karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 12:52:53

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 37 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2015-09-19 08:13:13 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
No Bread, Please, Just Pass the Butter as Fat Demand to Soar (Bloomberg Business 17.9. 2015

Lainaa:
Consumers are increasingly eschewing bread in favor of butter and red meat as carbohydrates take a back seat to fat and protein, a worldwide shift underpinned by a changing medical consensus that promises to transform the food industry.

Global demand for fat will rise 43 percent by 2030 with per-capita consumption jumping almost a quarter, according to a report released Thursday by the Credit Suisse Research Institute. Demand is seen gaining 23 percent for red meat and falling 8.3 percent for carbohydrates.

“Natural unprocessed fats are healthy and are integral to transforming our society into one that focuses on developing and maintaining healthy individuals," said Stefano Natella, global head of equity research at Credit Suisse and one of the report’s authors. “Consumers are at a turning point, and this has distinct implications for investors.”


RAPORTTI: Rasva - uusi terveysparadigma


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 08:15:26 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
Andreas Eenfeldt: The Future is Lower Carb, Higher Fat


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 10:19:41 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2012-01-12 14:24:15
Viestit: 3152
Paikkakunta: Satakunta
Nyt on sellaista herkkua! =D>

Suosittelen lukemaan. Sivulta 16-17 poimintoja
Lainaa:
So if gorillas or cows get 60-70% of their energy from fat and we are genetically equipped to process fat (rather than convert fibers to fat through fermentation), why should we not eat 60-70% of food in a “fat” form? And should it be animal fat or vegetable fat?

Research suggests that our species traditionally sourced most of the fat intake from animals. Several studies of some of the few remaining hunter-gatherer cultures point to two important facts. First, no single hunter-gatherer culture has been found to be just vegetarian. Second, animals provide at least 50% of all their calories. As fat accounts for 60-80% of calories in meat (the balance is protein), these cultures derive at least 30-40% of energy from animalfat.
...
Also, if we break down the fat part of human breast milk by its components, we get 45% saturated fat, 38% monounsaturated, 15% omega-6 and 3% omega-3. Note also that breast milk contains a high level of cholesterol: up to160 mg per liter versus just 100mg per liter for cow milk. This leads to two interesting conclusions. First, in humans 25% of the solids in breast milk is saturated fat. If saturated fat is as bad for you as the current recommended level below 10% would suggest, surely evolution would have taken care of lowering the saturated fat level of breast milk.

Medical research on dairy products support this conclusion. Out of 18 studies published between 2010 and 2013, 8 show that full-fat dairy lowers CVD risk , 9 suggest no effect and only 1 points to a slight increase in CVD risk linked to diary consumption.

_________________
Nature doesn't jump.

Praise the lard!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 12:12:32 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
Andreas Eenfeldtin lyhyt yhteeveto Credit Suissen raportista:

Lainaa:
•Rasva on todenteolla tulossa takaisin eikä enää ole mitään valideja tieteellisiä perusteita pelätä ruuan tyydyttynyttä rasvaa tai kolesterolia. Rasvan maailmanlaajuinen kysyntä tulee kasvamaan 43 prosenttia vuoteen 2030 mennessä.
•Hiilihydraatit ovat tärkein lihavuus- ja diabetesepidemioiden aiheuttaja. Yhä useammat ihmiset ymmärtävät sen. Maailmanlaajuinen kysyntä putoaa 8,3 prosenttia vuoteen 2030 mennessä (väestön kasvusta huolimatta).
•Useimmilla ravitsemusasiantuntijoilla ja lääkäreillä on yhä sellainen vanhentunut käsitys rasvasta ja kolesterolista, että ne olisivat haitaksi sv-terveydelle. Raportin mukaan nykyaikainen tiede osoittaa tämän käsityksen vääräksi. Tietoisuus tästä tulee leviämään noperasti yhä useampien asiantuntijoiden päivittäessä tietojaan.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 12:30:06 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
Credit Suisse Publishes Report on Evolving Consumer Perceptions about Fat (PR Newswire 17.9. 2015)

Lainaa:
-- The Credit Suisse Research Institute today released a report entitled "Fat: The New Health Paradigm" which explores the influence of medical recommendations on fat consumption globally, the recent change in consumer perceptions of fat, and what impact this shift has for investors.

