karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-16 08:50:59

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 114 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3 4 5 6 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2011-11-01 19:12:43 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2011-09-13 21:04:42
Viestit: 192
Tuunasin coleslawta viikonloppuna ananasmurskalla ja voimakkaalla homejuustolla - ai nam, kun oli hyvää :) (mulla perusohjeena kaalia, porkkanaa ja punasipulia, sekä majoneesi kastike)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-01 21:47:33 
Poissa
sitkeäsissi
sitkeäsissi

Liittynyt: 2004-10-27 19:08:15
Viestit: 2442
Ice-Cherry kirjoitti:
Tuunasin coleslawta viikonloppuna ananasmurskalla ja voimakkaalla homejuustolla - ai nam, kun oli hyvää :) (mulla perusohjeena kaalia, porkkanaa ja punasipulia, sekä majoneesi kastike)


Siis oliko sulla siinä noita kaikkia: kaalia, porkkanaa, punasipulia, majoneesia + ananasta ja homejuustoa?

_________________
Jalokalat (karpit :) ) uivat vastavirtaan - roskakalat menevät virran mukana.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-01 21:48:18 
Poissa
nuivakarppi
nuivakarppi

Liittynyt: 2007-04-12 12:26:35
Viestit: 4406
laitan viestii tähän että löydän tän myöhemmin. juttuineen päivineen. :)

_________________
iHerb-koodi: PEL872
(karppaus aloitettu 4/2007)
1. päiväkirja: viewtopic.php?f=11&t=26625
2. pvkirja: viewtopic.php?f=11&t=27408


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-01 22:04:40 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-06-08 15:51:26
Viestit: 11092
Paikkakunta: Liminka
Laitattako te ne majoneesit ja kaikki siihen vaikka käytettäs vasta seuraavana päivänä?
Eikö muutu oudoksi taikka mitään? Vetiseksi??

Miks mulla on ennakkoluuloja...

_________________
Kuva



http://karppausjaperhe.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-01 22:32:18 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93607
oulaliina kirjoitti:
Coleslaw on kyllä herkkua! Itse laitan soosiksi yleensä puolet majoa ja puolet turkkilaista/kreikkalaista jugurttia. Mausteeksi laitan yleensä vähän sinappia, pippuria, valkosipulia ja chiliä. Eräs hauska sovellus coleslaw:sta on laittaa porkkanan sijasta raastettua raakaa punajuurta.


Vois olla aika jouluisen, talvisen värikäs, jos tekis punakaalista ja punajuuresta? Ja jos ei haluis "sotkee" värejä, niin öljykastike, vaikka ei kai sit enää coleslaw. Persiljasilppua koristeluun. :smt114

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-02 05:54:22 
Poissa
Aurinkoinen
Aurinkoinen
Avatar

Liittynyt: 2010-08-13 07:57:34
Viestit: 9271
Paikkakunta: Siuntio
Ronja-Aliisa kirjoitti:
Laitattako te ne majoneesit ja kaikki siihen vaikka käytettäs vasta seuraavana päivänä?
Eikö muutu oudoksi taikka mitään? Vetiseksi??

Miks mulla on ennakkoluuloja...


Paranee vaan, maut ovatkin kohdillaan vasta vetäytymisen jälkeen. Kolmatta päivää menossa eli tänäänkin syön :D

_________________
Turha itkeä maahan kaatunutta maitoa ja miksi mennä merta edemmäksi kalaan.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-02 08:05:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-06-08 15:51:26
Viestit: 11092
Paikkakunta: Liminka
Kiitos Solekil! Uskallan sitten :)

_________________
Kuva



http://karppausjaperhe.blogspot.com/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-02 16:48:33 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2011-09-13 21:04:42
Viestit: 192
musti kirjoitti:
Ice-Cherry kirjoitti:
Tuunasin coleslawta viikonloppuna ananasmurskalla ja voimakkaalla homejuustolla - ai nam, kun oli hyvää :) (mulla perusohjeena kaalia, porkkanaa ja punasipulia, sekä majoneesi kastike)


Siis oliko sulla siinä noita kaikkia: kaalia, porkkanaa, punasipulia, majoneesia + ananasta ja homejuustoa?


