Ruokalassa (siis se ohjelma) tehtiin joku päivä tällästä suklaakakkua. Karpinsin sen ja tuli ihanaa

(karpinsin, mikä sana!

)
200 g voita
200 g tummaa suklaata
2 dl hermesetasta
1,7 dl mantelijauhoa
3 kpl keltuaista
3 kpl valkuaista
1 kpl appelsiinin mehu ja kuori.
Sulata suklaa ja voi kattilassa (mä tein kyllä mikrossa). Sekoita joukkoon makeutusaine. Lisää keltuaiset, appelsiinin mehu ja raastettu kuori sekä jauhot. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Nostele taikinaan.
Paista muffinsivuuissa 130 asteessa 25 min, tai pitkänmallisessa kakkuvuuassa 10-15 min kauemmin.
Nauti vasta jäähtyneenä! (Kuumana ei yhtään niin hyvää)
(Itse paistoin muffinsivuuissa 25 min ja hyviä tuli.)