While historically medical recommendations encouraged dramatically reducing consumption of saturated fats and cholesterol and placed no limits on polyunsaturated fats and carbohydrate intake, consumer buying patterns and medical research are now moving gradually away from these recommendations to favor food products with more natural unprocessed fats and rich in saturated and monounsaturated fats (organic dairy, grass-fed meats, natural oils, and nuts). The report illustrates this evolution by evaluating over 400 medical research papers and books written by academics and industry experts, and at the same time reveals the results of two proprietary surveys of doctors, nutritionists, and consumers.

"We found that 40% of nutritionists and 70% of general practitioners surveyed believe that eating cholesterol-rich foods has damaging cardiovascular effects. This is not true, according to the extensive research that has become available in recent years. Furthermore, they have limited knowledge of the potential benefits and risks of increased fat consumption," said Giles Keating, Vice Chairman of Investment Strategy & Research and Deputy Global Chief Investment Officer for Private Banking & Wealth Management. "There is a concerning knowledge gap between the facts on fat and what consumers have been told."


Niinpä. Tiede on jo vuosien ajan osoittanut, että totuus tyydyttyneestä rasvasta on jotain aivan muuta kuin mitä virallinen taho meille edelleen uskottelee.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 13:17:55 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-02-08 19:12:46
Viestit: 5305
Hikikomori kirjoitti:
Tiede on jo vuosien ajan osoittanut, että totuus tyydyttyneestä rasvasta on jotain aivan muuta kuin mitä virallinen taho meille edelleen uskottelee.


Mitä veikkaatte, jääkö Suomi viimeisimpien pohjoismaiden joukkoon joka vielä lässyttää hämmästyttävästä yksimielisyydestä ja tutkimusten puuttumisesta?

_________________
Our way is not the best way. Our way is merely another way.
Vapaa ohjelmisto, vapaa yhteiskunta


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 13:45:21 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-03-27 08:15:46
Viestit: 1788
jazzhole kirjoitti:
Mitä veikkaatte, jääkö Suomi viimeisimpien pohjoismaiden joukkoon joka vielä lässyttää hämmästyttävästä yksimielisyydestä ja tutkimusten puuttumisesta?


Kyllä jää. Täällä lääke- ja elintarvikealan kytkökset yliopistoihin ja kansanterveydestä huolehtiviin tahoihin ovat sen verran vahvoja, ja auktoriteettiusko istuu ihmisissä kuin se kuuluisa paska junttilan tuvan seinässä, että painettakaan hypätä asiantuntijoiden kelkkaan ei ole.

_________________
Pharmageddon!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-19 22:21:46 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2015-06-10 10:40:31
Viestit: 1205
Suomessahan on tavallista, että rakennetaan isot linnakkeet, joiden avulla puolustetaan status quota. Käytännössä kyse ei ole sen ihmeellisemmästä kuin siitä, että lisätään korttitaloon kerroksia tuulen voimistuessa. Ja sitten: mitä suurempi puu... Näinhän näyttäisi käyvän esimerkiksi ammattiyhdistykselle, keskusliikkeille, viina- ja pelimonopoleille... Enkä ihmettelisi, jos terveysalan instituutiot olisivat seuraavana. Kampaviinereitä mussuttavat helikuusipalot eivät ikävä kyllä tuo mitään lisäarvoa Suomelle, ja sen takia niiden on kuoltava. Ei siis itse virkamiesten, vaan virkamiesjärjestelmän!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-20 11:17:44 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2004-05-23 22:19:38
Viestit: 1405
Julkisen vallan korttitaloon tuo oman mielenkiintoisen lisänsä se, että eläke- ym keskeisten rahastojen varat on sijoitettu korkoa kasvamaan paljolti odotusarvoltaan kaikkein tuottoisimpiin ja "varmoihin" osakkeisiin. Lääketeollisuuteen.

Mitäpä tapahtuu jos aito, paikallinen, yksinkertainen prosessoimaton ruoka tervehdyttäisi kansaa niin, että mm. lääketehtaiden kurssit romahtaisivat? Kauhuskenaario monille tahoille?

_________________
Monivaivaisen pullukan (kokoa 44-46) onnekas opintomatka vhh-elämään ilman viljaa, soijaa ja rypsiä alkoi 2003, lähes viiskymppisenä. Oireet, liikakilot ja lääkkeet poissa kuvioista siitä lähtien. Vaatekoko pysyvästi 38-40, energiat eläinrasvoista.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-20 13:51:12 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-02-08 19:12:46
Viestit: 5305
rouvaA kirjoitti:
Mitäpä tapahtuu jos aito, paikallinen, yksinkertainen prosessoimaton ruoka tervehdyttäisi kansaa niin, että mm. lääketehtaiden kurssit romahtaisivat? Kauhuskenaario monille tahoille?