Oli kyllä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-04 14:13:26 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2008-09-08 13:46:29
Viestit: 228
En ole ennakkoluuloisimmasta päästä ruoanlaittajia ollenkaan - ei vaan ollut tullut mieleenkään, että kerma ja raaste sopivat yhteen. Vähän sama kuin täältä otettu ohje lisätä kananmunia kaurapuuroon (jota syömme ehkä kaksi kertaa vuodessa). Yksi karppauksen parhaista puolista onkin se, että pääsee vanhojen totunnaisuuksien yli ja löytää vaikka mitä kätevää ja kivaa!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-07 20:04:51 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-09-16 19:16:24
Viestit: 771
Paikkakunta: Oulu
minä syön kaalisalaattini Creme Bonjour Cusinen kanssa, aivan ihanaa!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-08 00:06:17 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93607
Pantoufle kirjoitti:
En ole ennakkoluuloisimmasta päästä ruoanlaittajia ollenkaan - ei vaan ollut tullut mieleenkään, että kerma ja raaste sopivat yhteen. Vähän sama kuin täältä otettu ohje lisätä kananmunia kaurapuuroon (jota syömme ehkä kaksi kertaa vuodessa). Yksi karppauksen parhaista puolista onkin se, että pääsee vanhojen totunnaisuuksien yli ja löytää vaikka mitä kätevää ja kivaa!


Virallisterveellinen hehkuttaa, että aivot tarvii sokeria. Rohkeimmat väittää, että jopa kuitua. Mä oon sitä mieltä, että aivot tarvii säännöllisen epäsäännöllistä nyrjäyttämistä. :lol:

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-19 12:28:12 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2011-11-19 11:49:01
Viestit: 2
Hei kaikki :)

Itse korvannut smetanan ja/tai osan majosta esim: kevyt kermaviilillä tai pehmeällä rahkalla.
Itse tykkään ihan perus Cl:n lisätä/korvata normi sipulin mm:Purjolla, ruohosipulilla.

Kukkakaalia, broccolia, raejuustoa lopuksi lisättynä, vain mielikuvitus rajana :D

Kalan kanssa tarjoiltaessa, tilli ja persilja. Sitruunanmehua etikan sijaan/puolet(maun mukaan).
Kanan kanssa timjami, rosmariini, etc...yrtit. Pikkukaprikset myös hyviä.
Lihan kanssa laakerinlehti pehmennetyn rahkan yms... joukkoon maustamaan muutamaksi tunniksi/yön yli, katajan marjoja.

Itse en makeasta välitä, enkä ole sokeria lisännyt mihinkään.

Itse vasta siis aloittelen, joten saas nähdä miten käy :roll:


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-19 13:25:27 
Poissa
sitkeäsissi
sitkeäsissi

Liittynyt: 2004-10-27 19:08:15
Viestit: 2442
Saiji kirjoitti:
Hei kaikki :)

Itse korvannut smetanan ja/tai osan majosta esim: kevyt kermaviilillä tai pehmeällä rahkalla.
Itse tykkään ihan perus Cl:n lisätä/korvata normi sipulin mm:Purjolla, ruohosipulilla.

Kukkakaalia, broccolia, raejuustoa lopuksi lisättynä, vain mielikuvitus rajana :D

Kalan kanssa tarjoiltaessa, tilli ja persilja. Sitruunanmehua etikan sijaan/puolet(maun mukaan).
Kanan kanssa timjami, rosmariini, etc...yrtit. Pikkukaprikset myös hyviä.
Lihan kanssa laakerinlehti pehmennetyn rahkan yms... joukkoon maustamaan muutamaksi tunniksi/yön yli, katajan marjoja.

Itse en makeasta välitä, enkä ole sokeria lisännyt mihinkään.

Itse vasta siis aloittelen, joten saas nähdä miten käy :roll:


Täällä pruukataan käyttää täysrasvaisia tuotteita ja jopa lisäillään sitä rasvaa, jos ei muuten tuu tarpeeksi. 8)

_________________
Jalokalat (karpit :) ) uivat vastavirtaan - roskakalat menevät virran mukana.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-19 13:44:28 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2011-11-19 11:49:01
Viestit: 2
Aina oppii uutta :D
Itse en rasvaisesta vällää(yritän kyllä hyviä ja tarpeellisia käyttää), jtn suonette anteeksi :)

Kiitos Musti.


P.S. Meilläkin Musti kotona, kissa :D


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-22 14:38:08 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47633
Paikkakunta: HomeSweetHome
Saiji kirjoitti:
Aina oppii uutta :D
Itse en rasvaisesta vällää(yritän kyllä hyviä ja tarpeellisia käyttää), jtn suonette anteeksi :)

Kiitos Musti.


