karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2019-09-20 14:56:50

Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 45 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2019-03-29 10:26:19 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2016-10-23 17:47:59
Viestit: 126
Peksu kirjoitti:
Aika ihmeellistä ajattelua vihreiden lihanvastustuksesta? Mitä sen on väliä, jos yksi agenda on vähän hukassa ja ne tuhat muuta on kunnossa!? Itse kannattaisin Souria, jos olisin ko. äänestysalueella!

Aivan samaa puhuin itsekin aiemmin toisessa ketjussa ("Nythän on menossa kasvisruokabuumi" tms), vaikka itsekin hiukan epäröin äänestyskohdettani, muistakin syistä ;)

Toisinsyöjä kirjoitti:
(KAIKKI kehodysforiat ovat mielen häriöitä ja sukupuoleen kohdistuvakin oli siellä sairausluokituksessa listattuna vielä jokin aika sitten. Lobbauksella se sieltä poistettiin ja kyseessä on iso tuottava teollisuus tuolla maailmalla, sillä sukupuolta vaihtavat ovat lääketeollisuuden potilaita aina koko loppuikänsä.

En todellakaan kannata "naisiksi pukeutuneita miehiä naisten vessoihin" ym, mutta tuo nyt on kyllä todella paksua ja rankkaa, rasismiin verrattavaa asioiden vääristelyä. Kehodysforiasta kärsivän lähiomaisena tiedän ettei asia ole noin yksinkertainen ja mustavalkoinen kuin kuvittelet. Tuollaista vihapuhetta ei tarvitsisi (eikä luulisi että kukaan edes kehtaisi) suoltaa missään julkisella foorumilla...


Ihmetyttää kyllä miten tänne on nähtävästi pesiytynyt hyvin ns. persulaista / rasistista / äärilaidan ajatusmaailmaa kannattavia ja kaiken maailman salaliittoteorioita kehitteleviä henkilöitä, asia jonka olen huomannut monista muistakin kommenteista, mikä on hyvin ikävää, sillä se asettaa valitettavasti vähän kyseenalaiseksi kaiken muunkin mitä täällä kirjoitetaan. :/


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-03-29 10:39:13 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-05-12 11:15:38
Viestit: 5296
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Rosetta_lia: Katso niitä suosittelemiani twitterfeedejä, niissä on linkkejä ihan aikuisten oikeisiin uutisiin. Kuinka paljon sinä olet seurannut uutisia esimerkiksi UK:sta ja USA:sta tähän asiaan liittyen? Jos et ole, niin se mitä nyt teet tunnetaan siellä maailmalla nimellä "virtue signalling" - ehkä suomennettavissa "hyveellisyyden heilutteluksi".

On muodikasta puolustaa kaikkia sorrettuja vähemmistöjä (tässä tapauksessa itseään sorretuiksi väittäviä) joo, mutta ota nyt vähän selvää ensin asiasta.
Tässä ihan vaan muutama uutislinkki, niitä löytyy lisää niistä twitterfiideistä jotka laitoin edelliseen viestiini:

https://www.theguardian.com/society/201 ... der-prison

https://www.stamfordadvocate.com/news/a ... 414876.php

https://www.ajc.com/news/state--regiona ... rkynKSRyH/

https://www.kxii.com/content/news/Trans ... 20451.html

https://nationalpost.com/news/canada/ou ... 1553565817

https://womenarehuman.com/transgender-a ... olatowski/

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... emale.html

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... e-sex.html

https://www.feministcurrent.com/2018/05 ... ies-speak/

Ylläolevien vuoksi monet transSEKSUAALIT tuolla maailmalla jo vastustavat transGENDER liikettä, joksi koko homma on muuttunut viime aikoina.

Minä olen aika ääriladan VASEMMISTOLAINEN, mutta olen myös genderkriittinen feministi.
Tässä on kyse siitä että transliikkeeseen on pesiytynyt porukkaa, jotka käyttävät hommaa hyväkseen, vaikka ovatkin esimerkiksi autogynefiilejä (https://en.wiktionary.org/wiki/autogynephilia) tai saalistajia jotka ovat huomanneet keinon päästä tiloihin joista heidät ennen on heitetty ulos. Nyt ei enää saa heittää ulos kun se on transfobiaa...

