa ulkosalla, juurikin tuoksujen takia.

Munuaisissa on kaksi koulukuntaa, toiset viiltävät ne ja liottavat, jolloin virtsan haju ja maku (jota mielestäni ei ole (varsinkaan jos suolaa + pippuroi)) miedontuu mutta samalla häviää ravinteita ja munuaiset imevät nestettä, joten ne kiehuvat paistettaessa.

Toinen tapa jota itsekkin käytän on paloiksi vaan ja pannulle.

Laitetaanpas pari kuvaa isommasta munuais satsista, joka hajuhaittojen vuoksi tuli tehtyä pihalla.


Liitteet:
AB300F6A-6FE1-4E0F-8151-6F2D334AB312.jpeg
AB300F6A-6FE1-4E0F-8151-6F2D334AB312.jpeg [ 181.57 KiB | Katsottu 2523 kertaa ]
19CDCA0C-ADC7-489D-9633-DF687A87145C.jpeg
19CDCA0C-ADC7-489D-9633-DF687A87145C.jpeg [ 223.47 KiB | Katsottu 2523 kertaa ]
D5B90D75-CADC-418F-BD05-49189183687D.jpeg
D5B90D75-CADC-418F-BD05-49189183687D.jpeg [ 258 KiB | Katsottu 2523 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
 Viestin otsikko: Ai
ViestiLähetetty: 2020-07-19 09:56:16 
Poissa
rakastajakarppi
rakastajakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-08-08 13:31:14
Viestit: 7401
Paikkakunta: Venäjältä vähäsen vasempaan.
Mahtavaa. Ja miehän ihtekkii rakensin viimeisen päälle kesäkeittiön. Ongelmapoliittinen tilanne on enää se, mistä munuaiskuukkeleita saapi. Ei tod. meijän kyliltä. Lähimmälle isolle kylälle on 60 km. Ja sekin on vaan keskisuuri. Oikeen isolle on 100 km.

Piprukaisella alakaa huomenna röit. Ehkä se tuopi munuaiskuukkeleita kottiutuessaan :shock: .

EDIT: Nyt ollaan matkalla keskisuurelle kylälle. Tuli näläkä. Kahtotaan mitä löytyy...

_________________
- pikkuiii... "Hui hai"


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 10:39:35 
Poissa
Pusukala
Pusukala
Avatar

Liittynyt: 2010-09-20 09:57:53
Viestit: 8956
Ohho! Munaskuukkelikeskustelu ja sinappikeskustelu.
Pakko höpöttää jottae, että saan nää vinkit jossain vaiheessa tallennettua.

_________________
Asiallisia juttuja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-07-19 16:40:33 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-04-03 15:26:52
Viestit: 5440
els kirjoitti:
Pikku-iikka kirjoitti:
Varsin mahetsut munuaiskuukkelit. Miulla on noita kohtaan jokin ahistus, kun edellisen kerran laitellessani talossa leijui pissihaisut monta päivää. Ruuan maussa ei ollut vikaa - vastoinpäin. Mikä meni pieleen?

No OHO.
Sinä, diisseli ja morkkis pääsitte minun guruikseni ja taivassarjaan munuaisosastolla, ikimuistoisen reseptin kunniaksi :)
Sen jälkeen tullut kerta jos toinenkin liekitettyä karitsanmunuaisia noin - ja sen jälkeen uskalsin laittaa niitä karjalanpaistiinkin, jossa hyviä.
Nuo kaksi ovat tosin ne ainoat tavat, joilla osaan (vain tuoreita ja hyvälaatuisia) muniaisia käytää
... mutta se on jo kaksi enemmän kuin eimitään, jokamikä oli se aiempi normi.


Löysinpä tarinan, tästäkö els puhut? :D Vuodelta 2014...

Pikku-iikka kirjoitti:
(...) Koetan kuiteskin keritä kylille ennen sitä. Näjetsen ostin eilen munaskuukkeleita, mutta huh': joku on kietaissut kaiken calvadokseni huiviinsa :o - mitä mukamaste olis' munuaiset ilman calvados-liekittelyä? Pelkkää leikittelyä, väittäisin. (...) Mutta enstex calvista hakemaan, hip hei.

Ja kakat. Rakastus muistutti pyhäpäivästä. Milläs' nyt munukat liekitellään? Koff LITE ei taida syttyä kovin helposti...


Pikku-iikka kirjoitti:
Liekitysainekset kasassa. Gurmee vaatii joskus erityistemppuja - muttei oo halpaa tod. Vaati kaverin ja toimittamansa muovipullon, piipahduksen pubissa... Valitettavasti calvista ei ollut tarjolla, yhden tähden jallulla jatketaan. Jos joku olis' hoksannut, olisin väittänyt virtsanäytteeksi... (sinänsä munuaisiin passelia). Kai abt. 3 cl jallua leimahtaa?


Pikku-iikka kirjoitti:
Syön munuaiset kuiteskin, sen verran arvokkaita. Maksoivat rapian euron, liekitysnesteestä maksoin 6,10 e.


Pikku-iikka kirjoitti:
lillamaria kirjoitti:
Kaikki on niin suhteellista. Jopa sekin, että kuka vaivautuu pyhänä päivänä pupiin jallua hakemaan, jotta sais leikitellä liekitystä! Ja elä nyt ainakaan liesituulettimen alla alkaaa leikitellä!!


Tää nyt vaan oli pakkorako. Harmittaa calviksen puutos, olis' kuiteskin pitänyt ihan maalikylille mennä sen perään...

Liekitys turvallisesti ohi, ja Wau, isolla tuplaweellä. Jallu lieskahti upeasti munuaispaistoksen seassa, yllättävän pitkään paloi tuo 3 cl. Ja nää munaskuukkelit: ekahaisun perusteella olisin jättänyt lautasen reunalle, mutta voissapaiston, liekityksen, suolailun ja pippuroinnin jälkeen maku olikin taivaallinen. Osa tuotoksesta meni männäpäivinä tehdyn karelialaispaistin seassa ässehtimään kermassa. Colmanssia sekaan kans'. Ihmeteltävää insenjööreillekin taas. Hmmm... sormet tuoksahtaa kuin olisivat vierailleet enpä sano missä.

_________________
huh'


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 898 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 113 14 15 16 1745 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)