karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2017-09-23 23:39:42

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 48 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2017-05-07 12:36:15 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-28 20:41:22
Viestit: 538
Greda Carpo kirjoitti:
Mitä on bambuperunaraaste? :o


Se on se juustoraaste, jota vahingossa ostin ja totesin sen sisältävän bambua ja perunatärkkelystä.

Ringedseal kirjoitti:
Tätä samaa esiintyy muissakin tuotteissa. Kaapissa on esim Xtra-juustoraastetta, jossa on hiilihydraatteja 10 grammaa josta sokereita 0,1 grammaa.
Siinähän on muun muassa perunatärkkelystä ja bambukuituja. Että onko siinä sitä tärkkelystä 10 prosenttia vai bambua?

Muistelen, että käytin tätä raastetta mantelileipiin 5 vuotta sitten. Nyt katsoin, että hiilareita on 10 prosenttia ja paketti seisoo jääkaapissa odottamassa, että joku tulee sen hakemaan.

_________________
Ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=58289


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-07 12:41:26 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 41154
Jeps. Aikoinaan noista valmis juustoraasteista järkytyin, kun en ollut lukenut tuoteselosteita ja karppilassa mua valistettiin. Nykyään raastan monitoimikoneella itte ja pakastan. Ei sekään pelasta, kun joskus on ihan järkyttävän pahanmakuisia juustoja noissa halppiksissa mitä ostan raasteeksi. tarttis keksiä joku hyvän makuinen. Perunajauhot tiesin, että laitetaan jotta raaste pysyy irtonaisena. Mutta bambu. :?

_________________
Voi voi! :D


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-07 13:41:17 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 36167
Paikkakunta: AlwaysComingHome
Ringedseal kirjoitti:
Ihmettelin ERfisin ja Kirrimirrin kommentteja hetken. Siis täsmennän: Mantelileivän tekemisen tarve iskee iltamyöhällä, koska sitä nykyisin syödään vain pilkillä eväänä (ehkä kesälläkin kalaretkellä). Ja seuraavan päivän pilkkireissusta ja sen eväistä päätetään vasta myöhään illalla. :)

Silloin ei enää ehdi kauppaan, joten mantelileivän ainekset on hyvä olla aina kaapissa....

Meillä on hyvänmakuista juustoa aina jääkaapissa. Aivan kuten maitoa ja jotain kermaa/hapanmaitojuttua.
Siitä tavallisesta käyttöjuustosta rastaa käsin alle viidessä minuutissa mantelileivän tai pitsanpohjan tarpeet,
aamulla, illalla tai yllätysvieraiden ilmaantuessa maisemiin...

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-07 13:52:41 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 41154
Mulla ainoo hyvänmakuinen juusto jääkaapissa on pikkuinen pala parmesania, joka on siis syötäväksi sellaisenaan ja ruuanlaittoon. Jos siitä jää, raastan pakastimeen ennen homehtumista. Kaikki isommat juustot mulla homehtuu jääkaappiin, siksi noi raasteet pakastimessa. Kaikki systeemit ei vaan käy kaikille ja mulla onkin nyt paljon hakusessa, kun muutuin kahdesta yhdeksi. :mrgreen:

_________________
Voi voi! :D


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-07 14:22:18 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 36167
Paikkakunta: AlwaysComingHome
Meidän raastejuusto on tyypillisesti Oltermannin tilsittiä, jokna kilohinta on reilusti alle kympin
Valion arkigoudaakin käytin joskus, mutta se jäi makusyistä ensin vain raasteeksi ja sitten turhakkeena pois kokonaan.
Tavis oltermanni olisi vielä pari euroa halvempaa, mutta se "tilsit" maistuu minusta paremmalta yleisjuustona.

Eikun tässä lienee apuna maalainen maku? :mrgreen:

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-07 14:43:13 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-28 20:41:22
Viestit: 538
Minä tykkään syöntijuustona punaisesta ja sinisestä Emmentaalista. Jos niitä on kaapissa, syön kaiken, koska olen juustonisti. :) Siksi niitä on nykyisin myös raasteena.

Minäkään en pidä arkigoudasta. Urosnorpalla on sitä aina jääkaapissa, mutta minulta jää syömättä, vaikka oma juusto olisi loppu.

Pitää kokeilla sitä Oltermannin tilsittiä. En ole koskaan kokeillutkaan. Eikös tilsitkin ole voimakkaan makuista juustoa?

_________________
Ruokapäikky http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=58289


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-07 17:14:24 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 36167
Paikkakunta: AlwaysComingHome
Tilsit on. Tämä leikkitilsit on 90 prosenttisesti lempeää oltermannia, ja siihen sitten pikkuisen lisämakua.
... mutta meikä tykkää tavisoltermannistakin, niin että tämä on siitä vain pikkuisen parempaa, IMO.

Siipan suosikki täällä on punaemmental, joten jääkaapissa on tyypillisesti vain näitä kahta.
Kumpikin käy raasteeksi (ja kumpaakin kuluu paljon, mutta kun vain aterioilla syödään, niin ei se haittaa),
mutta oltermannia saa samalla rahalla tuplat ja taidan tykätä enemmän miedoista raastejuustoista, joten sitä yleensä.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2017-05-13 03:29:22 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2016-09-25 06:56:26
Viestit: 1
Olen ihmetellyt, kun Auringonkukkasiemenpakkauksissa on ihan sama juttu, hiilarimäärät vaihtelee tosi paljon ja Finelin määrä on selkeästi pienin, siis toivottavasti oikea. Mutta todellakin kummallinen juttu!?!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 48 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)