Ja tältä sivustolta näet, kenen kanssa olet menossa samaan ideologiaan, kun tuomitset jo asiasta puhumisenkin:
https://terfisaslur.com/

_________________
Lipidaari, laktovoori, lähiruoka

Jos kerron tekeväni jotain itse, se ei tarkoita että suosittelen muita tekemään samoin.
Kaikki sanottava sanottu tismalleen kuten tarkoitan, tulkinnat & rivienväliinluvut täysin omalla vastuulla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-03-29 10:52:43 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 18708
Katariina Souri facetti:

Lainaa:
MEDIAN KOSTORETKI JATKUU VIRHEITÄ VILISEVIN VÄITTEIN JA OTSIKOIN
Helsingin sanomat julkaisi 26.3.2019 minusta erittäin ikävään sävyyn kirjoitetun jutun. Otsikko kuului: "Katariina Souri on yksi näiden vaalien kuumimpia julkkisnimiä, vaikka puolueelle tuli yllätyksenä hänen tiedenäkemyksensä - lääkekritiikki ja ketodieetti."
Totta otsikossa on korkeintaan sen ensimmäinen lause, jos sekään. Loppu onkin pelkkää "hölynpölyä", kuten lehti kyseissä jutussaan olettamiaan näkemyksiäni kritisoi.
Ensinnäkään en ole lääkekriittinen. Vastustan medikalisaatiota. Toimittajan olisi hyvä perehtyä termeihin ja myös teksteihini ja sanomisiini niin hän ymmärtäisi että väite on epätosi. En myöskään ole ketodieetillä, olen dosentti Markus J Rantalan laatimalla ruokavaliolla ja syön todella vähän lihaa ja enemmän hiilihydraatteja kuin ketodieetissä. Medikalisaation vastustaminen ei tullut vihreille yllätyksenä. Se on ollut vaaliteemani alusta asti ja olen tästä myös puolueelle ennakkoon ilmoittanut. Ruokavalioista ei kukaan kysynyt. En ole ymmärtänyt että ruokavalio on keskeinen asia politiikassa ja että vain viljaa syövät ehdokkaat ovat hyväksyttäviä, ainakin median mielestä.
Olen toiminut 25 vuotta fiktion kirjoittamisen parissa, mutta viime aikojen juonenkuljetukset politiikkaa käsittelevissä medioissa ylittävät kyllä villeimmätkin kuvitelmani. Tilanne on järjetön. Todelliset näkökantani ovat tulleet esiin puheissani, haastatteluissani ja teksteissäni lukuisia kertoja, mutta silti väärät väitteet jatkavat mediassa omaa elämänsä. Jos ruokavalio tai se keitä haastattelen vaalivideoillani selittää kattavasti tiedenäkemykseni en käsitä kuinka voin ikinä järkevällä tavalla hoitaa tehtävääni kansanedustajana jos tulen vaaleissa valituksi.
Koko Hesarin juttu keskittyy pääsääntöisesti jälleen lääkäri Antti Heikkilän asiattomaan vainoamiseen ja samalla sohitaan omaan suuntani laittamalla Heikkilän asiayhteyksistä irti revityt lauseet ja näkemykset surutta minun näkemyksikseni koska "nyökyttelen päätäni kiinnostuneena". Kyllä, olen lukuisissa asioissa Heikkilän kanssa samaa mieltä, mutta vain omia puheitani voidaan pitää omina mielipiteinäni.
Samana päivänä julkaistussa Hesarin vaaliraportti-jutussa nostettiin siinäkin otsikoihin oletettu lääkevastaisuuteni, puoskarointi sekä jälleen kerran "hölynpöly". On uskomatonta että valtakunnan suurin sanomalehti edes käyttää sanaa "hölynpöly" ja vieläpä erittelemättä lainkaan mitä sillä tarkoitetaan ja mikä sanomani on hölynpölyä. Yksikään toimittaja ei ole myöskään minulle soittanut ja kantojani tarkistanut tai antanut minulle minkäänlaista mahdollisuutta kommentointiin. Tällainen huolimaton ja tarkoitushakuinen "hesarointi" on kyllä ollut lehdistön osalta tuttua toimintaa viihdejulkisuudessa, mutta että sitä tapahtuu politiikkaan liittyvässä "asiakirjoittelussa" on mielestäni erittäin huolestuttavaa.
Miksi Hesarin mustamaalaavat jutut tulivat ulos vasta nyt, viisi viikkoa tekemäni Heikkilä-videon jälkeen? Onko syynä Noitarovio-videoiden saama odottamaton suosio, vaiko vaalipäivän läheisyys ja yritys kyseenalaistaa uskottavuuteni ja vaikuttaa vaalien tulokseen? Vai onko kyseessä kosto Ilta-Sanomien toimintaa kritisoineesta postauksestani neljä viikkoa sitten? Se sai sivuillani yhteensä yli 3400 tykkäystä, 829 kommenttia ja yli 1900 jakoa. Jokainen lienee selvillä siitä että Ilta-Sanomat ja Hesari kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.
On surullista jos Suomessa pyritään vaalien alla vääristelemään ehdokkaiden puheita ilman että ehdokas saa edes mahdollisuutta vastata väitteisiin, kuten tapahtui kohdallani myös Talouselämän ja MTV3-uutisten aiemmissa jutuissa. Kenties vieläkin surullisempaa on se jos tiedefanatismi jyrää alleen kaiken inhimillisyyteen pyrkivän ja jos ihmisiä syytetään perusteetta tieteenvastaisiksi vain siksi, että he luottavat myös kokemusnäyttöön.
Tieteellistä tutkimusta tulee tukea ja kattaviin puolueettomiin tutkimustuloksiin luottaa, mutta on vaarallista tehdä tieteestä uskonto ja harhaoppisia heistä, joiden kokemuksia ja maailmankuvaa tiede ei tyhjentävästi kykene selittämään. On suuri vaara että jo pitkälti henkisesti köyhdytetty Suomi hallitaan täysin hapettomaksi. Tällä tavoin emme edistä maassamme suvaitsevaisuutta, empatiaa, emmekä hyvinvointia. Itse haluan olla rakentamassa aidosti hyväksyvää ja monimuotoista Suomea, en ahdistavaa monokulttuuria joka ei ole hyväksi sen paremmin luonnolle kuin ihmisillekään.