Pakokauhu oli jo viitisen vuotta sitten nähtävissä ihan iltapäivä- ja sanomalehdissäkin. Ei tule katoamaan mihinkään ennen kuin ko. pelottelusta tulee kannattamatonta. Osa yrityksistä saattaa mennä nurin, osa muuttuu radikaalisti ja uusia syntyy. Evoluution kiertokulku.

_________________
Our way is not the best way. Our way is merely another way.
Vapaa ohjelmisto, vapaa yhteiskunta


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-20 14:21:00 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-03-17 14:39:14
Viestit: 1874
Hikikomori kirjoitti:
Andreas Eenfeldtin lyhyt yhteeveto Credit Suissen raportista:

Lainaa:
•Rasva on todenteolla tulossa takaisin eikä enää ole mitään valideja tieteellisiä perusteita pelätä ruuan tyydyttynyttä rasvaa tai kolesterolia. Rasvan maailmanlaajuinen kysyntä tulee kasvamaan 43 prosenttia vuoteen 2030 mennessä.
•Hiilihydraatit ovat tärkein lihavuus- ja diabetesepidemioiden aiheuttaja. Yhä useammat ihmiset ymmärtävät sen. Maailmanlaajuinen kysyntä putoaa 8,3 prosenttia vuoteen 2030 mennessä (väestön kasvusta huolimatta).
•Useimmilla ravitsemusasiantuntijoilla ja lääkäreillä on yhä sellainen vanhentunut käsitys rasvasta ja kolesterolista, että ne olisivat haitaksi sv-terveydelle. Raportin mukaan nykyaikainen tiede osoittaa tämän käsityksen vääräksi. Tietoisuus tästä tulee leviämään noperasti yhä useampien asiantuntijoiden päivittäessä tietojaan.

Timo Kuusela kirjoitti:
Credit Suisse on suuri kansainvälinen rahoituslaitos (siis pankki), jonka juuret ovat tiukasti alppimaa Sveitsissä. Miksi rahoitusalan instituutiolla on terveellistä ravitsemusta tutkiva laitos? Mikä tahansa tutkimuslaitos ei edes pystyisi tuottamaa vastaavaa julkaisua, vaikka olisi kyse sen varsinaisesta ns. leipälajista, ei edes suuri suomalainen THL.

Ajattelinkin sitten pankin motiivia näin (olematta talouasiantuntija):
Talousammattilaiset puhuvat tuotannontekijöistä. Tuotannontekijöitä ovat materiaalikustannukset (vaikkapa raaka-aineet) työvoimakustannukset jne. Pankkitoiminta on siltä osin tuotannontekijä, että se osallistuu tuotannon rahoitukseen.
Olisiko Credit Suissen motiivi ollut tarkastella maailmaa koko kuvan hahmottamiseksi peräti Alppien huipulta?
Mekin, jotka seuraamme ravitsemuksen, terveyden, kansansairauksien, ym. kirjoittelua (poliittista, tieteellistä, neuvovaa...) olemme hämmästelleet sitä juupas - eipäs-väittelyä, jota erilaiset tahot käyvät. Olemme tulleet jopa epäileviksi, kriittisiksi ja tottelemattomiksi.

Varmaan globaali rahoituslaitos tavoittelee objektiivisuutta suuria päätöksiä pohtiessaan. Pitää osata ennakoida, mitä tulevaisuudessa rahoitetaan. Sokeita pisteitä ei saa olla uskomuspohjalta. Tässä sveitsiläiset ovat hyviä.
Pitää ottaa huomioon sekin, että sveitsiläinen lääketeollisuus on kansakunnan talouden vankka pilari, sekin, että sveitsiläisillä on ollut vuosikymmeniä patenttiosuuksia mm siemenviljoihin. Ei niitä sovi kampittaa.

http://www.vhh-terveysravinto.fi/keskus ... 443#p43443

_________________
Kaikenlaista pohdintaa terveys/sairausriskeistä....

SANIN LUUPPI


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-20 17:36:32 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 4153
Paikkakunta: Raw by nature
Pistin tämän tutkimuksen linkkeihin, kun en huomannut tätä vitjaa. Saa poistaa sieltä.

