Vieras kirjoitti:
Semmoinen tuli mieleeni näitä kaukoidän kansoja ja meitä verrattaessa, että ei taideta japanissa tai koreassa syödä palaakaan ruisleipää, eikä juoda kahvia ja sitä nisupullaa, eikä tod näköisesti käytetä yhtä ainutta tippaa rypsiöljyä ruoanlaitossa. Muita ruoanvalmistusöljyjä kyllä, mutta ei meidän keijuja..tokko tuolla tiedetään kovin paljoa xylitolistakaan..tai muista suomalaisista huippukeksinnöistä.
Ruisleipä tosiaan on tuiki tuntematon, se mikä tekee asiasta jännän on, että
kuiduista eivät ymmärrä mitään. Ostaessasi siis leipää, et saa mitenkään selville kuitujen määrää. Ja suomalainen on kuoleman partaalla ilman leivän kuituja.
Älä siis muuta geeniesi kanssa itään.Kahvin juonti on nykyään yleistynyt valtavasti automaatteihin sokerin kera. Ja ryöstöhintaan myyviä ala-arvoisia kahviloita on moneksi. Kahvia ostaessasi usein kysytään kylmänä vai kuumana.

Onneksi sentään syövät kahvin kanssa jotain muuta kuin pullaa.
Rypsiöljy on myös kovaa vauhtia yleistymässä muiden öljyjen ohi, paitsi soijaöljy on vielä selvästi ykkösenä.
Leivän päällä on tietääkseni usein hilloa. Voin ollessa hyvin kallista. Xylitolikaan ei ole mikään täysin tuntematon enää. Ilmeisesti osaavat syödä purkkaa jossain määrin.