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-03-29 18:13:07 
Poissa
voipallo
voipallo

Liittynyt: 2006-01-03 14:37:31
Viestit: 12886
Paikkakunta: helsinki
Toisinsyöjä kirjoitti:
Rosetta_lia: Katso niitä suosittelemiani twitterfeedejä, niissä on linkkejä ihan aikuisten oikeisiin uutisiin. Kuinka paljon sinä olet seurannut uutisia esimerkiksi UK:sta ja USA:sta tähän asiaan liittyen? Jos et ole, niin se mitä nyt teet tunnetaan siellä maailmalla nimellä "virtue signalling" - ehkä suomennettavissa "hyveellisyyden heilutteluksi".

On muodikasta puolustaa kaikkia sorrettuja vähemmistöjä (tässä tapauksessa itseään sorretuiksi väittäviä)


Koko viestisi josta poimin tämän on täysin asiaton ja ketjussa käsiteltävään asiaan kuulumaton. Ei enää tätä

_________________
“To be is to do - Socrates
To do is to be - Sartre
Do Be Do Be Do - Sinatra”

― Kurt Vonnegut


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-03-31 15:37:48 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 18708
Antti Heikkikä ei ole väittänyt, että syöpälääkkeet tappavat. Katariina Soti ei ole sanonut, ettei usko lääkkeiden vaikuttavan. Miksi Helsingin Sanomat ja Yle valehtelevat?


Pauliina Aarva: Ketä Katariina Souri uhkaa?

Lainaa:
Vahvat terveysalan ammattiliitot tukenaan vanhan liiton tiedeyhteisön edustajat, vaikutusvaltaiset kaupalliset vaikuttajat sekä niistä riippuvaiset mediayhtiöt apureinaan kritiikittömät toimittajat yhteen ääneen hokevat, että Katariina Souri ”ei usko lääkkeiden vaikuttavan”.
Tämä on vääristelty, virheellinen ja tarkoitushakuinen hokema. Kannattaa pohtia, miksi media sitä viljelee tarkistamatta asianomaiselta itseltään hänen mielipidettään. Ketä kansanedustajaehdokas mahtaa uhata, kun toimittajat turvautuvat häikäilemättömään klikkijournalismiin?

Kannattaa huomata, että
Lainaa:
Liiallisesta lääkkeiden käytöstä on monenlaista haittaa ympäristölle (vesistöjen lääkekuorma), ihmisten terveydelle ja sitä kautta koko kansantaloudelle. Siksi Maailman terveysjärjestö on laatinut ohjelman lääkeresistenssin vähentämiseksi. https://www.who.int/antimicrobial-resis ... n-plan/en/.

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 45 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)