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-21 07:05:03 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4872
Timo Kuusela analysoi uutista naapurissa.
Lainaa:
Vertaispalstan Hikikomori viittasi kirjoituksessaan julkaisuun

Fat: The New Health Paradigm, Credit Suisse tutkimuslaitoksen (Research Institute) tuote (Thought leadership from Credit Suisse Research and the world’s foremost experts).

Credit Suisse on suuri kansainvälinen rahoituslaitos (siis pankki), jonka juuret ovat tiukasti alppimaa Sveitsissä. Miksi rahoitusalan instituutiolla on terveellistä ravitsemusta tutkiva laitos? Mikä tahansa tutkimuslaitos ei edes pystyisi tuottamaa vastaavaa julkaisua, vaikka olisi kyse sen varsinaisesta ns. leipälajista, ei edes suuri suomalainen THL.
Ajattelinkin sitten pankin motiivia näin (olematta talouasiantuntija):
Talousammattilaiset puhuvat tuotannontekijöistä. Tuotannontekijöitä ovat materiaalikustannukset (vaikkapa raaka-aineet) työvoimakustannukset jne. Pankkitoiminta on siltä osin tuotannontekijä, että se osallistuu tuotannon rahoitukseen.
Olisiko Credit Suissen motiivi ollut tarkastella maailmaa koko kuvan hahmottamiseksi peräti Alppien huipulta?
Mekin, jotka seuraamme ravitsemuksen, terveyden, kansansairauksien, ym. kirjoittelua (poliittista, tieteellistä, neuvovaa...) olemme hämmästelleet sitä juupas - eipäs-väittelyä, jota erilaiset tahot käyvät. Olemme tulleet jopa epäileviksi, kriittisiksi ja tottelemattomiksi.

Varmaan globaali rahoituslaitos tavoittelee objektiivisuutta suuria päätöksiä pohtiessaan. Pitää osata ennakoida, mitä tulevaisuudessa rahoitetaan. Sokeita pisteitä ei saa olla uskomuspohjalta. Tässä sveitsiläiset ovat hyviä.
Pitää ottaa huomioon sekin, että sveitsiläinen lääketeollisuus on kansakunnan talouden vankka pilari, sekin, että sveitsiläisillä on ollut vuosikymmeniä patenttiosuuksia mm siemenviljoihin. Ei niitä sovi kampittaa.
Yritin hatarasti perustella, miksi pankin tutkimuslaitoksen julkaisun on oltava pohjiltaan hyvin luotettava. Muussa tapauksessa se osuisi pahasti omaan nilkkaan ja samalla kaikkien sveitsiläisten nilkkaan.
Keysit, Puskat, Uusituvat, Fogelholmit ovat tässä pohdinnassa lopputulokseen vaikuttamatonta kohinaa, jossa vain painavat faktat voidaan ottaa huomioon.

Suositan lukemaan!

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-21 07:33:29 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2011-01-26 17:04:23
Viestit: 272
Miten minulle tulee tuosta Suomen jääräpäisyydesta ja ulkolaisten tutkimusten väheksymisestä mieleeni eräs toinen päivänpolttava seikka. Tästä Suomen taloudestakin kuuluu ulkoa hieman toista kuin mitä omat asiantuntijamme antavat ymmärtää. Toki molemmissa on ongelmia, niin ruokatottumuksissamme kuin taloudessakin mutta onko meidän omat ohjeemme ainoat mahdollisuudet selvitä ulos niistä, näin ainakin omat viisaamme uskovat kuului tuolta muualta mitä tahansa. Ai niin mutta me suomalaisethan olemme erilaisia, sokeria voimme syödä enemmän mitä WHO sanoo eikä talouden nobelisti Joseph Stiglitz voi olla oikeassa kun ei tunne Suomen tilannetta.

Koko juttu nobelistin sanomasta tuolla:

