Ei se mitään, niitä on kiva ruokkia, heitän tässä murusen:
Kyseisten lastujen tuoteseloste: Auringonkukkaöljy 37%, punajuuri 21%, palsternakka 21%, porkkana 21%, merisuola.
Oma lempinimeni auringonkukkaöljylle on syöpäöljy. Tämä johtuu siitä, että 1970-luvulla kokeiltiin voisiko elinsiirtopotilaiden hylkimisenestolääkkeet korvata auringonkukkaöljyllä, kun sekin toimii immunosuppressanttina. Tutkimus piti lopettaa kesken, koska ihmisparat saivat auringonkukkaöljyllä vielä enemmän syöpiä, kuin niillä teollisilla immunosupressanteilla, jotka nekin nostavat kyllä syöpäriskiä.
Itse kysymykseen: En ole itse kokenut että sillä olisi väliä paljonko kerralla, päivän kokonaissaannilla ainoastaan väliä. Ja söisin itse ihan oikeita perunalastujakin välillä, ketoosiin kun en pyri vaan vain rasvapolttoisuuteen, jos niitä vielä saisi johonkin järkevään öljyyn tehtynä. Vielä viime vuonna taisi olla Extra-perunalastut tehty palmuöljyyn, mutta nyt siinäkin on rypsiöljy-auringonkukkaöljy seos. Niinpä en enää syö perunalastuja.
_________________ Lipidaari, laktovoori, lähiruoka
Jos kerron tekeväni jotain itse, se ei tarkoita että suosittelen muita tekemään samoin. Kaikki sanottava sanottu tismalleen kuten tarkoitan, tulkinnat & rivienväliinluvut täysin omalla vastuulla.
|