karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Lähetä kuva ateriastasi II
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=54675
Sivu 63/65

Julkaisija:  Matee [ 2017-02-25 22:46:27 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Maustettua tillilihaa:

Kuva

Julkaisija:  jäbä [ 2017-02-26 07:29:39 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

artoheikki kirjoitti:
Nyhtöpaistia manteli leivällä


Kuulostaa hyvältä, miten teit nyhtöpaistin?

Julkaisija:  Matee [ 2017-03-25 20:12:57 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Sambapukutalkooeväät (keitettyjä kananmunia, muikkusipsejä ja kermajuustolastuja):

Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2017-04-09 07:24:22 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Kokouslounaani (SSKL:n kevätkokous) eilen Seinäjoella:

Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2017-04-14 19:21:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Pääsiäisruokaa

Kuva
Pari keitettyä kananmunaa, kermajuustosipsejä ja muikkulastuja

Julkaisija:  artoheikki [ 2017-04-14 19:30:39 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Lounas; savustettua lohta lanttumuusilla.
Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2017-04-15 22:08:21 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Savukirjolohta wokkivihannesten kera:

Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2017-04-16 10:54:02 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Pääsiäisyöllinen – uunissa haudutettua karitsanpotkaa

Kuva

Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2017-05-01 08:34:35 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Vapunaaton illallinen

Kuva

Kuva

Julkaisija:  Matami-Mimmi [ 2017-05-01 08:37:07 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Laitanpa minäkin :D
Vapunpäivän aamiainen ihan omassa keittiössä.

Liitteet:
Tiedoston kommentti: aamiainen
vappu - 1 (1).jpg
vappu - 1 (1).jpg [ 387.51 KiB | Katsottu 12944 kertaa ]

Julkaisija:  Matee [ 2017-05-01 18:38:59 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Vapunpäivän mausteiset karitsanlihapullat

Kuva

Julkaisija:  Motion [ 2017-12-19 18:38:08 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Mureke, tai mitä jäljellä. Kaulus kiersi koko palasta.
Liitteet:
mureke1.png

Julkaisija:  karppis [ 2017-12-31 22:55:36 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Liikaa lihansyöjiä tässä huushollissa :-) :lol:

Liitteet:
combine_images - karppila.jpg
combine_images - karppila.jpg [ 61.76 KiB | Katsottu 5412 kertaa ]

Julkaisija:  Matee [ 2018-02-04 16:20:04 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Poropyörykät uunissa paistettujen valkosipulipuolikkaiden kera

Kuva

Julkaisija:  artoheikki [ 2018-02-04 16:52:32 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Lounas johon sisältyy muun muassa edellisen päivän chilli con carne:n loput
Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2018-02-04 22:19:42 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Tulinen gulassikeitto

Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2018-02-05 00:24:49 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Lappilainen lohikeitto

Kuva

Julkaisija:  Matee [ 2018-02-11 21:55:58 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Spagetti porogalangabolognese

Kuva

Julkaisija:  Arvo Morkkis [ 2018-02-11 22:10:10 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Olisko näille spageteille jotain muuta paikkaa kuin karppaus.info? Yksi tämänkin ketjun ajatus kai on, että aloittelijat voivat ottaa mallia.

Näyttää oikein herkulliselta, ei siinä mitään :)

Julkaisija:  meli [ 2018-02-12 01:06:40 ]
Viestin otsikko:  Re: Lähetä kuva ateriastasi II

Arvo Morkkis kirjoitti:
Olisko näille spageteille jotain muuta paikkaa kuin karppaus.info? Yksi tämänkin ketjun ajatus kai on, että aloittelijat voivat ottaa mallia.

Näyttää oikein herkulliselta, ei siinä mitään :)

Huvikseni katsoin Finelistä, että yksi annos spagettia (70 g ennen keittämistä) sisältää hiilihydraattia 45 g. Tällä foorumilla on usein sanottu, että alle 100 g hiilihydraattia päivässä on karppausta. Miksei siis karppaus.infon "Lähetä kuva ateriastasi II" -ketjuun voisi lähettää kuvaa spagettiannoksesta, jos hiilihydraatinsaanti spagettiannos mukaan laskettunakin pysyy karppauslukemissa?

Katsoin tämän ja edeltäjäketjun aloitusviestit enkä löytänyt sieltä mainintaa, että aterioiden pitäisi olla esimerkillisiä. Eivätkä ne kaikki taida sitä ollakaan - moni kuva minun mielestäni kaipaisi lisää rasvaa, vaikkapa rasvakahvi selvästi näkyville samaan kuvaan. Jos täällä olisi joku ketju tyyliin "Kuvia esimerkillisistä aterioista karppaustyylillä x", sekin olisi kyllä hienoa.

Sivu 63/65 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/