karppaus.info
http://karppaus.info/forum/

Lihan tuoreus
http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=13&t=81170
Sivu 3/3

Julkaisija:  MotionK [ 2019-01-04 13:33:42 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

Mitenhän Gluteomorfiini vaikuttaa ihmisillä jotka ovat jossain vaihessa onnistuneet tuhomaan/rikkomaan opiaattireseptorit, vaikka ihan reseptilääkkeitä syömällä?

Julkaisija:  Toisinsyöjä [ 2019-01-04 13:44:00 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

Siitä en tiedä, mutta gluteenin käyttö vaikeuttaa mm. alkoholismistakin toipumista ja lisäksi on myös viitteitä siitä että sillä voi olla osasensa siinä että joidenkin mielen sairauksien oireet pahenevat. Paras esimerkki tästä on ehkä skitsofrenia: https://www.psychologytoday.com/us/blog ... izophrenia

Julkaisija:  MotionK [ 2019-01-05 15:14:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

Casomorphin mikä lie suomeksi tuntuu olevan pahempi paukku kun gluteomorfiini, en tiedä onko totta ja sitten nämä kaksi yhdessä, juusto leivän päällä on kuulemma vielä addictoivampaa.
Kumisjuustossa sitä on eniten mutta maito kun maito...

Julkaisija:  karppis [ 2019-01-05 15:31:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

MotionK kirjoitti:
Casomorphin mikä lie suomeksi tuntuu olevan pahempi paukku kun gluteomorfiini, en tiedä onko totta ja sitten nämä kaksi yhdessä, juusto leivän päällä on kuulemma vielä addictoivampaa.
Kumisjuustossa sitä on eniten mutta maito kun maito...


Tuossa jutussa selitetään, että kaseiini vapauttaa kasomorfiinia (opiaattia), joka siis koukuttaa kuin huume.
https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt- ... 4bc428180d

Julkaisija:  MotionK [ 2019-01-05 17:04:09 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

Kiitos

Olen haeskellut tänään jotain tyyliin, bioactive beta casomorphin-7 (BCM-7) A1beta casein A2... ja luulen ymmäräväni miksi voin huonosti suomessa, fyysiesti, henkisesti ja painollisesti, minulta voi vissiin puuttua geeni joka mahdollistaa täällä asumisen, ei toivoakaan että pääsisin takaisin 82-84 Kg jonka A2 rannikolla oleskellessa pari vuotta siten tuli kun itsestään, omat geenit 50% "A2" alueelta välimeren rannalta, loput 50% pohjanmaalta, voi siihen pimeäkin vaikuttaa mutta lueskellut tänään karjarotujen mutaatiosta ja kasomorfiinin ym eroista A1 ja A2 lihoissa.

Täytyy nyt tehdä tietoinen n=1 koe ja tuoda A2 lihaa suomeen pari matkalaukullista, hitto kun saisi halpalentoyhtiöltä kolmannen laukun mukaan niin saisi kuukaudeksi ruokaa tai tietty suomessakin joku kasvattaa A2 rotusia mutta 900-1125 kuukauden safkoista suomesta ostettuna on kova hinta (pikkaisen kituuttaen viellä tolla rahalla) vaikka kokeena tietysti halpa, halvinta olisi majoittua kuukaudeksi välimeren rannalle mutta haluaisin testata sen täällä pimeässä eikä sitä oikein silloin sopisi edes itse käydä hakemassa, parikin päivää kunnon valossa voisi sotkea koko testin.

Tossa pari lisää sinun linkistä englanniksi

The Inflammation From A1 Milk Is Mind-Boggling
https://www.larabriden.com/the-inflamma ... -boggling/

This Is Your Brain On Cheese - Forbes
Basically, if milk is cocaine, then cheese is crack.
https://www.forbes.com/sites/michaelpel ... 7b0bdf3583

Julkaisija:  Toisinsyöjä [ 2019-01-07 10:23:47 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

Kyyttö eli se perinteinen vanha luonnostaan nupo suomenkarja on A2 lihaa ja A2 maitoa.

Ilmeisesti vähän ympäri maailman ne vanhat perinnerodut/maatiaisrodut ovat sitä Akakkosta ja jalostetummat modernimmat sitten ykköstä.

Julkaisija:  MotionK [ 2019-01-07 12:20:02 ]
Viestin otsikko:  Re: Lihan tuoreus

Tuohan oli hyvä.
Lukasin nopeasti että Kyttö karjasta joku 71% olisi sitten A2-alleelimuotoa josta vähintään A1A2 lihaa saisi 70% karjasta jos tuntuu että riittää.
50% kuitenkin olisi puhdasta A2A2 lihaa "isä vähintään A2 ja äiti A2A2 tai toisin päin"
29% olisi kuitenkin A1A1.

PCR testin saisi kuulemma karvoista jos tuppea mukana, verestä tai maidosta niin saisi sitten tietää onko puhdas A2A2.

Täytyypi kysäistä mikä on geenitesti tilanne karjan tuottajilla.

Sivu 3/3 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/