^Kiitti!
Olis muutama ruokakuva tarjolla.
Tämmöistä tuli tänään illalla tuli syötyä ja ah miten hyvää oli.
Luomupossun paksuja kylkiviipaleita, voissa paistettua kukkis"riisiä" possun liemen kanssa ja valkosipuli-ranskankerma-jugukastiketta. Lisäksi tuoreella inkiväärillä maustettu salaatti: rucolaa, keltaisia tomaatteja, paprikaa ja silputtua raakaa sipulia, seassa tilkka oliiviöljyä.
Possunpalaset marinoin vähäsen aikaa ennen uunitusta (20 min?). Marinointimömmöön meni reilu puoli desiä gluteenitonta soijakastiketta, iso loraus etikkaa ja vähän hunajaa. Sitten possut liemineen uuniin 150 asteeseen, saivat siellä muhia noin puolitoista tuntia. Nam, hyvää! Niin hyvää että pitää kehua kahdesti.
Tässä paistettu lohi + höyrytetty parsakaali on saanut kaverikseen uunissa paahdettua kurpitsaa. Taisi olla myskikurpitsa jos en väärin muista? Kastikkeena taas ranskankermaa, sitruunalla maustettu tällä kertaa.
Tulista texmex-keittoa: Tomaattimurskaa, kaikenlaista kivaa kasvista, papusekoitusta ja hevosen jauhelihaa. Ja taas ranskankermaa, yllätys yllätys.