P.S. Meilläkin Musti kotona, kissa :D

Anteeksi toki saat, mutta veikkaan että rasvaa välttelevän ei juuri kannata kokeilla karppaustakaan.
Jostain on kaikkien päivittäinen energia kerättävä, eikä valkuaista voi pitkään käyttää energian päälähteenä...

Toivottavasti löydät oman tyylisi o/

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-30 21:32:33 
Poissa
nuivakarppi
nuivakarppi

Liittynyt: 2007-04-12 12:26:35
Viestit: 4406
voi ei.
mul ei oo mitään etikoita.
voiko tehdä ilmankin?

ostin tänään keräkaalin ja jotain hyvää tarttis tehdä.

_________________
iHerb-koodi: PEL872
(karppaus aloitettu 4/2007)
1. päiväkirja: viewtopic.php?f=11&t=26625
2. pvkirja: viewtopic.php?f=11&t=27408


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-30 22:10:34 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2009-03-17 12:19:10
Viestit: 697
Paikkakunta: London town
Mä oon nyt kaks viikkoa syönyt varioitua coleslawta seuraavanlaisilla aineksilla koottuna:

Kaalta silppuna
Porkkanaa raasteena
Paprikaa pilkottuna
Kermajuustoa kuutioina
Balkanmakkaraa kuutioina

Kastikkeena 50:50 majoneesia ja kermaviiliä
Mausteeksi himpsu valkopippuria tai pippurisekoitusta myllystä


Enkä jumalauta saa tarpeekseni! Juuston ja makkaran tuoma proteiinilisä tekee tästä ruuan sellaisenaan sen sijaan, että tää olis pelkkä lisuke. On äärettömän hyvää ja veikkaan syöväni tätä vielä hetken lisää kyllästymiseen saakka. Kelpaa syötäväksi jo heti kun on pyöritelty sekaisin, mutta parhaimmillaan on kun hetken ehtii ässehtiä.

_________________
If I had a dime every time you walked away
I could afford to not give a shit


Liikkapäikky ja muuta räpellystä
Blogi elämästä ja Englannista


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-30 22:18:51 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-08-31 20:21:01
Viestit: 7651
Paikkakunta: Turku
Konnasintti kirjoitti:
oulaliina kirjoitti:
Coleslaw on kyllä herkkua! Itse laitan soosiksi yleensä puolet majoa ja puolet turkkilaista/kreikkalaista jugurttia. Mausteeksi laitan yleensä vähän sinappia, pippuria, valkosipulia ja chiliä. Eräs hauska sovellus coleslaw:sta on laittaa porkkanan sijasta raastettua raakaa punajuurta.


Vois olla aika jouluisen, talvisen värikäs, jos tekis punakaalista ja punajuuresta? Ja jos ei haluis "sotkee" värejä, niin öljykastike, vaikka ei kai sit enää coleslaw. Persiljasilppua koristeluun. :smt114


Suosittelen! On hyvää, päälle vielä paahdettuja kurpitsansiemeniä niin avot! Jos haluaa täyttävämmän niin mozzarellaa sekaan. :D

_________________
"Experience is not what happens to you; it's what you do with what happens to you." - Aldous Huxley

Pölinöitä vol. 4 ja palstaunelmia

Oulaliina jolkottelee kohti puolikasta


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-11-30 22:41:10 
Poissa
nuivakarppi
nuivakarppi

Liittynyt: 2007-04-12 12:26:35
Viestit: 4406
no, joo.
mies kävi kotimatkalla kaupassa ja toi sitämikäsenyo - etikkaa. valkoviini siis.
laitoin sitä ruokalusikallisen tohon sötkötykseen:
kaalia
porkkanaa
sipulia
paprikaa
mustapippuria
loraus sitruunamehua
majoneesia
-> kaikki rehut raastimella ja sekaisin. yhteensä tota mössöä tuli 1200g. :)

- huomenna syön sitä KANAN kanssa. :) kanan maustin KURKUMALLA, jota myöskin ostin ja käytin nyt ekaa kertaa.

_________________
iHerb-koodi: PEL872
(karppaus aloitettu 4/2007)
1. päiväkirja: viewtopic.php?f=11&t=26625
2. pvkirja: viewtopic.php?f=11&t=27408


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2011-12-03 22:01:21 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2010-05-03 17:52:24
Viestit: 5
Mun versiossa on alkuperäisten aineiden lisäksi erilaisia pähkinöitä, paremman puutteessa suolapähkinätkin käy. Juhlavasti laitan saksanpähkinöitä. Minusta ne antaa ihanasti hampaille töitä.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 114 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3 4 5 6 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)