vanha karppu kirjoitti:
suurin osa kaupassa myytävästä ruoasta on sellaista, johon en koskisi edes pitkällä tikulla.
Tuossa lauseessasi on ehkä paras vastaus OP kysymykseesi.
Kun kaupassa ei ole enään mitään ostettavaa säästää pitkän pennin, tieytysti edellytys tuohon säästämiseen tuolloin on ettei osta mitään.
Mietippä karnivorin keittiötä, ei semmoista edes tarvitse, keitto tila, ja vehkeitäkään sinne ei tarvita hirveesti, säästää sillä lailla aika paljon normi keittiöön.
OK talo niin itsellä olis keittiö ulkona kesät talvet, kun paistinpannulla kunnon kaasuliekillä haluaa 4 minuuttia tohottaa tai kaksikin minuuttia, ei siinä kummosta grilli katosta tarvitse, tietty vois tehdä kivankin koko talven ulko grillin.
Edit: Keitto valmius ja, ihan pienestä riisi kattilasta isoon 150 litran kattilaan (modifioitu kaasulle / puulle joku keskus keittion entinen happari hässäkkä ja kunnon leikuu tasot tarvittaessa.