Mulla on aina ollut se perustapa, että itsetehtyä ruokaa syön, peruselintarvikkeista valmistettua.
Nyt vaan olen entistä kauempana ketoosista.
Kaurasämpylätaikina kohoamassa, keittiö pakostakin siisti - ei voi leipoo ellei oo. Kun nyt kerran tekee välillä mieli leipää ja kaupasta tarttuu käteen kummia, niin ihan yhtä hyvin voinkin leipoa paljon kehuttuja sämpylöitäni.
Niissä ei ole muuta lisäainetta kuin suolaa. Kaupan leivät ovat yllätyksellisiä, niistä voi äkkiä tulla vatsa kipeäksi. ihan jokapäiväistä leipää siitä ei kuitenkaan tulle. Toivottavasti käy niin kuin punkun kanssa, mitä himosin kovasti, mutta sitku sitä on se yks pullo (luomua, reilun kaupan) niin en sitä avaakaan, vaan katson vain tyytyväisenä pullovarastoani. Sitä yhtä.
Kauppaan on meininki mennä, tähän lähisellaiseen. tarjouksessa on naudan lapa, valitettavasti luuton, possunkylki ja ryynimakkarat. Piruuttani ostan pari ryynäriäkin.
Mulla on kotona kertsihanskoja tiettyjä tarpeita varten ja taikinan tekoon käytän yleensä yhden. Sit tuli filosofoitua, kun nyt on telkussa alkanut näkyä kuinka kokit painelee saliin kertsihanskat kädessä. Jaks. Mun sielua vihloo.
Kefiiriä tulee liikaa tarpeeseen nähden.
Mitä mä siitäkin keksin? Taidan laittaa sen jäähylle.
Pikkulasillinen päivittäin on ihan kiva ajatus, mutta iso? Tai jokapäiväinen smoothie. Ei jaksa juuri nyt.