http://yle.fi/uutiset/talousnobelistin_ ... aa/8317748


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-21 13:30:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2015-06-10 10:40:31
Viestit: 1205
Credit Suissen tapauksessa olennaista lienee ennakoida hyödykemarkkinoiden tulevaisuutta, ei niinkään niiden rahoitusta (ei kutistuva markkina tarkoita katastrofia, jos kyse on esimerkiksi tehtaista yms.). Tappioita jollekulle, pankille tuskin merkittäviä. Ei ainakaan sellaisia, että siitä kannattaisi tehdä suurempaa raporttia kuin joku paikallisella kauppasurkeakoululla teetetty oppari.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-21 21:35:44 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-03-27 08:15:46
Viestit: 1788
Gaviaari kirjoitti:
Miten minulle tulee tuosta Suomen jääräpäisyydesta ja ulkolaisten tutkimusten väheksymisestä mieleeni eräs toinen päivänpolttava seikka. Tästä Suomen taloudestakin kuuluu ulkoa hieman toista kuin mitä omat asiantuntijamme antavat ymmärtää. Toki molemmissa on ongelmia, niin ruokatottumuksissamme kuin taloudessakin mutta onko meidän omat ohjeemme ainoat mahdollisuudet selvitä ulos niistä, näin ainakin omat viisaamme uskovat kuului tuolta muualta mitä tahansa. Ai niin mutta me suomalaisethan olemme erilaisia, sokeria voimme syödä enemmän mitä WHO sanoo eikä talouden nobelisti Joseph Stiglitz voi olla oikeassa kun ei tunne Suomen tilannetta.

Koko juttu nobelistin sanomasta tuolla:

http://yle.fi/uutiset/talousnobelistin_ ... aa/8317748


Asioita yhdistävät tekijät ovat politiikan tekeminen ja pienen ryhmän etujen ajaminen. Rikkaiden rikastuminen ja itsensä tunteminen tärkeäksi ovat tärkeämpiä asioita kuin se kansan hyvinvointi.

mattila kirjoitti:
Credit Suissen tapauksessa olennaista lienee ennakoida hyödykemarkkinoiden tulevaisuutta, ei niinkään niiden rahoitusta (ei kutistuva markkina tarkoita katastrofia, jos kyse on esimerkiksi tehtaista yms.). Tappioita jollekulle, pankille tuskin merkittäviä. Ei ainakaan sellaisia, että siitä kannattaisi tehdä suurempaa raporttia kuin joku paikallisella kauppasurkeakoululla teetetty oppari.


No siis rahoituksen arviointia sikäli, että Credit Suisse tulee varmasti toimimaan jossain määrin rahoittajana myös tällä alalla, mutta myös sen mukaan, että kuinka maksukykyiset toimijat ehtivät mukaan kelkkaan ja miten asiat ymmärtävät. Esimerkiksi parin vuoden takaiset karppiset yms olivat hyvä esimerkki siitä miten kelkkaan yritetään hypätä sillä päällimmäisenä näkyvällä arvolla, mutta missataan lopulta itse pointti.

_________________
Pharmageddon!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-21 22:04:36 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
Malcolm Kendrick: A Swiss Investment Bank gets it completely one hundred per cent right

Malcolm Kendrick kirjoitaa, että sveitsiläinen investointipankki on sataprosenttisesti oikeassa.

Lainaa:
They have stripped apart the evidence on eating fats and saturated fats. They have come to exactly the same conclusions as I, and many others, have done. When they say:

There was no fundamental reason to move from butter to solvent extracted vegetable oils


Kuten Kendrick kirjoittaa, parhaat lähtökohdat rasvasodan tutkimusnäytön arviointiin on ulkopuolisilla tutkijoilla, joilla ei ole oma lehmä ojassa.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-22 06:34:37 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
Niinpä :)

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-22 11:22:40 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
Timo Kuusela kirjoitti VHH-terveysravinto -sivustolla:
Lainaa:
Seurailen Credit Suissen artikkelin herättämiä kommentteja. Kuten arvelinkin pankin tavoite on juupas/eipä-keskustelua tavoitteellisempi. Asiaa kommentoi mm Malcolm Kendrick aika yksityiskohtaisesti. Näyttää tosiaan siltä, että tulevaisuuden investointien tarvetta tässä pohditaan. Perustellut muutokset ravitsemussuosituksissa lisäävät maailmanlaajuista kulutusta yhtäällä ja vähentää toisaalla. Mittakaavan huomioiden liikkuvat rahamäärät ovat valtavat. Ennuste on, että sekä rasvan että proteiinin (eniten rasvan) kulutus lisääntyy ja vastaavasti hiilihydraattien laskee. http://drmalcolmkendrick.org/2015/09/21 ... ent-right/
Olisi kiva saada nälvityltä pankkiiriltamme Björn "Nalle" Wahlroosilta kannanotto.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-09-22 11:28:26 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29218
^Investointipankin tutkijat ennakoivat trendejä voidakseen kertoa mihin kannattaa sijoittaa.

Credit Suissen tutkimuslaitos julkaisi mielenkiintoisen raportin vuonna 2013:

Sugar
Consumption at
a crossroads


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 37 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 12 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)