Tros kirjoitti:
Kiitos kommenteista. Aiemmin laskin hiilarimäärän alakanttiin. En oikein pääse alle 100g:n. Johtuu kai siitä, että rasvan syönti on vaikeaa.
Syöt leipää ja hedelmiä (tämä siitä toisesta keskusteluketjusta). NIiden vähentäminen vähentäisi sitä hiilihydraattimäärää. Se on rasvan määrästä erillinen ongelma noinninkuin tavallaan, että olet niihin tottunut. Ja gluteeniviljan syömisen lopettamisestahan seuraa sitten aina vieroitusoireet OPIAATISTA (eksorfiini/gluteomorfiini), jota gluteeni tuottaa elimistössä, joten siihen täytyy varautua - jos siis lopettaa haluaa - niin henkisesti kuin fyysisestikin. Fyysinen puoli on esim. se, että opiaattivierotuksessa magnesiumin tarve kasvaa, jolloin voi tulla kramppeja, ellei siksi aikaa lisää magnesiumin määrää. Hedelmät ovat täysin turhia, jos vaihdat ne vaikka kotimaisiin marjoihin, niin sillä jo vähenee helposti se hiilihdyraattimäärä jonkin verran.
Rasvan syönnin vaikeudesta: Ei sitä ole tarkoitus välttämättä paljaaltaan syödä, vaikka jotkut toki saattavatkin tehdä niin. Sitä rasvaa lisätään ihan sinne ruokaan ja esim. kypsennettyihin vihanneksiin sitä on todella helppoa piilottaa, kun samaan ruokaan voi laittaa sekä voita, smetanaa, että täysrasvaista juustoa jne.
Kahviin kuohukermaa eikä maitoa, kaikki ostetut tuotteen täysrasvaisina jne. Se on se tapa jolla lisätään sitä rasvaa.
Suorituskyvystä: Usain Bolt, siis maailman nopein mies, karppaa.
Mutta mitokondrioilta voi mennä muutamasta viikosta jopa muutamaan kuukauteen tottua rasvapolttoisiksi, eli onnistuu mutta voi ottaa vähän aikaa. Ja kyllä ne sen sopeutumisen osaavat iästä riippumatta, kun ruokavalio vain sen mahdollistaa.