Muuten, tässä muistin virkistämiseksi Uusituvan ennuste karppajien kohtalosta:
Professori Matti Uusitupa ennusti kolme vuotta sitten Savon Sanomissa, että karppeja alkaa putoilla tästä syksystä lähtien.
viewtopic.php?f=1&t=68149 (vuodeta 2014)
SS: Karppaajia alkaa putoilla 3-5 vuoden päästä - suomalaiset "eivät tajua" (Talouselämä 24.10. 2011)
Lainaa:
Sydänliiton puheenjohtaja sanoo Savon Sanomissa, että karppausintoilun tulokset näkyvät jo 3-5 vuoden kuluttua.
"Sairastavuus ja kuolleisuus kasvaa, se on varmaa. Varsinkin jos merkittävä osa korkean riskin yksilöistä hylkää terveellisen ruokavalion", sanoo professori Matti Uusitupa lehdelle.
Viime aikoina "karppauksesta" on tullut yleistyvä ruokavalioilmiö, mikä näkyy muun muassa rasvaisten tuotteiden suosion lisääntyneen.
"Karppaaminen tuli Yhdysvalloista ja on siellä jo pois muodista. Suomalaiset ovat vain niin hitaita etteivät tajua", Uusitupa sanoo.
Hänen mielestään ilmiössä hulluinta on, että monet jättävät täysjyväviljatuotteet kokonaan pois, vaikka ne on todistettu kaikissa tutkimuksissa terveyttä edistäviksi.
-------
Yhä paremmin tuntuvat karpit voivan vielä seitsemänkin vuoden kuluttua
Hassuinta on, että hän väittää tuossa, että karppaus oli silloin jo pois muodista USAssa. Varsinainen buumihan siellä on alkanut vasta tuon jälkeen, varsinkin kun ja jos myös ketoilu ja muut vastaavat siihen lasketaan
Mutta nyt tuo paha liha alkaa siis tappaa vieläkin tehokkaammin. Ei taida mennä tämäkään ennuste ihan putkeen
_________________
Tammikuusta 2011 rentokarppaillen. "ketoosihoipuntaa" heinäkuusta 2011 alkaen
Normaalipainoisena 2013 alkaen enemmän tai vähemmän ketoosissa, karnivori tammikuusta 2018 alkaen
http://meatheals.com http://justmeat.co/