karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2020-02-22 17:20:44

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2019-05-03 15:06:44 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 20034
Antti, 23, jätti makaronimätöt, löysi 15 minuutin kotitreenit ja laihtui vuodessa 35 kiloa

Lainaa:
 Heitin ensin kaikki makaronit pois ja yritin syödä enemmän banaaneja, kurkkua ja tomaatteja.

Banaanitkin jäivät lopulta, ja Antin ruokavalion rungoksi tulivat vihannekset, juurekset ja erilaiset proteiinin ja rasvan lähteet.

– Laskin hiilihydraatteja ja söin kun minulla oli nälkä.

Kun Antti sai kesällä työpaikan, ruokailut rytmittyivät sen mukaan.

– Aloin syödä noin kahden kolmen tunnin välein esimerkiksi pari keitettyä kananmunaa.

Vhh:ta nimitetään näköjään nykyisin (aivan oikein) terveelliseksi elämäntavaksi.

Lainaa:
Terveelliset elintavat ovat jääneet pysyviksi,

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-04 10:39:36 
Poissa
voipallo
voipallo

Liittynyt: 2006-01-03 14:37:31
Viestit: 12928
Paikkakunta: helsinki
Kaikki tuntuu olevan hyvin kunhan ei mainitse vaan vahingossakaan karppausta

_________________
“To be is to do - Socrates
To do is to be - Sartre
Do Be Do Be Do - Sinatra”

― Kurt Vonnegut


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-04 14:40:03 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4043
jussi kirjoitti:
Kaikki tuntuu olevan hyvin kunhan ei mainitse vaan vahingossakaan karppausta

TVkokki Maija Silvennoinenkin on "skarpannut", mitä lie tehnyt mutta muutosta entiseen on havaittavissa. https://www.is.fi/viihde/art-2000006093390.html

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-04 16:56:51 
Paikalla
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2006-12-10 00:36:50
Viestit: 58474
Ainakin hän on kasvisravintolan keittiömestari.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-04 18:30:18 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4043
Regina kirjoitti:
Ainakin hän on kasvisravintolan keittiömestari.

Lainaa:
Maija Silvennoinen on itse sekasyöjä. Mitkä ovat hänen omat lempiruokansa?
– Siitä ei pääse mihinkään, se on läskisoosi. Se kuuluu lapsuuteen. Läskisoosin ja ruskean kastikkeen tuoksu ovat jotain sellaista, jota minun on säännöllisin väliajoin saatava. Samoin silakkalaatikko ja veriletut sekä maksalaatikko. Ne ovat ruokia, joita ei tänä päivänä juurikaan tehdä.

– Syön paljon kasvisruokaa, mutta olen myös hulluna villikalaan ja riistaan. Koko ajan päässä pyörii uusia makuja, niin kuin ihmisillä, jotka rakastavat ruokaa.

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista ... 29043.html

ps. Eivät nuo keittiömestarit välttämättä suoraan sano miten temppu tehtiin.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-04 18:54:12 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 68516
Eivät niin. Jotain jättävät aina sanomatta.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-06 15:21:11 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2011-04-07 08:01:05
Viestit: 471
jussi kirjoitti:
Kaikki tuntuu olevan hyvin kunhan ei mainitse vaan vahingossakaan karppausta

Eikä missään nimessä kuulukkaan mainita, sillä tuo termi voi tarkoittaa ihan mitä vaan...


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-05-06 21:01:56 
Poissa
voipallo
voipallo

Liittynyt: 2006-01-03 14:37:31
Viestit: 12928
Paikkakunta: helsinki
Peksu kirjoitti:
jussi kirjoitti:
Kaikki tuntuu olevan hyvin kunhan ei mainitse vaan vahingossakaan karppausta

Eikä missään nimessä kuulukkaan mainita, sillä tuo termi voi tarkoittaa ihan mitä vaan...


Kuten?

_________________
“To be is to do - Socrates
To do is to be - Sartre
Do Be Do Be Do - Sinatra”

― Kurt Vonnegut


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-07-20 08:09:08 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4043
Nämä suomalaisen tulisi muistaa kaupassa – katso, mitä Maija Silvennoinen valitsi edulliseen ostoskoriinsa
Lainaa:
– Kyse ei ole mistään muusta kuin, että käytetään maalaisjärkeä ja palataan sinne juurille, missä olemme aiemminkin olleet eli tehdään itse ruokaa.

”Juurille palaminen” ruokavaliossa tapahtuu etenkin seuraamalla sesonkia ja syömällä mahdollisimman lisäaineetonta ja prosessoimatonta ruokaa.

Ihan hyvä juttu. Leipä mainitaan, mutta korissa sitä ei ole.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-02-19 18:24:28 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4043
Jatketaan Maija-juttua
Eineksiä voi käyttää, kunhan muistaa yhden asian, painottaa tv-kokki Maija Silvennoinen – näitä eineksiä kokkien kaapeista löytyy
Lainaa:
”Lisäaineista pahin”
Muun muassa televisiokokkina ja keittiömestarina tutuksi tullut Maija Silvennoinen muistuttaa, että einesten ja valmispakasteiden ravintosisältöjen suhteen kannattaa olla tarkkana.

Ne voivat näet sisältää uskomattomia määriä ylimääräisiä lisäaineita.
– Etenkin tämä E621-koodin natriumglutamaatti on lisäaineista pahin. Sitä käytetään valmisruuissa paljon arominvahventeena.

Silvennoinen painottaa myös, että prosessoitu ruoka voi sisältää transrasvoja sekä hurjasti lisättyä sokeria.
– Nämä tuotteet ovat tosi kalliita siihen nähden, etteivät ne sisällä oikein mitään kunnollista tai luonnollisia ainesosia. Tuoteseloste kannattaa siis aina katsoa läpi, kun eineshyllyllä käy.

Pakastevihanneksia hyvällä omallatunnolla
Silvennoinen kuitenkin muistuttaa, etteivät kaikki valmistuotteet ole pahasta.

– Myynnissä on tuoteperheitä, jotka sisältävät oikeasti aitoja raaka-aineita. Hätätilanteessa ja kiireessä näihin voi kyllä turvautua.

Maija nostaa esille myös pakastevihannekset, joita sopii suosia hyvällä omallatunnolla.
– Kasvissekoituksista on moneen, ja ne kaipaavat vain pilkkomista. Toinen suosikkini ovat keitetyt kypsät pavut ja linssit säilykehyllyltä. Ne vain valutetaan, ja sitten voi pistää pakastevihannekset sekaan. Mukaan vähän kermaa ja tomaattimurskaa, ja siinä on täydellinen kastike pastalle tai perunalle.

Yhdestä tuoteryhmästä Silvennoinen ei innostu.
– Olen aika huolissani näistä kasvirasvasekoitteista. Niissähän on täysin tehty maku ja keinotekoinen sisältö. Valitsisin mieluummin aidon kerman tai sitten kookoskerman.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-02-19 18:58:06 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 41759
Paikkakunta: AlwaysComingHome
^^ Mielenkiintoista nuo säilykepalot ja kasvikset.
Olisi nimittäin voinut kuvitella että asioista aika hyvin perillä oleva kokki olisi tiennyt mitä niiden purkkien sisäpinta sisältää... vaan eisit.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)