Toki on konsteja monia ja makuja kans eikä siinä mitään vikaa ole.
Viime aikoina en ole harrastanut aamuliemiä, mutta silloin kun harrastin (ja joskus todnäk taas maistuvat),
niin niihinkin käytän suodattamattomia sameita kawaliemiä. Sameus ei edes näy missään kun lisään suurukseksi vielä kermaan sekoitetun keltuaisen.
Toisaalta, en ole ollut edes ennen karppiaikaa kirkkaan liemen kaveri, vaan harrastanut enemmän suurustettuja tai jopa soseutettuja soppia.
Mutta jos puhutaan ravinteikkuudesta (tämän ketjun otsikon kysymys),
niin olisin valmis lyömään vaikka vetoa, että näissä sameissa on enemmän ravinteita
... vaikka toki hyviä ja tarpeellisia ravinteita on myös noissa kirkkaissa : )
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)