karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=19015
Sivu 2/2

Julkaisija:  Kasvissyöjä [ 2012-07-20 08:40:26 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Rantaison tapaan nautin kesäkurpitsaspagettini raw food -versiona.

Näin uusien pikkuporkkanoiden aikaan veistelen kuorimaveitsellä kesäkurpitsasta ja pikkuporkkanoista vuorotellen lastuja kulhoon, heittelen sekaan oliiveja, luumutomaatteja yms. Sitten nautin sekoituksen peston tai oliivitahnan elävöittämänä asiaankuuluvien satunnaisten lisukkeiden kanssa (paistettu halloumijuusto, kookoskasvikset tms.).

Julkaisija:  snowgrouse [ 2012-07-20 09:09:28 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Teen tuolla tavalla uunissa oliiviöljyn kanssa itsekin silloin kun jaksan tuota raastetta/"spagettia" vääntää. Sitten kun kurppasilput ovat kypsentyneet niin siihen voi vielä heittää sekaan pari kananmunaa ja reilusti suolaa, lykätä takaisin uuniin ja paistaa frittataksi =P~

Julkaisija:  Anaconda [ 2012-07-20 09:49:22 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

snowgrouse kirjoitti:
Teen tuolla tavalla uunissa oliiviöljyn kanssa itsekin silloin kun jaksan tuota raastetta/"spagettia" vääntää. Sitten kun kurppasilput ovat kypsentyneet niin siihen voi vielä heittää sekaan pari kananmunaa ja reilusti suolaa, lykätä takaisin uuniin ja paistaa frittataksi =P~


Tuohan oli hyvä idea! Taas jotain uutta kesäkupitsasta. Pitää kokeilla pian.
Meilläpäin kesäkurpitsa maksaa talvellakin vain euron/kilo, joten sitä tulee laitettua jatkuvasta ja etsin aina uusia tapoja kokata sitä.

Julkaisija:  castillo [ 2016-04-07 12:56:26 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Pitää herätellä vanha ketju ylös kun on nyt pariin kertaan tullut tehtyä kesäkurpitsaspagettia. Innostuin hankkimaan oikein spiraalileikkurin joka irtosi postikuluineen noin 35 eurolla Saksan Amazonista.
Laitteessa tulee mukana kolme terää joilla saa erikokoisia nauhoja vihanneksista.

http://kitchentakeovers.blogspot.fi/201 ... 10203.html

Olin yllättynyt kuinka kestävää kesäkurpitsa on nauhamaisessa muodossa ja maultaan varsin hyvä. Itse paistan spagetin paistinpannulla oliiviöljyssä, tilkassa vettä ja suolalla sekä pippurilla maustettuna.

Julkaisija:  Silvia [ 2018-08-18 17:32:01 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Mulla on WMF Kult X spiralizer ja kesäkurppaspagettia tulee silmänräpäyksessä :)

Julkaisija:  Greda Carpo [ 2018-08-18 18:39:33 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Piti ihan googlata https://www.wmf.com/en/wmf-kult-x-spira ... deset.html Ihan pähee!

Julkaisija:  Hustler [ 2019-04-01 10:03:21 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Kokeilin eilen ekaa kertaa ja ihan perunankuorimaveisellä vetelin siivut.
5min höyrytys ja törkeän hyvää! Tästä tuli suosikki heti :D
Höyrytys siis sopii kermasoosin kaveriksi. Pekonia, kermaa, musta- ja roseepippuria.
Pientä hapokkuutta jäin kaipaamaan, mikäköhän ois siihen hyvä, sipuli?

Julkaisija:  Pouta [ 2019-04-06 09:32:24 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Tein myös zuccinispagua, kuorin porkkanalastujen tekoon suunnitellulla kuorimella. Tuollainen kiepurantekoväline kiinnostaisi.

Kävisikö hapokkuudeksi salaattiin ympätty balsamico. Joissain näkyy olevan runsaasti hh, toisissa vähän.

Julkaisija:  Hustler [ 2019-04-06 12:47:15 ]
Viestin otsikko:  Re: Uusi tapa laittaa kesäkurpitsa"spagettia"

Pouta kirjoitti:
Tein myös zuccinispagua, kuorin porkkanalastujen tekoon suunnitellulla kuorimella. Tuollainen kiepurantekoväline kiinnostaisi.

Kävisikö hapokkuudeksi salaattiin ympätty balsamico. Joissain näkyy olevan runsaasti hh, toisissa vähän.

Lime on moneen paikkaan istuva happo ja tykkään ite käyttää.

Sivu 2/2 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/