Tekisi mieli sanoa, ettei karppikiisseleitä juuri ole, jos niin tiukoille mennään, ettei perunajauho käy,
Mutta sinulla voi tietenkin olla mielessä jotain ihan muuta : )
Vastakysymys: Ruokalusikallinen perunajauhoja painaa todella vähän, ja se saostaa pienen hiukkaskokonsa takia rutkasti enemmän kuin vaikka jenkkien käyttämät maissitärkkelykset. Halpa ja saostuskykyynsä nähden vähähiilarinen, IMO. Mistä ajattelit kiisselin tehdä, että se olisi hiilareissa merkitävä lisä?
Jos taas puhutaan "karppikiisseleistä" eli vaikkapa lihaliemigeeleistä, niin liivakko toimii niissä varsin hyvin...
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)