karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 07:44:10

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 242 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 18 9 10 11 12 13 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2012-11-26 19:12:16 
Poissa
intiaanikarppi
intiaanikarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-04-19 09:37:37
Viestit: 21515
Paikkakunta: Keski-Suomi
Niistä valmissoseitten lisä- ym.aineista en tiedä, mutta kun itse keittää kuoritut kokonaiset lantut, porkkanat ym. ja ottaa keitinveden talteen, niin sillä voi löystyttää soseita tarvittavan määrän ja saa samalla ainakin kaikki makuaineet talteen ja paistoksiinsa. Ja se tähteeksi jäänyt keitinvesi on ah, niin hyvää. Vaikka aamujuomaksi!

Ja Camilan äidille kiitokset kaikkien karppien puolesta! Nannaa on!
(ps. yksi satsi syöty jo...)

_________________
Elän hetkessä, suurella intohimolla!
Joskus kaiken loppu voi olla uusi alku!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-11-26 23:51:52 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93462
Viimeksi kun katselin tuoteselostetta, niin kauppaan jäi. Jotain jauhoja kuitenkin mikäli oikein muistan. Eihän ne pienet jauhomäärät kaikille mitään, mutta ite keitän lantut paloina ja surautan soseeksi.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-12-22 11:47:29 
Poissa
vaelluskarppi
vaelluskarppi

Liittynyt: 2006-03-18 07:35:32
Viestit: 55976
Paikkakunta: Kerava
Tällä ohjeella taas tein. On uunissa paistumassa. On paras ohje ikinä!

_________________
Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää. Eeva Kilpi

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Mauno Koivisto


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-01-04 14:32:25 
Poissa
yökarppi
yökarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-08-01 14:29:11
Viestit: 5362
Paikkakunta: Vaasa
Mamma on saanut terveiset :D Kiitos! (syötiin taas tätä jouluna ja oli niin ihanata, kuten joka vuosi :smt049 )

_________________
" Kaikki on mahdollista paitsi pyöröovista hiihtäminen"
Karppi nro 1745


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-09-08 11:26:32 
Voihan tätä syödä muutenkin kuin jouluna??


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-09-08 16:46:31 
Poissa
vaelluskarppi
vaelluskarppi

Liittynyt: 2006-03-18 07:35:32
Viestit: 55976
Paikkakunta: Kerava
Tottakai voi. Mä oon tehnyt.

_________________
Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää. Eeva Kilpi

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Mauno Koivisto


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-09-26 12:29:02 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2013-06-04 17:01:07
Viestit: 112
Paikkakunta: Epsoo
Tää kuulostaa kyllä niin hyvältä, että taidan kokeilla tätä heti kun vaan saan kärrättyä lanttuja kaupasta.. Voisin sitten tehdä jouluksi omat laatikkoni kotiinkin vietäväksi! =D>

_________________
Verensokeriongelmainen (gluteeniviljaton ja maidoton) hiivapotilas.
Treenihommeleiden vuoksi tasapainottelua hyväkarppilinjalla.
iHerbin ensitilauksesta jopa 10$ alennus koodilla TWG459. ;)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-10-23 12:08:56 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2009-10-19 10:42:36
Viestit: 8
Testasinpa minäkin tätä pari viikkoa sitten kun löysin tämän reseptin. Olipas muuten taivaallista, ja maku vaan parani seuraavana päivänä. Sitten laatikko olikin jo syöty.. (tein 2 kilosta lanttuja).

Saatanpa tehdä satsin syötäväksi vielä ennen joulua... Suosittelen ehdottomasti! :smt060


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-02 13:03:33 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2008-11-24 22:38:58
Viestit: 3331
tätä on sovellettu joka vuosi.Sillä erolla että olen pitänyt jopa 18 tuntia siinä 50 asteessa ja vain pieni loppukäräytys pintaa varten.Ja voita olen lisäillyt matkan varrella aina lisää kun entinen on imeytynyt.Lähtee tänäkin jouluna tämä.Niin ja nyt itsenäisyytenä kun tulee vierahia.

_________________
*Rolling Stones fanin krapula ei näy ulospäin.

Jos ihminen olisi tarkoitettu savuttomaksi,niin kai me synnyttäisiin ilman tupakkaa suupielessä?

*onkohan mulla oikean puolen alimmainen kylkiluu poikki?


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-08 21:01:34 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-06-12 09:46:27
Viestit: 5774
Joulun 2013 "lanttulaatikkokokeilu" uunissa!

Maistelin kaikki lantut, että ovat laadukkaita, ja keitin ihan rusehtavaksi asti.
Nyt 50 asteisessa uunissa ainakin aamuun.

Onko kukaan pakastanyt tätä, meinaan jos jää huomisen jälkeen jotain jäljelle vois kokeilla pakastamista?


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-08 23:20:35 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-07-31 17:42:38
Viestit: 252
Paikkakunta: Vantaa
Hyvin kestää pakastusta.

_________________
Karppausta 08/06 alkaen


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-11 02:32:04 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2013-11-24 01:38:52
Viestit: 1595
Ei ole ikinä vesi herahtannut kielelle kun olen lantusta lukennut, kunnes lukaisin tämän ketjun läpi.
Tätähän tarvii ihan suunnitella, uuni vuorot jakaa emännän kanssa ja tukussa käydä ja...
Tästä tulee hyvä juttu, voin jo maistaa sen.

