karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2018-10-18 23:16:54

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 23 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Re: Kesän jäätelöt
ViestiLähetetty: 2017-04-01 12:51:11 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 2346
Paikkakunta: Raw by nature
Vieras kirjoitti:
Aloittaja täällä. Kiitos kaikille vastauksista. Tulin siihen tulokseen, että parasta on ostaa se perus eskimo, ja syödä siitä puolet, ja syöttää puolet koirille :D :roll: . Kaikki voittaa 8) . Mutta jos joku sattuu löytämään hyvän "sokerittoman" jäden, niin saa vinkata vielä.

Mitä pahaa se koira on tehnyt, että sille pitää aiheuttaa diabetesta?

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.
Voit itse valita ideologian, mutta kehosi valitsee fysiologian.
Karppauskaavio 3.0: https://drive.google.com/open?id=1K3RpI ... W51p00CDsQ


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kesän jäätelöt
ViestiLähetetty: 2017-04-02 16:39:28 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 54812
Missä luuraa kananmunankeltuaiset teidän jäderesepteissä?


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kesän jäätelöt
ViestiLähetetty: 2017-04-09 20:28:19 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2010-08-12 21:37:08
Viestit: 2290
Ingmanin valikoimaan on näköjään ilmestynyt luomujäätelöitä. Olennaisin ero tavallisiin näyttää olevan, että niissä on kananmunankeltuaisia. Ingmanilla näyttää olevan tällä hetkellä kaksi luomujäätelöä, Vanhanajan vanilja ja Suklaa.
Suklaaversion ainesosat:
Lainaa:
AINESOSAT
Ainesosat: Rasvaton MAITO¹, KERMA¹ (22%), sokeri¹, tiivistetty rasvaton MAITO¹, vähärasvainen kaakaojauhe¹ (4%), KANANMUNANKELTUAINEN¹, stabilointiaine (johanneksenleipäpuujauhe).

¹Luonnonmukaisesti tuotettu

Viimeisin tieto tuotteen sisällöstä löytyy aina pakkauksesta.

http://www.ingman.fi/Products/ProductDe ... id=1308119

Vaniljaversio:
Lainaa:
AINESOSAT
Ainesosat: Rasvaton MAITO¹, KERMA¹ (25%), sokeri¹, tiivistetty rasvaton MAITO¹, KANANMUNANKELTUAINEN¹, stabilointiaine (johanneksenleipäpuujauhe), luontainen vanilja-aromi (MAITO), vaniljatanko¹.

¹Luonnonmukaisesti tuotettu

Viimeisin tieto tuotteen sisällöstä löytyy aina pakkauksesta.

http://www.ingman.fi/Products/ProductDe ... id=1308120

Kumpikaan ei kuitenkaan näytä olevan kotitekoisen veroinen, koska molemmissa ensimmäinen ainesosa on rasvaton maito. Kermaa niissä on sentään enemmän kuin sokeria, toisin kuin joissakin muissa jäätelöissä. Mistä lähtien jäätelön pääraaka-aine on rasvaton maito? Voisin vaikka vannoa, että vielä 20 vuotta sitten kun harrastin sekä tuoteselosteiden lukemista että jäätelöitä, tavallisissa jäätelöissä ensimmäinen ainesosa oli poikkeuksetta kerma.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 23 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)