_________________
Just eat a goddamn steak


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-16 22:36:16 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-06-12 09:46:27
Viestit: 5774
minel kirjoitti:
Hyvin kestää pakastusta.


Kiitos tiedosta, puolet panin pakkaseen tuosta eka erästä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-21 21:41:42 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-08-31 20:21:01
Viestit: 7651
Paikkakunta: Turku
4 0,85 l alumiinivuoallista on paistovalmiina. Huomenna menee uuniin. Jouluterveiseni kotiin! :smt114

_________________
"Experience is not what happens to you; it's what you do with what happens to you." - Aldous Huxley

Pölinöitä vol. 4 ja palstaunelmia

Oulaliina jolkottelee kohti puolikasta


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-21 22:32:05 
Poissa
nuivakarppi
nuivakarppi

Liittynyt: 2007-04-12 12:26:35
Viestit: 4406
täällä meni 2 vuoallista uuniin; melkein täynnä kipposet(reilu kilo lanttuja). kahteen muuhun laitoin porkkanaa samaan tyyliin... mitähän mahtaa tulla?! :roll:
hiukan kyllä tuunasin lanttiksia, joten ei voi sanoa suoraan että on samalla kaavalla tehty: lorautin kermaa hiukan ja sit vatkasin munan joukkoon. - lisäksi ihan pieni töräys agavesiirappia, vaikka ennen olen tehnyt ihan ilman makeutusta, mut sit meni varmaan maks 10g koko satsiin.

_________________
iHerb-koodi: PEL872
(karppaus aloitettu 4/2007)
1. päiväkirja: viewtopic.php?f=11&t=26625
2. pvkirja: viewtopic.php?f=11&t=27408


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-21 23:50:35 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-06-12 09:46:27
Viestit: 5774
Onko kukaan kokeillut tähän reseptiin muita lanttulaatikon vahvempia maustaita tai ylipäänsä muuta vaihtelua?

Ihan vaan kyselen, kun vuodet vierii, niin asiat muuttuu.
Niin ja vaihtelu virkistää periaatteella. 8)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-22 06:15:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-08-31 20:21:01
Viestit: 7651
Paikkakunta: Turku
Meillähän lanttulaatikkoon ei saa laittaa muuta kuin valkopippuria. Jopa muskottipähkinä on kielletty. Joku vuosi menin sitä ripsauttamaan sekaan, kommentit olivat luokkaa "Tää maistuu vähän oudolta, ei oo yhtä hyvää kuin yleensä. :smt017 " En siis lähtenyt riskeeraamaan. :lol:

_________________
"Experience is not what happens to you; it's what you do with what happens to you." - Aldous Huxley

Pölinöitä vol. 4 ja palstaunelmia

Oulaliina jolkottelee kohti puolikasta


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-22 07:27:37 
Poissa
nuivakarppi
nuivakarppi

Liittynyt: 2007-04-12 12:26:35
Viestit: 4406
dodi.
on oikein herkullinen tuoksu ja näyttävät ihanan imelletyiltä! - varmasti tulee syötyä. teen kait tänään/ensi yönä uudet satsit.
muista mausteista: laitoin ripauksen muskottipähkinää joukkoon kaikkiin laatikoihin. - toivottavasti ei mennyt liikaa...
inkivääriäkin jossain ohjeessa oli ja taisin sitäkin laittaa ripauksen.
-- tulipas sävellettyä. 8)

_________________
iHerb-koodi: PEL872
(karppaus aloitettu 4/2007)
1. päiväkirja: viewtopic.php?f=11&t=26625
2. pvkirja: viewtopic.php?f=11&t=27408


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-22 19:42:19 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-07-31 17:42:38
Viestit: 252
Paikkakunta: Vantaa
etanainen kirjoitti:
täällä meni 2 vuoallista uuniin; melkein täynnä kipposet(reilu kilo lanttuja). kahteen muuhun laitoin porkkanaa samaan tyyliin... mitähän mahtaa tulla?! :roll:


Mä oo tehnyt jo vuosia porkkanalaatikon samalla kaavalla, tulee tosi hyvää!

_________________
Karppausta 08/06 alkaen


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-22 21:41:30 
Poissa
nuivakarppi
nuivakarppi

Liittynyt: 2007-04-12 12:26:35
Viestit: 4406
^uskon, vaikken vielä oo niitä maistanut. :)
- pidetään jännitys yllä aattoon. 8)

tänään tein lyhyemmällä kaavalla lanttulootaa: viime viikolla pakastettua sosetta+loraus kermaa+pieni köntsä voita sekä samat mausteet -> uuniin n.2h 200-150 astetta. - namia oli sekin!! - mutta vielä herkummalta näytti kyllä ne aamulla uunista otetut! lurps!

_________________
iHerb-koodi: PEL872
(karppaus aloitettu 4/2007)
1. päiväkirja: viewtopic.php?f=11&t=26625
2. pvkirja: viewtopic.php?f=11&t=27408


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 242 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 18 9 10 11 12 13 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)